Game Freak
کاربر سایت
میگه پچ شده هستنه یعنی مشکلی پیش نمیاد
اگه Lt+ داری، بازی پچ نشده اجرا نمیشه، خود فروشنده میگه پچ شده هست یا نه!
مگه مافیایه؟آقا کسی تو بازی Partial Nu*dity دید!!؟
آخه تو درجه سنی بازی یکی از بندهاش بود. من که چیزی ندیدم
این ESRB هم مشکل داره ها!
اشکال نداره
===========شکل مودبانه ی به درک!!!
اگه توئی که میگی باگه!! منم ندیدم همچین چیزی!! کلا من مثل بچه ی آدم سرم رو میندازم پایین بازیم رو میکنم,نه هی بیام کارای محیر العقول انجام بدم ببینم چه اتفاقی میافته!
ببین شما این بازی رو که اجرا کنی، دیگه بازی های COD MW 2 و COD BO و Halo Reach رو نمیتونی بازی کنی و صفحه سیاه میاد و باید بری نسخه ی پچ شدشون رو بگیری اما اگرم گذاشتی تو دستگاه ببینی اجرا میشه اگر صفحه ی سیاه داد اگر LT+ باشی فلگ نمیشی.میگه پچ شده هست
پس آپدیت کنم دیگه
راستی فروشنده بهم گفت بعد از آپدیت بازیهای cod و halo reach دیگه ران نمیشه
میخواستم بدونم اگه شانسی ران شد بعدش فلگم نمیکنه؟با وصل شدن به لایو بن نمیشم؟؟؟
اتفاقا یکی از قشنگی های بازی تو گیم پلی همینی هست که میگی، یعنی سختیه بازی، مثلا همین نامرئی کردن که خیلی ها مینالند رو من خیلی دوست داشتم چون واقعا هم باعث میشد دقت آدم بالا بره هم باعث میشه از خودش خلاقیت به خرج بده و بره جلو ...موافقم یه جورایی این قدرتهامون بدرد دفاع فقط میخوره چون کاراکتر بازی تو موضع ضعفه به جای اینکه قدرت باشه یا باید نامریی بشیم مثل ترسوها یا باید سریع باشیم تا فرا کنیم یا اینکه آرمور داشته باشم که زود خالی میشه... از نوع نارجک انداختنشم اصلا خوشم نیومد خیلی زمان بره اصلا سرعت عمل بازی کمه آدم میخواد سریم نشونه بگیره بعد عوض کنه ولی نمیشه آروم انجام میده... از فاصله خیلی دور هم تیر میخوره آدم و نشونه گیریشم بده... ولی نکات مثبتش اینه که گرافیک و صدای خوبی داره ولی من با گیم پلیش حال نمیکنم فکر میکردم دیگه مثل شماره یک نباشه که لازم باشه 4یا 5تا تیر به آدم بزنیم اونم تو سینش تا بمیره...
آقا کسی تو بازی Partial Nu*dity دید!!؟
آخه تو درجه سنی بازی یکی از بندهاش بود. من که چیزی ندیدم
این ESRB هم مشکل داره ها!
نه:dمیگم تا حالا دوتا کفش خورده تو صورتت؟ .
===============
نه جدی، اونجا برام خیلی جالب بود، چرا اون اینجوری بود؟ خیلی شبیه نورماندی بود.
چه عجب يه چيزي از نظر تو قشنگ بود:dاتفاقا یکی از قشنگی های بازی تو گیم پلی همینی هست که میگی، یعنی سختیه بازی، مثلا همین نامرئی کردن که خیلی ها مینالند رو من خیلی دوست داشتم چون واقعا هم باعث میشد دقت آدم بالا بره هم باعث میشه از خودش خلاقیت به خرج بده و بره جلو ...
O! چه حساس بود ESRB ما نميدونستيم:dملت الوده که افتادن اینور اونور ظاهرا ع*یانی دارند :d
تجربه اش خوبه ها!!!نه:d
===============
چميدونم بابا!:d حالا احتمالا طي روزهاي آينده بتونم جواب بدم.:d
من که گفتم از همین Crysis خوشم میاد، کاملا خلاقانه باید تصمیم بگیری، البته توی محیط C2 چون محیط کوچیک بود راحت نمیشد مانور داد.چه عجب يه چيزي از نظر تو قشنگ بود:d