Crysis 3 | Xbox 360

حاجی اطلاع دارید انشالله که این نسخه beta هست؟ کدوم بتا رو دیدید با تمام قابلیتها نسخه اصلی عرضه بشه!. درضمن " PC بهتره از کنسوله" و اینا چشم بسته غیب گفتنه.
مستر، فکر کنم کلاً نفهمیدی چی گفتم. هر دو مربوط به Beta هست. چه 360، چه PC. من غیر از این گفتم آیا ؟ در ضمن منظور من فقط گرافیک بود. کاری به مسائل دیگه ندارم.

چقد خوبه گرافیکش برا کنسول . عالیه آقا . :دی پیشرفتش نسبت به کرایسیس 2 مشهوده تو همین یه عکس .
حالا این نسخه بتا واسه مولتی هست ببین دیگه سینگل چی میشه :دی تو کرایسیس 2 هم بین سینگل و مولتی خیلی فرق بود .
خلاصه فرقه کنسول با pc تو همین چیزهاست تو ته موندشون هم میتونی چنین گرافیکی ببینی :دی
البته تو این بتا هم میشه AA فوق العاده بازی را دید خود کرایتک گفته تو نسخه کنسولی از یه تکنیک جدید AA استفاده میکنند که در حد 4XMSAA عمل میکنه اگه بتونن مشکل فریم و ابجکت لودینگ را حل کنن شاهکار میشه همون مواردی که ارزش گرافیکیه کرایسیس 2 را کم میکرد .

تو اینکه نسخه pc سرتره که بحثی نیست ! فکر نمی کنم کسی هم از نسخه کنسولی انتظار معجزه داشته ! ولی این عکس هایvideogameszone هم خیلی ماته ! چندتا عکس میذارم خودتون مقایسه کنید:
4r1zhnm4zlaqie74mn9d.jpg

b7cl9w92o3imd30cfhr.jpg
[/SPOILER]
evij902s9p3dq6r3yb.jpg

asu2d1efh62tz9e0a18.jpg
ts4qkbxlz40fg5ljhqq.jpg

jtudyq8fdm3f7m60ofc.jpg
r9kz8hz7nubjt7d4qtm3.jpg

9v803ab9cyzdg438z4bo.jpg
اینم یسری دیگه :
ah6x0modnl10fd0drf2.jpg

5rhgkp30vgaqms66wq9t.jpg
zjw7p7wf92ipmvw9q5rt.jpg

p83olmrtb7zjgilb9f6u.jpg
aib6q2pe16ds69sfeimp.jpg

akfizpvfyy430re4hu.jpg

به نظر من که عالی کار کردن روی نسخه ی کنسولی .
این عکسایی که مصطفی گذاشته خیلی خوبن . واضحه که به نسخه ی PC نمیرسه ، ولی با این گرافیک به راحتی غول گرافیکی نسل میشه روی کنسول.

درسته که نسخه کنسولی به خاطر کمبود رزولوشن و نوع هیلترینگش مات تر بنظر میاد ولی حسن نسخه کنسولی اینه که وصله TV میکنی ! و بازی را خیلی شفافتر و شارپتر از همین عکسهایی که دیده میشه نشون میده .

ما به لطف یکی از دوستان بتا مولتی رو بازی کردیم(چاکره اقا عرفان).
دهنم باز مونده بود.همه چی یه کنار...فریم ریت یه کنار.واقعا با دیدن فریم ریت روون و نرم این بازی تعجب کردم.چطور ممکنه؟انقدر بهینه؟really؟

بچه‌ها به عکسها توجه نکنید
گرافیکش توی Xbox360 بمب هست, کشنده هست، انگار دارید بازی نسل بعدی رو بازی می‌کنید. من که گرافیک به این خدایی تا حالا ندیده بودم>:d
صبر کنید بازی بیاد اون‌موقع خودتون می‌فهمید
:x

گرافیک کنسول تا pc که زمین تا اسمون فرقش ـه

اما من نسخه کنسولی رو هم بازی کردم

به راحتی Gears و uncharted و ... این بازی ها رو میزاره تو جیبش:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or