Crysis 3 | PC

64178907175615469154.png

سومین قسمت از Sandbox Shooter بزرگ Crytek در حال ساخت است و طبق گفته Cevat Yerli شانزدهم همین ماه میلادی به طور رسمی رونمایی خواهد شد.
اولین گمانه زنی ها با لیک شدن زودتر از موعد مقرر باکس آرت بازی در وبسایت Origin زده شد.
اولین اطلاعات بازی نیز از طریق یک وبسایت روسی لیک شده است:

• شاهد یک نیویورک تخریب شده خواهیم بود که اکنون تقریبا به یک جنگل تبدیل شده است.
  • Crytek قول ساخت بهترین FPS Sandbox موجود را داده است.
  • در کنار Premium Edition، بازی دارای پک Hunter Edition نیز خواهد بود.
  • پلتفرم های PC، PS3 و X360 میعادگاه گیمرها با Crysis 3 خواهد بود.
  • بازی در بهار 2013 عرضه خواهد شد.

اولین تصویر از بازی که گفته می شود نیویورک تخریب شده را نشان می دهد:

1334152587127.png
====
اطلاعات جدید در مورد بخش داستانی:
حوادث Crysis 3 در سال 2047 و در شهر نیویورک رُخ خواهد داد. مانند شماره قبل، شخصیت اصلی بازی Prophet خواهد بود. او به نیویورک که اکنون تقریبا تخریب شده و پوشیده از درخت است برگشته است. ولی با شهری شبیه به یک گنبد نانویی و تحت سلطه نیروهای Cell مواجه می شود. گنبد نانویی، بخشی از طرح و نقشه Cell برای سلطه بر دنیا است. بازیکنان در بازی با هر دو نیروی انسانی و فضایی مبارزه خواهند کرد.
صحبت های Cevat Yerli در مورد این شماره:
Cevat Yerli مدیر عامل شرکت Crytek در این مورد گفت: "Crysis 3 مخلوطی از شوتر سندباکس، مبارزات پیشرفته و اسلحه های مدرن انسانی و فضایی خواهد بود که دوست داران سبک شوتر عاشق آن خواهند شد."
ایشان ادامه داد: "به کمک آخرین تکنولوژی های به کار رفته در CryEngine3.0، ما توانایی ارائه محیطی با 7 تم مختلف خواهیم داشت که یک تجربه خیره کننده از لحاظ بصری و مرتبط با گیم پلی ارائه خواهد داد."

تصاویر جدید:

Last edited by a moderator:
سلام دوستان
رو گرافیک من gt430 2gb ddr3 که دایرکت ایکس 11 رو ساپورت میکنه اجرا میشه یانه ؟
یه سوال دیگه خبری از کرک نشده ؟
ممنون

