Crysis 3 | Xbox 360

دوستان من بتاش و دان کردم دارم بازیش میکنم واقعا عالییه:dاما این بتا محدودیت زمانی داره؟به نظر شما وقتی نسخه اصلیش بیاد واسه انلاینش پوینت میخواد؟به نظر شما نسخه PS3بهتره یاXBOX؟ممنون میشم کسی استاده جواب بده

علی جان فکر نکنم بخواد چونکه 2 هم نمیخواست...بعدش توی همه بازی های مولتی بلتفرم تجربه ثابت کرده که همیشه 360 بهتر بوده

دوستان من بتاش و دان کردم دارم بازیش میکنم واقعا عالییه:dاما این بتا محدودیت زمانی داره؟به نظر شما وقتی نسخه اصلیش بیاد واسه انلاینش پوینت میخواد؟به نظر شما نسخه PS3بهتره یاXBOX؟ممنون میشم کسی استاده جواب بده
به نظر من که پوینت میخواد به احتمال 90% فکر کنم بخواد
نخوادم که عالی میشه دیگه:d

آخرین ویرایش:

همونطور که دوستمون گفتن احتمال خیلی زیاد میخواد
اما در مورد تیکه ی دوم
معلومه هیچکدوم:دی در مورد شماره ی 2 اصلاً خیلی از افکت ها رو 2تا کنسول پیاده نشدن + یه چیز خیلی عجیبی که بود هر کدومشون تو یه چیزی ضعف داشتن
من شماره 2 رو روی هر 2تا بازی کردم فرقی نداشتن سگ زرد و شغال بودن :دی این یکی مطمئناً اختلافش خیلی بیشتره و روی کنسول ها شوته:دی

تو تاپیک Crysis 3 PS3 بچه‌ها دارن به شدت از گرافیک بازی انتقاد می‌کنن میگند در حد Call of Duty 1 بوده

من که رو Xbox 360 بازی کردم, احساس می‌کردم دارم نسل بعد رو بازی می‌کنم

نظر شما چی‌ دوستان؟ گرافیک کنسولی یعنی‌ انقد افتضاح بوده؟ یعنی‌ من عمق دید شماها رو ندارم؟:(

نقل قول از تاپیک Crysis 3 PS3:
اره..منم دانلود کردم..گرافیکش مثل call of duty 1 میمونه..این همه crytec گفت ما از نهایت قدرت کنسولها استفاده میکنیم همین بود؟؟امیدوارم نسخه اصلیش به این افتضاحی نباشه

تو تاپیک Crysis 3 PS3 بچه‌ها دارن به شدت از گرافیک بازی انتقاد می‌کنن میگند در حد Call of Duty 1 بوده

نظر شما چی‌ دوستان؟ گرافیک کنسولی یعنی‌ انقد افتضاح بوده؟ یعنی‌ من عمق دید شماها رو ندارم؟:(

ايشون نظر شخصيش رو تو تاپيك ps3 گفته.
وگرنه خود من هم بتاي crysis 3 رو روي ps3 دان كردم و بازي كردم وگرافش با توجه به مالتي بودن و بتا بودن خوب بود....و اين قضيه cod1 هم مشخص كه درست نميتونه باشه... چون همين بتاي مالتي پليري كه من رو ps3 بازي كردم از سينگل cod mw3 يا حتي cod bo2 گرافش بالاتر بود چه برسه به cod 1 ....

آخرین ویرایش:

دوست عزیز واقعا گرافیکش نسبت به بازیای این نسل 1سرو گردن بالاتره تازه این نسخه بتاشه

آخرم كسي لينك بتارو نداد و خودم از لايو دانلود كردم در مورد گرافيگ كه دوستان توضيح دادن البته به نظر من واقعا رو PC يك چيز ديگست ولي رو Xbox هم خوبه مالتي بازي از شماره دوم خيلي سريع تر شده و مپ هاي بازي هم خوب از كار در اومدن و به نظر من إز شماره قبلي خيلي مالتيش بهتر شده و سرور هاي بازي هم خيلي خوبن و موسيقي تو منو بازي هم كه عاليه

گرافیک بازی تو دو کنسول یکیه!
Head2Head: Crysis 3 Multiplayer Beta (PS3 vs. Xbox 360) لینک مقایسه!
با این عکس هایی که من دیدم گرافیکش خوب میخوره ولی بازم تا بازی نکنی معلوم نمیشه!
در مورد آنلاین پس من دو رو بازی کردم نمیخواست البته یکم همین نامریی شدنش عجیب غریبه یکم سخته بازی کامل تو دستت بیاد!
فکر نکنم این نسخه بخواد بازم معلوم نیست!

ايشون نظر شخصيش رو تو تاپيك ps3 گفته.
وگرنه خود من هم بتاي crysis 3 رو روي ps3 دان كردم و بازي كردم وگرافش با توجه به مالتي بودن و بتا بودن خوب بود....و اين قضيه cod1 هم مشخص كه درست نميتونه باشه... چون همين بتاي مالتي پليري كه من رو ps3 بازي كردم از سينگل cod mw3 يا حتي cod bo2 گرافش بالاتر بود چه برسه به cod 1 ....

