دوست عزیز اینا مشکلاتی هست که حرفه ای ترین سایت تخصصی گرافیک هم بهش اشاره کرده و گفته Crysis 2 یکی از بی ثبات ترین بازیها از نظر افت فریم هست توی بازیهای اخیر باگ و دیر لود شدن هم تقریبآ برای همه اتفاق افتاده !برای من مشکل دیرلودشدن و باگ و افت فریم نداره واصلا ندیدم احمتالا دوستانی که این مشکلو دارن شاید مشکل از دیسک بازی و اون جاییه که اونو تهیه کردن.همین مشکل رو من با بتلفیلد2 داشتم و از دوجای مختلف بازی رو گرفته بودم که یکیش خدای باگ بود و یکی دیگش یه دونه باگ و مشکل هم نداشت
بچه ها من یه جا گیر کردم :
تقریبا دو ساعت از بازی گذشته یه جا به همراه چند نفر دیگه باید کاور بگیریم و چند تا از این هیولا ها را بکشیم . بعد که کشتیم یه سفینه از بالا شرع به تیراندازی میکنه . اون سفینه را با چی باید از بین برد ؟
خب همون حرفی که به اریا گفتم تو هم با چشم حمله باگی داری بازی را انجام میدیاما جالب ترش این بود که برای دومین بار باگ گرفت دیگه اسلحه رو نشون نداد هرچی هم مردم و از نو شروع کردم نشد دیگه ولش کردم :d.
بعد به قول آریا تو کلا الان میگی نورپردازی بازی در حد AW نیست خدایی از C2 یه نورپردازی رو بگیری کلا چیز خاصی براش نمیمونه بخوایم بحث کنیم
ولی من اعتقاد ندارممثلا از الان من اعتقاد دارم Gears oF war 3 بهترین گرافیک امسال رو کسب میکنه ...
اگه اون بد نبوده,پس Crysis 2 خیلی خوبه!بد هم نبود خدایی :d.
من هیچ جایی به جز آخر بازی یادم نمیاد آلکاتراز رو از دید سوم شخص نشون داده باشن.منم به گوردن فریمن هیچ حسی ندارم.چیزی از ارزش بازی کم میشه!؟این همه قسمت هایی بود که دید بازی سوم شخص بود :d یه جا نشون میدادن تصویرش حالا تصویرش نبود صداش بود کلا یا تصویر یا صدا بلاخره آدم یه حسی باید به این شخصیت پیدا میکرد دیگه
البته اون نظریه ات قابل قبول نیست چرا؟
آخر بازی خیلی شیک میاد میگه من فلانی هستم و... صداش هم شبیه فلانی بود اتفاقا :d فکر کنم زورشون اومده بود یه دوبلور دیگه بزارن فکر میکنم همون بود پس میتونست حرف بزنه فقط حسش نبوده فکر کنم :d.
نه اتفاقا این جور آدما زیادن.فقط نمیان اعلام کنن.تو همین سایت هم هستن.البته من فکر میکنم تو تنها کسی باشی که با بخش اول بازی حال کرده :d.
تو Halo Reach هم اگه بهت این امکانات رو میداد آسون میشد.ولی اینهارو پایه اشون چندتا از این بمب هایی بود که کنترل از راه دور بودن اصولا دوتا مینداختی راحت میمردن :d.
وااااااااای!چه مشکل بزرگی!!کل گرافیک بازی با همین یه حرفت رفت زیره سوال!! بیخیال بابا...الان سینا میکشتم، ولی این رو میگم یه خشاب یوزی خالی کردم توی خیابون نزدیک 15 ثانیه بعد جای گلوله ها محو شد ...
