Crysis 3: Multiplayer | pc

Screen-Shot-2013-01-23-at-10.54.26-AM-618x347.png

درود
تمام بحث راجب Multiplayer بازی از این به بعد در این تاپیک مطرح میشه
بازی حدودا 21روز دیگه منتشر میشه

یک خبر که حتمالا اکثر طرفداران هم می دونند این هست که نسخه بتای Crysis 3 در تاریخ 29 ژانویه 2013 (سه شنبه 10 بهمن ماه 1391) عرضه خواهد شدو حدودا 2 هفته برای ما باز میشه و می تونیم درکنار هم تجربه اش کنیم تا عرضه بازی
توی بتا ی بازی 2 تا mapبرای شما درنظر گرفته شده 1:فرودگاه 2 موزه
همچنین 2 تا مد هم توی بتا در نظر گرفته شد !
Hunter Mode

This multiplayer game mode is all about the survival of the fittest. There are two teams, initially comprised of two permanently cloaked “Hunters”, and up to fourteen CELL troopers awaiting extraction. Each trooper slain respawns on the Hunter team to prey on their former allies, building to a frenetic climax. If any of the troopers survive the round, the hunters lose. Whichever way you play, Hunter Mode delivers a heart-pounding test of strategy and survival

Crash Site Mode

This multiplayer game mode is the ultimate King of the Hill type experience. An Alien dropship deploys a pod at random around the map. Players on each team must remain near the dropped pod in order to capture the zone and accumulate points. Each alien pod holds two shields players can utilize defensively as weapons. In addition, each Crash Site map will have a “Pinger”, a CEPH-constructed walking weapon of mass destruction. But be careful, other players can hijack the Pinger while you’re inside of it!

این هم سیستمی که برای بتا لازم دارید
Minimum

• Betriebssystem: Windows Vista, Windows 7 oder Windows 8
  • Grafikkarte: DirectX 11-Grafikkarte mit 1 GB Grafikspeicher
  • CPU: Dual-Core-Prozessor
  • Arbeitsspeicher: 2 GB Arbeitsspeicher (3 GB bei Vista)
Empfohlen

• Betriebssystem: Windows Vista, Windows 7 oder Windows 8
  • Grafikkarte: DirectX 11-Grafikkarte mit 1 GB Grafikspeicher
  • CPU: Quad-Core-Prozessor
  • Arbeitsspeicher: 4 GB Arbeitsspeicher

پست اول ابدیت می شود
.............................................................
دوستان اگر تمایل دارن اسم idشون را بدهند برای اد شدن
اگر 2 نفر هم می خواههند با همدیگر بازی کنند هر دو نسخه دمو را اجرا کرده هر 2 باید اکنت جدا داشته باشید و تو بازی برای همدیگر درخواست دوستی می فرستید و بعد هر 2 ی سروز را باید انتخاب کنید در اخر هم JOINمی کنید !

آخرین ویرایش:
اره ! همه چی رو ته میذارم دیگه به غیر از انتی که روی 4X هست
خوب خوبه دیگه همون motion blure و v-syns نصف توان گرافیک رو میگیره AA هم که جای خودش :|
البته رو نسخه ی رسمی گزینه ی ultera هم قرار میدن :d
بازی هم خوب بهینه نشده مطمئنا اگر همون CRYENGINE1 که مخصوص PC بود را گسترش میدادن الان اوضاع شماره ی 3 خیلی بهتر بود

چیش خوبه اخه اگه بازی نهایی هم همین باشه رسما گند زده به بازی ! من انتظار 60 فریم ثابت رو داشتم !
خدا نکنه نسخه نهایی اینطوری باشه . ولی صابر این امید ( Dexter-67 ) پس چطوری بیش تر از تو فریم میگیره ؟
خوب خوبه دیگه همون motion blure و v-syns نصف توان گرافیک رو میگیره AA هم که جای خودش :|
البته رو نسخه ی رسمی گزینه ی ultera هم قرار میدن :d
بازی هم خوب بهینه نشده مطمئنا اگر همون CRYENGINE1 که مخصوص PC بود را گسترش میدادن الان اوضاع شماره ی 3 خیلی بهتر بود
Motion Blur اصلا هیچ تاثیری رو Frame Rate نمیذاره و تا اونجایی که یادمه V-Sync هم برای ثابت کردن FPS روی Refresh Rate مانیتور بود .

چیش خوبه اخه اگه بازی نهایی هم همین باشه رسما گند زده به بازی ! من انتظار 60 فریم ثابت رو داشتم !

