CRYSIS vs FARCRY 2

• Thread starter Thread starter M1
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام بچه ها این نظر سنجی بین far cry 2 و crysis هست. من خودم میگم far cry 2 بازی بهتری از آب در میاد شما چی میگید؟

من که هنوز چیزی از Far Cry 2 ندیدم نقدو ول نمیکنم پس Crysis !!!

من از FarCry 2چیزی ندیدم ولی اینجور که بوش میاد از Crysisبهتره چون تازه شروع به کار کرده و جتی از تکنولوژی های Crysisهم در اختیار دارن و نکته اینجا هست که این بازی رو Ubisoftمیزنه و تمام اختیارات برای یک بازی شاخ رو به صورت بروز شده و نو و جدید در اختیار دارند.
ولی بازم باید منتظر یک تریلر از Farcry2باشیم تا در موردش به صورت دقیق بحث کنیم.

crysisگرافيكه خيره كننده ي داره farcryسابقه سخته انتخاب هر دوشون قولن مثله برادرهاي دوقلو هستن من كه ميگم دوتاش.

سلام
FarCry یه شاهکار بود
اگه FarCry2 بتونه فقط
50% FarCry رواحیا کنه مسلما از کرایسیس بهتر میشه

از FARCRY 2 چیزی نشنیدم ولی CRYSIS خیلی تبلیغات کرده تا معروف شده
حالا کدوم بهتره :confused::confused::confused::confused:

منم فکر کنم Far Cry2 بهتر از آب دربیاد.کرایسیس که چیزه خاصی نداشت یک خورده هم بی مزه بود.

به نظر من Farcry 2 بهتره.
چون اگه از هر نظر (گرافیک-گیم پلی-صدا گذاری و...) مساوی باشن ولی Farcry2 یه محیط جدیدیداره در صورتی که Crysis دقیقا همون محیط Farcry هست که دیگه قدیمی شده. در ضمن Farcry2 یه بازیه Open World.

far cry2 بهتره چون محیطی که توش بازی می کنیم جالبتره وتازه برای کنسول ها هم میاد که من صد در صد هر دو ورژن رو می خرم(pc&X360)

بهتره چون محیطی که توش بازی می کنیم جالبتره
میشه بگی چه جوری به این نتیجه رسیدی که قشنگ بودن محیط باعث برتر بودن گرافیکه
وتازه برای کنسول ها هم میاد
خب این خودش یه دلیل برای افت گرافیکه:laughing:

میشه بگی چه جوری به این نتیجه رسیدی که قشنگ بودن محیط باعث برتر بودن گرافیکه

خب این خودش یه دلیل برای افت گرافیکه:laughing:

آخه من حرفی از گرافیک زدم؟؟من گفتم محیطی که توش بازی میکنیم جالب تره.نمی دونم چرا تو ایران هرچی میشه میگن گرافیک؟
برای کنسول هم چه بیاد چه نیاد برام فرقی نمیکنه.کنسول ها هم این قدر بوق نیستن که شما فکر میکنید.من هر بازی که میاد در صورت وجود هر دو نسخه ی کامپیوتر و 360 هردو راتهیه میکنم تا تفاوت هاشون ببینم.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or