Crysis 3 | Xbox 360

به نظرم بزرگترين ضعف گرافيك بازي وجود تكسچرهاي بسيار بي كيفيت داخل بازي هست جوري كه وقتي با هيلو 4 مقايسشون ميكنم يك سوم تكسچرهايه halo 4 هم كيفيت ندارن.
اين بود پياده سازي دايركت ايكس 11 روي كنسول هايه اين نسل!!! واقعا الان كه ميبينم صحبت هايه جوات با اين كه علاقه زيادي هم بهش دارم بيشتر تبليغ بوده.
البته نورپردازي,سايه زني ها, فيزيك آب و آبجكت هايه بازي ,سطح جزئيات كاراكترها و محيط عالي هستن ولي نبايد تكسچرهايه بازي فدايه افكت هايه گرافيكي بازي ميشدن.
هوش مصنوعي بازي هم هنوز خيلي راه داره تا بتونه نزديك عنواني مثل هيلو بشه به نظرم هنوزم سربازايه دشمن تا حدي گيج ميزنن.
در كل گرافيك بازي در سطح انتظاراتم نبود با اين هايپي كه كرايتك راه انداحته بود انتظار خيلي بالاتري داشتم.
به نظرم bio shock:infinite ,tomb raider ,the last of us شانس بيشتري دارن تا عنوان بهترين گرافيك كنسولي رو از آن خودشون كنند.

به نظرم بزرگترين ضعف گرافيك بازي وجود تكسچرهاي بسيار بي كيفيت داخل بازي هست جوري كه وقتي با هيلو 4 مقايسشون ميكنم يك سوم تكسچرهايه halo 4 هم كيفيت ندارن.
اين بود پياده سازي دايركت ايكس 11 روي كنسول هايه اين نسل!!! واقعا الان كه ميبينم صحبت هايه جوات با اين كه علاقه زيادي هم بهش دارم بيشتر تبليغ بوده.
البته نورپردازي,سايه زني ها, فيزيك آب و آبجكت هايه بازي ,سطح جزئيات كاراكترها و محيط عالي هستن ولي نبايد تكسچرهايه بازي فدايه افكت هايه گرافيكي بازي ميشدن.
هوش مصنوعي بازي هم هنوز خيلي راه داره تا بتونه نزديك عنواني مثل هيلو بشه به نظرم هنوزم سربازايه دشمن تا حدي گيج ميزنن.
در كل گرافيك بازي در سطح انتظاراتم نبود با اين هايپي كه كرايتك راه انداحته بود انتظار خيلي بالاتري داشتم.
به نظرم bio shock:infinite ,tomb raider ,the last of us شانس بيشتري دارن تا عنوان بهترين گرافيك كنسولي رو از آن خودشون كنند.
هوش مصنوعی که واقعا افتضاحه
نحوه مردن دشمن هم بسیار مصنوعی
1 ساعت نشده بازی کردم 2-3 تا باگ هم دیدم...
تیر هم از دشمن های مرده رد میشه...
واقعا برای کرایتک متاسفم...

آخرین ویرایش:
البته بایز اونقدرا هم بد نیست!
فقط چیز خاصی نداره که بخواد آدم رو خیلی هیجان زده کنه!
در مورد گرافیک هم به نظرم یکی از بهترین های نسل هست،ولی بهترین نیست.............

اصلا قصد توهین ندارم در نوشته هام.
قبل از اومدن نمرات همه دیوانه وار از بازی تعریف میکنن، از 17/30 به بعد که چندتا 7و7.5 میبینیم و شروع میکنیم به انتقاد....
کلا آدم های جالبی هستیم ما:)

البته من همیشه گفتم رنگ عوض کردن تو بازیسنتر استثنایه . قبل امتیازات تعریف و الان چندتا ادم ( همه منظورم نیست ) با دیدن امتیازات شروع به ترول میکنند :)

خدا به خیر کنه اگه پای میثم بیاد تو تاپیک :|

اصلا قصد توهین ندارم در نوشته هام.
قبل از اومدن نمرات همه دیوانه وار از بازی تعریف میکنن، از 17/30 به بعد که چندتا 7و7.5 میبینیم و شروع میکنیم به انتقاد....
کلا آدم های جالبی هستیم ما:)

مگه امتیازا اومدن؟
و من تا اینجا که بازی کردم به بازی 7.9 میدم

انتقادات شروع شد ظاهرا :دی خیلی هم خودجوش بود :-/
سینا امشب میاد کرایتک زیر سوال میبره و ترول میکنه:-" :دی
پ.ن:میثم نیستش عجیبه :دی
آره دیگه اگه کسی انتقاد نمیکرد عجیب بود متاسفانه اکثر انتقاد ها هم غیر منطقیه مثلا یکی از دوستان گفته بازی بده چون تیر از تو بدن دشمنان مرده رد میشه به شخصه تو بازی اصلا به این موضوع توجه نکردم و اصلا برام مهم نبود ولی برای این دوستمون نقطه ضعف محسوب میشه

آره دیگه اگه کسی انتقاد نمیکرد عجیب بود متاسفانه اکثر انتقاد ها هم غیر منطقیه مثلا یکی از دوستان گفته بازی بده چون تیر از تو بدن دشمنان مرده رد میشه به شخصه تو بازی اصلا به این موضوع توجه نکردم و اصلا برام مهم نبود ولی برای این دوستمون نقطه ضعف محسوب میشه

ببخشید که از کرایسیس 3 انتظار یک بازی بی نقص کامل داشتم:|

هر چی تا قبل این صفحه خوندم از بازی تعریف کردن حالا 4 تا نقد mixed دیدن شروع کردن کوبیدن تو سر بازی خداوکیلی جهت باد چقدر زود عوض میشه سرما نخورید یه وقت ! =))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or