گویا مشکل از درایور انویدیا هست !
به خاطر اینکه در حقیقت الان از یکی از Core های کارت گرافیک شما داره استفاده میشه داخل بازی . من این مشکل رو چند جا دیدم تو اینترنت که یه تعداد داشتند .
مثلا طرف نوشته بود داخل بازی که میشد یکی از هسته ها تا 90% میرفت در صورتی که اون یکی هسته دیگه فقط 1 تا 10% استفاده میشد !
اگر درایور 313.96 رو دارید و همچنان مشکل پابرجاست این روش رو یه تست بزنید ببینید اوکی میشه یا نه :

add crysis 3 beta exe on nvidia inspector and apply, reboot, launch the game

خدا نکنه نسخه نهایی اینطوری باشه . ولی صابر این امید ( Dexter-67 ) پس چطوری بیش تر از تو فریم میگیره ؟

Motion Blur اصلا هیچ تاثیری رو Frame Rate نمیذاره و تا اونجایی که یادمه V-Sync هم برای ثابت کردن FPS روی Refresh Rate مانیتور بود .
ولا من این دو تا گزینه را که اف کردم نزدیک 10-11 فریم برام افزایش داد یادمه تو بازی ویچر2 هم با با خاموش کردن این گزینه فریم دهی خیلی بهتر شد

گویا مشکل از درایور انویدیا هست !
به خاطر اینکه در حقیقت الان از یکی از Core های کارت گرافیک شما داره استفاده میشه داخل بازی . من این مشکل رو چند جا دیدم تو اینترنت که یه تعداد داشتند .
مثلا طرف نوشته بود داخل بازی که میشد یکی از هسته ها تا 90% میرفت در صورتی که اون یکی هسته دیگه فقط 1 تا 10% استفاده میشد !
اگر درایور 313.96 رو دارید و همچنان مشکل پابرجاست این روش رو یه تست بزنید ببینید اوکی میشه یا نه :

جدا !؟ خب اگه انودیا مقصر باشه میشه امید به 690 داشت :d
من که الان دقت میکنم میبینم انودیا اول 313.95 رو بیرون داد ولی الان که سایتشو چک میکنم میبینم شده 313.96 ! حالا این کاری هم که گفتی انجام دادم این دراویر هم دانلود میکنم ببینم چی میشه !

خب حل شد وارد بازی شدم الانم وارد بازیم ! اما نمیدونم چرا فریم دهیش اینقده کمه همش رو 30 هست چرا اینطوره ! اخرین درایور بتا هم نصب کردم ها ولی بازم فریمش افتضاح هست

فکر می کنم با آخرین درایور بتا هم هنوز از SLI درست استفاده نمیشه، چون روی کارت تک هسته ای هم موقع بازی Usage گرافیک بالاتر از 70 نمیره

خدا کنه بهینه باشه .! 690 خریدیم که 30 فریم بگیریم ! :|
من همچنان منتظر نظریه فرشید هم هستم !

شما Vsync رو Off کن ببین چقدر فریم می گیری، توی تست بعدی هم AA رو بزار روی FXAA، گزینه های دیگه هنوز واسه این بازی خیلی سنگین هستن

جدا !؟ خب اگه انودیا مقصر باشه میشه امید به 690 داشت :d
من که الان دقت میکنم میبینم انودیا اول 313.95 رو بیرون داد ولی الان که سایتشو چک میکنم میبینم شده 313.96 ! حالا این کاری هم که گفتی انجام دادم این دراویر هم دانلود میکنم ببینم چی میشه !

95 با 96 تفاوتی ندارن، یه ایراد توی نصب درایور برای زبانهای غیر انگلیسی بود که توی 96 برطرف شد.

پس من با 660 ti رو 1080p همه گزینه هم تا ته فقط انتی رو msaa 4x دارم میانگین 30 تا 40 فریم میگیرم خویه؟؟!!!!
تازه cpu هم مالی نیست وگرنه احساسم میگه بیشتر فریم میگیرم:d

خدا کنه بهینه باشه .! 690 خریدیم که 30 فریم بگیریم ! :|
من همچنان منتظر نظریه فرشید هم هستم !

عزیزم من کارت 7870 دارم که یه چیزی تو مایه 670 هست و خیلی از 690 ضعیف تره ولی رو اخرین تنظیمات با 2 ایکس انتی دارم 45 تا 55 فریم متوسط میگیرم اینکه شما اینقدر کم میگیری بنظر مشکل بازی باشه که دانلود کردی یا درایور سخت افزارت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or