آخرین ویرایش:
درود

خوب 2 مرحله را بازی کردم همانطور هم که فکرشو می کردم و البته مثل روز برام روشن بود و انصافا جوات سنگ تمام گذاشته تو بازی :dفقط برای مثال می گم اول مرحله 2 وقتی در باز میکنه و با اون جنگ و اون محیط عظیم رو به رو می شی فقط تا چند ثانیه مات می مونی چون تا الان همچین چیزی را ندیدی
موزیک و صداگذاری باز هم مثل همیشه عالی کارشده صداگذاری اسلحه و تیر اندازی هم بی نهایت به واقعیت نزدیک شده از انفجار اجسام بگیر تا صدای اسنایپر
درباره گیم پلی با اضافه شدن چندین قابلیت نانو و همچنین چندین سلاح جدید از جمله تیرکمون معروف به شدت می تونید بازی را به حالت مخفی کاری برید جلوکه واقعا برای این سبک بازی می تونه ی نوع اوری باشه خود تیر کمون هم چندین مدل تیر داره که تک تکشون کاربردی هستند مثلا ی مدل هست که نارنجک پرت می کنه یک مدل هست که بمب زمانی پرت می کنه و بعد از چند ثانیه منفجر میشه یک مدل هم برق وارد می کنه می تونید تیر بندازید نزدیک طرف تو اب طرف برق بگیر
از نظر محیطی بازی چندین برابر بزرگ تر از کرایسیس2 شده که این بسی جای خوشحالی برای طرفداران داره
تو نسخه کنسولی افکت های اب به شدت پایین بود ولی نورپردازی خیلی خوب روش کارشده البته تو بعضی قسمت ها تکسچر کم هست که خوب با توجه به سخت افزار کنسول مشخص هست و البته بخاطر دایرکس 10 ولی قطعا جوات تیر خلاص باز ی را برای pcکنار گذاشته تا قدرت واقعی دایرکس 11 را به همه سازندگان که ادعای ساختن باز ی با گرافیک بالا را دارند نشان دهد و صد البته توی pc باید شاهد ی جهش بزرگ باشیم چیزی تو مایه های جهشی که تو کرایسیس1 شاهد بودیم .
یک نکته مهم که خیلی از دوستاران باز ی را نگران کرده :موضوع تایم بازی هست !اصلا و به هیچ عنوان بازی کوتاه نیست من برای تمام کردم این 2 مرحله حدودا 1 ساعت نیم وقت گذاشتم
چیزی که مشخص هست گرافیک و گیم پلی باز ی می تونه تا مدت ها سر زبان ها باشد

در اخر زنده باد استاد جوات زنده باد کرایتیک که نشان داده علاوه بر اینکه بالاترین گرافیک راروی کاراش داره بازی های که درست می کنه داری گیم پلی عالی و داستانی جذاب هست

درود

خوب 2 مرحله را بازی کردم همانطور هم که فکرشو می کردم و البته مثل روز برام روشن بود و انصافا جوات سنگ تمام گذاشته تو بازی :dفقط برای مثال می گم اول مرحله 2 وقتی در باز میکنه و با اون جنگ و اون محیط عظیم رو به رو می شی فقط تا چند ثانیه مات می مونی چون تا الان همچین چیزی را ندیدی
موزیک و صداگذاری باز هم مثل همیشه عالی کارشده صداگذاری اسلحه و تیر اندازی هم بی نهایت به واقعیت نزدیک شده از انفجار اجسام بگیر تا صدای اسنایپر
درباره گیم پلی با اضافه شدن چندین قابلیت نانو و همچنین چندین سلاح جدید از جمله تیرکمون معروف به شدت می تونید بازی را به حالت مخفی کاری برید جلوکه واقعا برای این سبک بازی می تونه ی نوع اوری باشه خود تیر کمون هم چندین مدل تیر داره که تک تکشون کاربردی هستند مثلا ی مدل هست که نارنجک پرت می کنه یک مدل هست که بمب زمانی پرت می کنه و بعد از چند ثانیه منفجر میشه یک مدل هم برق وارد می کنه می تونید تیر بندازید نزدیک طرف تو اب طرف برق بگیر
از نظر محیطی بازی چندین برابر بزرگ تر از کرایسیس2 شده که این بسی جای خوشحالی برای طرفداران داره
تو نسخه کنسولی افکت های اب به شدت پایین بود ولی نورپردازی خیلی خوب روش کارشده البته تو بعضی قسمت ها تکسچر کم هست که خوب با توجه به سخت افزار کنسول مشخص هست و البته بخاطر دایرکس 10 ولی قطعا جوات تیر خلاص باز ی را برای pcکنار گذاشته تا قدرت واقعی دایرکس 11 را به همه سازندگان که ادعای ساختن باز ی با گرافیک بالا را دارند نشان دهد و صد البته توی pc باید شاهد ی جهش بزرگ باشیم چیزی تو مایه های جهشی که تو کرایسیس1 شاهد بودیم .
یک نکته مهم که خیلی از دوستاران باز ی را نگران کرده :موضوع تایم بازی هست !اصلا و به هیچ عنوان بازی کوتاه نیست من برای تمام کردم این 2 مرحله حدودا 1 ساعت نیم وقت گذاشتم
چیزی که مشخص هست گرافیک و گیم پلی باز ی می تونه تا مدت ها سر زبان ها باشد

