Crysis 3 | Xbox 360

واقعا فراتر از انتظاراتم رو کنسول عمل کرده:دی
یعنی من فقط منتظرم این بازی بیاد، یه تسویه حساب درست حسابی با چند نفر تو این فروم داشته باشم:دی در صدر همشون هم فرخ قرار داره:دی

یعنی من فقط منتظرم این بازی بیاد، یه تسویه حساب درست حسابی با چند نفر تو این فروم داشته باشم:دی در صدر همشون هم فرخ قرار داره:دی
AA بازي چطوره دوست عزيز و همچنين بريدگي تصوير؟يه توضيحي بدين:d
اين دو تا تو نسخه قبلي رو كنسول خيلي لطمه زدن به گرافيك

لول :دی پستهای صفحه قبل را دیدی ؟:دی من مشکلم با شماره 2 هست که هنوز هم پایداره ! مگه تو پروفایل خودت نگفتم اگه کرایتک بتونه مشکل فریم و ابجکت لودینگ را حل کنه کار کرایتک را ستایش میکنم ؟! مصطفی هم شاهده :دی
کرایسیس 3 هرچی بشه ربطی به نظرات من در مورد شماره 2 نداره :دی

دوستانی که در مورد بریدگی تصویر ، لود آبجکت و تکسچر و بخصوص فریم بازی سوال دارن این ویدئو ببنین همه چی دستشون میاد ،یه مقایسه ـست بین نسخه 360 و ps3 :
[video=youtube;jZxlQB5SX3g]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=jZxlQB5SX3g[/video]

نسخه ps3 هم بنظرم فوق العاده ست تنها مشکلی که فعلاً میشه از گرافیک بازی گرفت نبود MB هست که یه مقدار تو ذوق میزنه که مسلماً تو نسخه نهایی این افکت هم به بازی اضافه میشه .

آخرین ویرایش:
AA بازي چطوره دوست عزيز و همچنين بريدگي تصوير؟يه توضيحي بدين:d
اين دو تا تو نسخه قبلي رو كنسول خيلي لطمه زدن به گرافيك
خودم بازی نکردم:دی
از رو تصاویر میگم:دی
لول :دی پستهای صفحه قبل را دیدی ؟:دی من مشکلم با شماره 2 هست که هنوز هم پایداره ! مگه تو پروفایل خودت نگفتم اگه کرایتک بتونه مشکل فریم و ابجکت لودینگ را حل کنه کار کرایتک را ستایش میکنم ؟! مصطفی هم شاهده :دی
کرایسیس 3 هرچی بشه ربطی به نظرات من در مورد شماره 2 نداره :دی
من این چیزا حالیم نیست:دی واسه تو یکی دارم؛ اساسی:دی
هنوز تیکه ها و حرفایی که در مورد کرایتک و کرایسیس 1 زدی، یادم نرفته:دی

دوستان من بتاش و دان کردم دارم بازیش میکنم واقعا عالییه:dاما این بتا محدودیت زمانی داره؟به نظر شما وقتی نسخه اصلیش بیاد واسه انلاینش پوینت میخواد؟به نظر شما نسخه PS3بهتره یاXBOX؟ممنون میشم کسی استاده جواب بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or