CRYSIS 3 و Dead Space 3 در شماره بعدی مجله Play Magazine

hmd2009

کاربر سایت
CRYSIS 3 و Dead Space 3 در شماره بعدی (Issue No 217) مجله ی Play Magazine

91801815497962993456.jpg

درود
​

اخیرا بازی های زیادی معرفی شده اند و بعد از خبر اعلان CRYSIS 3 که قرار است فردا توسط CRYTEK طرفدارن این بازی را شگفت زده کند. اکنون ما شاهد کاور مجله ی Play Magazin ماه بعد خواهیم بود. ظاهرا در این شماره ما شاهد اطلاعات بسیاری در مورد عناوین با شکوهی خواهیم بود از 50 مطلب شوکه کننده در مورد AC3 که کسی تا به حال چیزی راجع به آنها نشنیده و همچنین صحبت های کارگردان بازی Hitman : Absolution آقای Tore Blystad گرفته تا سوالاتی از مسئولین راک استارز مورد عرضه GTA V بر روی Vita و موفقیت یا عدم موفقیت COD :Black OPS و نقد ها و پیش نمایش های بسیار زیادی در مورد سایر بازی ها و ده ها مطلب خواندنی دیگر اما شاید تکان دهنده ترین مطلب در مورد Dead Space 3 باشد! بر روی کاور مجله در قسمت هایلایت های ویژه در قسمت بالای تصویر سمت چپ ما شاهد نام Dead Space 3 هستیم. به احتمال زیاد قرار است در هفته ها و ماه های آتی اطلاعات بیشتری در مورد این بازی منتشر شود.

آخرین ویرایش:
دوست عزیز فقط درباره ی Dead Space 3 یک شایعه گفته در مورد CRYSIS 3 هم چیز خاصی نگفته

به هر حال این مجله تو شماره ماه بعدش در مورد این دو بازی تاکید زیادی داره الان منظور شما چیه که فقط شایعه بوده ناراحتی نخونش آقا! اجبارتون نکردن که برید اخبار دیگه ی سایت رو بخونید.;;)

به هر حال این مجله تو شماره ماه بعدش در مورد این دو بازی تاکید زیادی داره الان منظور شما چیه که فقط شایعه بوده ناراحتی نخونش آقا! اجبارتون نکردن که برید اخبار دیگه ی سایت رو بخونید.;;)

ناراحت نشو مگه چی گفتم فقط برای اطلاع رسانی بود
اینم لینک دانلود مجله http://www.parsgamers.com/forum/show...d=2140&page=27
شایعش این بوده DS3 بصورت FPS خواهد بود.

اول ممنون از خبر ...
---------------------------------
در مورد Dead Space 3 فقط به یک شایعه بسنده کرده و به همین خاطر هم اونو توی گوشه ای از مجله به صورت معمول جا داده ... شایعه ی FPS شدنش که البته خیلی
وقت هست که همه ی بازیسنتری ها این شایعه رو شنیدن ... در کل بیشتر اخبار مجله ها ، رو قبلترش توی دنیای اینترنت میتونیم پیدا کنیم ... معدود مجله هایی هستند
که اخبار اختصاصی دارن اونهم با توافق و تنها در مواردی مرجع نشر اون خبر یا عکس یا اطلاعات هستند که تعدادشون خیلی خیلی کمه ... مثل GI

فک کردم میخوان DS 3 رو رسما معرفی‌ کنن تریلر‌ای چیزی بدن ذوق مرگ شدم. :d:((

تورو خدا بیایین یه تریلر رسمی‌‌ای چیزی بدین از اینDS 3، یکی‌ از بهترین بازی‌هایی‌ بود که تو این دو سال بازی کردم. :((

این دوتا رو ول کن GTA V رو ویتا چی میگه!؟:d
سایت رسمی مجله اینو میگه :
Grand Theft Auto V Vita?
Analysts and retailers spill the industry gossip as we ask Rockstar – does Grand Theft Auto V on Vita exist ? hmm

به علامت سوال توجه نکنید !:d
------------------------
راستی قسمت انحصاری های مجله رو که ذکر کرده ... بقیش رو 100 درصد خودتون توی همین بازیسنتر اخبارش رو میخونید ...

آخرین ویرایش:
کی فکرشو میکرد یک زمانی متال گیر اینقدر تحقیر بشه؟؟؟
اصلا کسی اسم متال گیر رایزینگ رو دید؟
می دونم ، این بازی ، چند سال پیش معرفی شده. چیز جدیدی نیست که کسی بهش توجه کنه. ولی این چیزی از کلیت موضوع کم نمیکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or