aiat_gamer
کاربر سایت
منم دانلود کردم، محیط هاش به نظر جالبن ولی گرافیکش خیلی رو 360 جالب نیس، اگه pc خوبی دارید صبر کنید. فقط خدا کنه AI داغون crysis2 رو تو این یکی بهتر کرده باشن وگرنه خیلی حال گیری میشه.
این ویدیو ای که از بازی اومده به اون صورت افت فریم محسوس نداشت , شاید معلوم نیست از رو ویدیو .بازی رو اجرا کردم واقعا عالی بود فعلا از نظر گیم پلی و گرفایک و اتمسفر میشه نظر داد که میشه گفت گیم پلی مثل نسخه های قبلی هست و گرافیک هم در حد خیلی خوبی هست تنها مشکلی که فعلا دیدم افت فریم شدید مثل Far Cry3 هست.
چرا اینقدر گرافیکش بده؟؟یه چند تا عکس از محیط بازی گرفتم (با Web UI FSD 3) براتون ، فقط میتونم بگم فوق العاده هست
البته اینا مال مراحل اول بازی هست.

داغون؟!! اولا که این عکسها Indoor هست و ممکنه خیلی چشم نواز نباشه اما داغون دیگه نیست ثانیا جلوتر که برید میبینید که این بازی یکی از بهترین گرافیکهای کنسولی رو داره خواهشا تا چیزی رو تجربه نکردید الکی نظر ندید.چرا اینقدر گرافیکش بده؟؟
عکسا بد افتادنه یا واقعا رو کنسول فاجعست بازی؟؟؟
من دارم برا ps3 دانلودش میکنم با خیال راحت لم بدم جلوtv بازیش کنم اما انگار زیادی داغونه باید برم سراغ pc بد بختی اینجاس که حوصله پای pc نشستنم ندارم
موندم سر دو راهی بنظر شما چی کنم؟
. همون مرحله اول افت فريم شديد ميشه احساس كرد مخصوصا همون صحنه كه بازي شروع ميشه و محيط بارونيه ولي گرافيك عاليهدوستان اصلا انتظار فریم بالا و اون تریلرهایی که از این بازی رو قبلا دیدیم روی کنسول هارو نداشته باشید...
من اگه خودم میدونستم و تجربه کرده بودم مرد مومن از شما سوال نمی کردم که چی کنمداغون؟!! اولا که این عکسها Indoor هست و ممکنه خیلی چشم نواز نباشه اما داغون دیگه نیست ثانیا جلوتر که برید میبینید که این بازی یکی از بهترین گرافیکهای کنسولی رو داره خواهشا تا چیزی رو تجربه نکردید الکی نظر ندید.
پ.ن:البته عکسها رو که باز میکنید باید Pointer موس رو ببرید روی عکس تا حالت روشنایی زیاد عکس از بین بره (بامبول سایت اپلود عکس هست !!! )
من نظر ندادم بیشتر سوال کردم حالا یخورده بد نوشتم دیگه به بزرگی خودت ببخشهمون امتیازات و نظرات سایتها معقولانه تره![]()
گفتم که باز رو هم هنوز تجربه نکردمه از رو عکسا گفتمچشم اتفاقا cod نصبه دارم مولتیشو همین الان میزنم خوشمزهشما cod بازی کن.این بازی داغونه ..
گرافيك بازي اتفاقا عاليه درست در حد PC نيست ولي جزو بهترين گرافيك هاي بازي هاي كنسولي محسوب ميشهچرا اینقدر گرافیکش بده؟؟
عکسا بد افتادنه یا واقعا رو کنسول فاجعست بازی؟؟؟
من دارم برا ps3 دانلودش میکنم با خیال راحت لم بدم جلوtv بازیش کنم اما انگار زیادی داغونه باید برم سراغ pc بد بختی اینجاس که حوصله پای pc نشستنم ندارم
موندم سر دو راهی بنظر شما چی کنم؟
شما cod بازی کن.این بازی داغونه ..من اگه خودم میدونستم و تجربه کرده بودم مرد مومن از شما سوال نمی کردم که چی کنم
خدایی عکس دوم رو نگاه کن من خود بازی رو ندیدم اما این عکس واقعا داغونه
پرسیدم که عکسا بد افتادنه یا بازی واقعا اینطوریه
اينقدرم بد نيست ديگه براي من همون اول افت شديد داشت الان ديگه فريم بازي ثابتهشورشو درآوردن آخه این چه فریم ریتیه,به جای بازی مجله کمیکشو میدادن سنگین تر بودن)x