آها!یعنی الان به نظر تو بازی فقط نورپردازی قوی داشت!؟بعد به قول آریا تو کلا الان میگی نورپردازی بازی در حد AW نیست خدایی از C2 یه نورپردازی رو بگیری کلا چیز خاصی براش نمیمونه بخوایم بحث کنیم
البته خیلی از سایت ها و مجلات تخصصی گیم هم متفق القول گفتن Crysis 2 بهترین گرافیک کنسولی هست ولی نمیدونم چرا به اونها استناد میشه بعضی ها بامبول در میارن!!دوست عزیز اینا مشکلاتی هست که حرفه ای ترین سایت تخصصی گرافیک هم بهش اشاره کرده و گفته Crysis 2 یکی از بی ثبات ترین بازیها از نظر افت فریم هست توی بازیهای اخیر باگ و دیر لود شدن هم تقریبآ برای همه اتفاق افتاده !
بهترین گرافیک رو داشتن خیلی فرق داره با چیزایی مثل افت فریم که حقیقت مسلمه ! گرافیک از خیلی جهات بررسی میشه و مثل افت فریم یه کمیت واحد نیست ! همون طور که ده ها سایت زمانی که GoW III اومد گفتن بهترین گرافیک رو داره ولی خیلی ها U2 رو از اون بازی بهتر میدونن ! (از جمله خودم)البته خیلی از سایت ها و مجلات تخصصی گیم هم متفق القول گفتن Crysis 2 بهترین گرافیک کنسولی هست ولی نمیدونم چرا به اونها استناد میشه بعضی ها بامبول در میارن!!
اتفاقا سایتهای کمی بودند که بگن gow3 بهترین گرافیک را داره مثلا همین gs و ign یه هچنین کلمه ای از دهنشون در نیومده :dبهترین گرافیک رو داشتن خیلی فرق داره با چیزایی مثل افت فریم که حقیقت مسلمه ! گرافیک از خیلی جهات بررسی میشه و مثل افت فریم یه کمیت واحد نیست ! همون طور که ده ها سایت زمانی که GoW III اومد گفتن بهترین گرافیک رو داره ولی خیلی ها U2 رو از اون بازی بهتر میدونن ! (از جمله خودم)
خو آره این یه تیکه رو استثنائا درست میگیبهترین گرافیک رو داشتن خیلی فرق داره با چیزایی مثل افت فریم که حقیقت مسلمه ! گرافیک از خیلی جهات بررسی میشه و مثل افت فریم یه کمیت واحد نیست ! همون طور که ده ها سایت زمانی که GoW III اومد گفتن بهترین گرافیک رو داره ولی خیلی ها U2 رو از اون بازی بهتر میدونن ! (از جمله خودم)
GS رو نخوندم نقدشو اما IGN هم توی نقدش گفت بهترین هم آخر سال مقام بهترین گرافیک رو داد به GOW3 همچنین GS.اتفاقا سایتهای کمی بودند که بگن gow3 بهترین گرافیک را داره مثلا همین gs و ign یه هچنین کلمه ای از دهنشون در نیومده :d
انتخاب بهترین گرافیک سال ربطی به بهرین گرافیک بودن در ادوار نداره !یعنی بین همه بازیهای سال 2010 بهترین بوده .GS رو نخوندم نقدشو اما IGN هم توی نقدش گفت بهترین هم آخر سال مقام بهترین گرافیک رو داد به GOW3 همچنین GS.
دوست عزیز اینا مشکلاتی هست که حرفه ای ترین سایت تخصصی گرافیک هم بهش اشاره کرده و گفته Crysis 2 یکی از بی ثبات ترین بازیها از نظر افت فریم هست توی بازیهای اخیر باگ و دیر لود شدن هم تقریبآ برای همه اتفاق افتاده !
نسبت به زمان میسنجند.انتخاب بهترین گرافیک سال ربطی به بهرین گرافیک بودن در ادوار نداره !یعنی بین همه بازیهای سال 2010 بهترین بوده .
چه ربطی داشت!یعنی اگه GoWIII نبود U2 جایزه برترین گرافیک 2010 رو میبرد دوباره ؟!