در اخر زنده باد استاد جوات زنده باد کرایتیک که نشان داده علاوه بر اینکه بالاترین گرافیک راروی کاراش داره بازی های که درست می کنه داری گیم پلی عالی و داستانی جذاب هست

ممنون داداش>:d<
امیدمون چند برابر شد:d ای رو کنسول شاهکاره رو پی سی ابر شاهکاره!!!

واقعا خنده داره GTX 295 با اون عظمتش که توی برندهای معتبرش 580GTX رو سوسک میکنه این بازی رو اجرا نمیکنه ولی یه 410GTX که یه افتضاح به تمام معناست حداقل قادر به اجرای این بازی هست!!!

حالا جدایی از اینکه 295 نمیتونه بیاره ولی همه که 295 ندارن دوست گرامی توی همین تاپیک خیلی از دوستان دارن میپرسن کارتهای سری های پایین میاره یا خیر
و یه نکته مهم اینکه حتماً باید یه فرقی بین ما ها که کلی پول و هزینه کردیم با بقیه دوستان باشه دیگه .
الان یکی از دوستان من داره همه بازی ها رو با یه 9600 GT اونم 512 تموم میکنه واقعاً وقتی بهش فکر میکنم می بینم کاره خیلی خوبی هم کرده کرایتک

سلام به دوستان !

الان بحثی که توی این تاپیک مطرح هست شده مشاوره گرافیک !
یه راهنمایی به کسایی میکنم که سوالاشونو جای درستی مطرح کنن و جواب بهتری بگیرن !

1- سیستم مورد نیاز بازی در تاپیک مشکلات هست برن اونجا چک کنن و ببینن سیستمشون میخوره یا نه ! همچنین تمامی مباحث کرک و پچ را در تایک زیر مطرح کنید
[h=3]مشکلات Crysis 3 (نصب و کرک و مشکلات گرافیکی ......)[/h]2- هر سوالی در مورد سیستم بازی دارید در تاپیک زیر مطح کنید
[h=3]سیستم مورد نیاز بازیهای PC [پست اول خوانده شود][/h]3- اگر دوست دارید راجب به گرافیک اطلاعات کافی کسب کنید و هر سوالی در مورد کارت گرافیک دارید در تاپیک زیر مطرح کنید
[h=3]مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)[/h]4- تاپیک زیر هم برای میزان فریم دهی هست هر سوالی دارید یا چیزی نمیدونید در تاپیک زیر مطرح کنید
[h=3]بنچمارک بازی ها [پست اول خوانده شود][/h]
با تشکر

حالا جدایی از اینکه 295 نمیتونه بیاره ولی همه که 295 ندارن دوست گرامی توی همین تاپیک خیلی از دوستان دارن میپرسن کارتهای سری های پایین میاره یا خیر
و یه نکته مهم اینکه حتماً باید یه فرقی بین ما ها که کلی پول و هزینه کردیم با بقیه دوستان باشه دیگه .
الان یکی از دوستان من داره همه بازی ها رو با یه 9600 GT اونم 512 تموم میکنه واقعاً وقتی بهش فکر میکنم می بینم کاره خیلی خوبی هم کرده کرایتک
از مدیریت به خاطر این اسپم معذرت میخوام ولی باید بگم که واقعا این حرفت آدم رو یاد قرون وسطی و اون اشراف زاده هایی که خودشون رو از مردم عادی جدا و نژادشون رو از خدایان میدونستند میندازه!!!!!

