Crysis Ragdoll and Bullet Hole Mod

• Thread starter Thread starter GorDaN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اینم اون چیزی که Crysis کم داشت. این Mod رو که نصب کنید هم میتونید جای گلوله رو تن دشمنها بزارید و هم اینکه که بدن دشمن حتی بعد از کشته شدن به اصا بت گلوله عکس العمل نشون میده.

یعنی Postmortem Ragdoll و Bullet Hole Decals on body ردیف شده. میدونم که خیلی ها من جمله خودم کمبود این دو حالت رو تو کرایسیس حس می کردن . این Mod باعث میشه که تجربه احساس نزدیکتر بودن گیم به واقعیت یا Realism Level چندین و چند برابر بیشتر بشه.

توضیحا تش هم توی Readme.txt هست ولی باز من اینجا paste میکنم.

- Go to \Crysis\Game\ folder

- Make a backup copy of GameData.pak

- Open GameData.pak with a program like WinRAR, for example

- Inside the GameData.pak go to \Scripts\Entities\actor

- Replace BasicActor.lua with the downloaded one (you can just drag and drop the file

- Still inside the GameData.pak go to \Scripts\GameRules

- Replace SinglePlayer.lua with the downloaded one

- Exit WinRAR and start the game

فایل رو پیوست کردم.

Enjoy کنید. :cheesygri

Attachments

آخرین ویرایش:
درود بر تو دوست عزیز
به خاطر همین دو تا مشکل، کلی از کرایسیس زده شدم
پس الان بهتیرین بازی هست چون می گفتم فاکرای این قابلیات رو داشت حالا کرایسیس نداره
دوست عزیز اگر میشه راهنمای فازسی هم براش بذار سپاسگزارم. من نمی دانم چطور باید این کار رو انجام بدم.

آخرین ویرایش:
حتما خسرو پرویز اینهم راهنمای فارسی.

این یک ورژن دیگه از همون Mod هست که پیوست میکنم نصبش برای راحتی کار دوستان کمی ساده تر هست. خودم نصب کردم و بنظرم blood بهتری داره . من توصیه میکنم از فایل پست اول استفاده نکنین بجاش از این فایل جدید که به این پست پیوست کردم استفاده کنید .

اول از همه چک کنید ببینید برنامه winrar رو دارید یا نه اگر نداشتید از اینجا دانلود و نصب کنید:

http://www.soft32.com/Download/free-trial/WinRAR/4-175-1.html

حا لا این مراحل رو بترتیب انجام بدید:

1- در این مرحله فایل BasicActor را که در انتهای همین پست پیوست کردم بگیرید
و فایل BasicAtor.lua موجود در اونرو استخراج کنید مثلا به دسک تاپ.

2- حالا برید به این مسیر در جایی که کرایسیس رو نصب کردین:

Crysis game folder -> Electronic Arts -> Crytek -> Crysis -> Game​

داخل فولدر Game که رفتید ابتدا حتما از فایل GameData یک کپی بگیرید و در جای دیگه ای از هارد دیسک ذخیره کنید تا اگه یه موقع مراحل رو اشتباه انجام دادید بتونید با استفاده از این فایل که جای امن ذخیره کردین همه چیز رو به حالت اول بر گردونید. حتما این کار رو انجام بدید.​

3- روی فایل GameData با ماوس دابل کلیک کنید و حالا در پنجره کوچکی که باز شده گزینه پایین یعنی​

Select a program from a list of installed programs​

را انتخاب کنید و ok کنید.​

حا لا در پنجره جدیدی که باز شده دکمه Browse رو بزنید و به فولدری که winrar در اون نصب شده برید و فایلWinRAR.exe رو انتخاب کنید و بعد دکمه Open رو بزنید. فایل الان در برنامه winrar باز خواهد شد.​

شما چیزی مشابه این خواهید داشت:​

73esp69.jpg

4- حالا با دابل کلیک کردن روی فولدر ها به این آدرس برید:​

scripts\Entities\actor​

5- در این مرحله فایل BasicActor.lua رو که قبلا درمرحله 1 استخراج کرده بودین با ماوس بکشید و داخل پنجره برنامه winrar در یک جای خالی رها کنید. بلافاصله یک پنجره کوچک دیگه باز میشه به این شکل:​

6tu0cc4.jpg

دکمه ok رو بزنید و بعد هم برنامه winrar رو ببندید.​

تموم شد!! بازیرو اجرا کنید و از امکانات جدید اضافه شده لذت ببرید.​

Attachments

آخرین ویرایش:
اون که هیچی کاری باهاش نداریم چونکه اون مربوط به فایلی بود که تو پست اول پیوست کرده بودم.

الان طبق تو ضیحات پست چهارم این تاپیک عمل کن و از فایلی که به پست چهارم پیوست کردم استفاده کن که فقط یک فایل BasicActor.lua توش هست.

الان دیگه نمیشه پست اول رو ادیت وگرنه اونتو هم مینوشتم که از فایل جدید در پست چهار استفاده کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or