نظر شخصی یه طرف واقعیت هم یه طرف.یعنی من تو این نسل گرافیک و فریم ریت پایین گندتر از این ندیدم(البته رو PS3 بازی کردم و واسه XBOX هم دارم دان میکنم و رو PC هم نتونستم اجراش کنم).چشم بصیرت هم نمیخاد همون اول که وارد میشه انگار داری از پشت پنجره مات بهش نگا میکنی و بعد هم که با فریم ریت گندش ترکیب میشه دیگه هیچی برای گفتن نیستش.در ضمن COD1 صدشرف داره به این لااقل اون ادعای بهترین گرافیک نسل رو نداره

اقا این فضای مپ موزه رو خیلی خوف درست کردن.خوشم اومد.
گرفیک بازی که عالیه.خدا بخواد عالی تر هم میشه.فقط این ادما وقتی میمیرم شبیه خیار پلاسیده وا میرن و انگار هیچ اسکلتی ندارن.فکرم نکنم این قضیه درست شه.بقیه چیزا عالین.یه jetpack هم میزاشتن دیگه بهتر میشد.
کلا این بازی برای مولتی پتانسیل بالایی داره و میتونه به بازی های بزرگی مثل هیلو و انریل ترنمنت ، نزدیک بشه.
نظر شخصی یه طرف واقعیت هم یه طرف.یعنی من تو این نسل گرافیک و فریم ریت پایین گندتر از این ندیدم(البته رو PS3 بازی کردم و واسه XBOX هم دارم دان میکنم و رو PC هم نتونستم اجراش کنم).چشم بصیرت هم نمیخاد همون اول که وارد میشه انگار داری از پشت پنجره مات بهش نگا میکنی و بعد هم که با فریم ریت گندش ترکیب میشه دیگه هیچی برای گفتن نیستش.در ضمن COD1 صدشرف داره به این لااقل اون ادعای بهترین گرافیک نسل رو نداره
اتفاقا من چند تا پست قبلی گفته بودم که از دیدن فریم ریت بسیار خوب و نرم این بازی تعجب کردم.فریم ریت واقعا عالیه.حتی می تونم بگم از بازی مورد علاقم هیلو هم این بهتر فریم میده.ولی روی ps3 بازی نکردم.

بنظرم گرافیک بازی پشرفت محسوس و خاصی نسبت به نسخه قبلی نکرده چه تو فریم چه AA و . . . فقط یسری افکت های C2 رو تو بازی نمی بینیم مثل MB و بعضی افکت های نوری که احتمالاً تو نسخه نهایی به بازی اضافه میشن . شاید تفاوت اصلی c3 با c2 تو تغییر محیط هاش باشه و بشه گفت رندر محیط هایی که شامل پوشش گیاهی هستن سنگین تر از ساختمان ها و محیط های شهری c2 هست .

البته یه نکته رو هم اضافه کنم اگه فریم بازی تو سینگل هم مثل مولتی نسبتاً پایدار باشه قضیه خیلی متفاوت میشه :d

آخرین ویرایش:
من یکسال و چند ماهه که روزی حداقل 3 4 ساعت کرایسس 2 انلاین میزنم و شب و روزمو گرفته
امروز تو پارتی با بر و بچ استکبار جهانی که همشون 3 رو دانلود کردم بحث کردم از 10 نفر فقط 1 نفر گفت خوبه!!!!:-o

و میگفتن نامرئی که میشی 5 ثانیه بیشتر نمیشه باهاش دوید و فوری انرژی تموم میکنه و همشون میگن اگه این باشه تو نسخه اصلی همشون کماکان به بازی کردن کرایسس 2 ادامه میدن !

من یکسال و چند ماهه که روزی حداقل 3 4 ساعت کرایسس 2 انلاین میزنم و شب و روزمو گرفته
امروز تو پارتی با بر و بچ استکبار جهانی که همشون 3 رو دانلود کردم بحث کردم از 10 نفر فقط 1 نفر گفت خوبه!!!!:-o

و میگفتن نامرئی که میشی 5 ثانیه بیشتر نمیشه باهاش دوید و فوری انرژی تموم میکنه و همشون میگن اگه این باشه تو نسخه اصلی همشون کماکان به بازی کردن کرایسس 2 ادامه میدن !
يعني بچه هاي استكبار:d فقط به خاطر اين كه نامريي شدن تايمش اومده پايين بدشون اومده؟

يعني بچه هاي استكبار:d فقط به خاطر اين كه نامريي شدن تايمش اومده پايين بدشون اومده؟

اره عمده ایرادشون رو این بود
این دوستان استکبار همشون جز 50 نفر اول لیست لیدربورد هستن! نفر اولم نوبیفایده که الان ایدیش شده trix 2 trix که کره ایی هستش و مقیم امریکا فقط دوست دارم استیل بازی کردنش و سرعت عکس العملشو ببینید! اونم بدش اومده بود میگفت حال نکردم!
ضمنا من یه گروه کرایسس 2 تو ف*یس بوک راه اندازی کردم 3 ماه پیش 70 تا عضو داره کسی مایل بود بگه اینوایتش کنم یا سرچ کنه درخواست عضویت بده من قبول کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or