Anyway ، نتونستم تحمل کنم و بازی رو واسه 360 گرفتم . یعنی بهترین اتفاقی که توی این سری رخ داده اون تیر کمون ِ لامصبه :d
اینقدر حال میده ، بخصوص اینکه موقع رها کردن تیر کمی دستتون میلرزه و خیلی خیلی طبیعی و نرم درست شده. وقتی که رو حالت Stealth بازی میکنید فوق العاده جذابیت بازی بالاتر میره.
یه چیز دیگه هم صدا گذاری بازی هست. فوق العاده است از این نظر. در مورد گرافیک هم که با توجه به نسخه کنسولی بودن خیلی خیلی خوبه. چهره ها به طرز باورنکردنی ای طبیعی هستن. تنوع سلاح ها هم خوبه و از همه مهمتر محیط بازی هست که نسبت به نسخه دوم خیلی بزرگتر شده.
فعلا 1 ساعت بیشتر بازی نکردم، صبر میکنم تا نسخه ی PC بیاد ولی اگه تا آخر همینطوری باشه، واسه من بهترین شوتر یک سال گذشته خواهد بود.
ُ

Last edited by a moderator:
یه مقایسه به تازگی سایت DSOgaming منتشر کرده که میتونید تفاوت رو تو حالتهای مختلف (low تا very High) ببینید . به شخصه اصلا سوپرایز نشدم .

وااااااای!!!
بابا low این بازی از ultra high بسیاری از بازی ها هم بهتره!
یعنی دارم لحظه ها رو میشمارم که این شاهکار رو تجربه کنم .. حتی نسخه دوم که خیلی ها بهش اشکال می گیرند همه جوره از بهترین شوترهایی بوده که بازی کردم ...
باید این جمله رو در وصف کرایسیس گفت :
"به جای اینکه چندین بازی رو تموم کنید، کرایسیس رو چندین بار تموم کنید ..."

یه مقایسه به تازگی سایت DSOgaming منتشر کرده که میتونید تفاوت رو تو حالتهای مختلف (low تا very High) ببینید . به شخصه اصلا سوپرایز نشدم .

ممنون.
ویدئو رو با کیفیت 1080 گرفتم و دیدم ... به غیر از حالت Low که تقریبا حجم بافت ها و سایه زنی به حداقل رسیده بود،در باقی موارد نتونستم اختلاف آنچنانی بین دیگر گزینه ها ی medium,High و very High پیدا کنم.
It ain't gonna impress me

ممنون.
ویدئو رو با کیفیت 1080 گرفتم و دیدم ... به غیر از حالت Low که تقریبا حجم بافت ها و سایه زنی به حداقل رسیده بود،در باقی موارد نتونستم اختلاف آنچنانی بین دیگر گزینه ها ی medium,High و very High پیدا کنم.

البته انتظار زیادی هم نباید داشت چون اکثر بازیها همینطورن.

همون حجم اضافه ابجکتها و سایه زنی و انعکاس و بافتهای بیشتر و ............

دهن سیستم رو سرویس میکنه اینم برای این بازی که base قویی داره از لحاظ طراحی .

ممنون.

دقیقا . احساس کردم چشمای من تفاوت بین گزینه های high و very high رو تشخیص نمیده اما میبینم شما هم نظر منو داری :d نمیگم تفاوتی وجود نداره اما به هیچ وجه تنظیمات گرافیکی مثل Crysis 1 نیس که بین high با very high تفاوت کاملا محسوس باشه . البته با یه ویدیو خیلی نمیشه نظر داد اما بنظرم کاری که Crysis کرد ( در زمان خودش ) به هیچ وجه این نسخه نمیتونه تکرارش کنه . Crysis 3 100% بهترین عنوان تا به امروز از لحاظ گرافیک هست اما دیگه اون اختلافی که سالها پیش با رقبا داشت رو نداره . برای همین هم با دیدن تصاویرش اصلا و ابدا شگفت زده نشدم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or