میثم گیر دادی به این یه تیکه ها!دیوار رو نگاه میکردی کیف میکردی بس که کیفیتش بالاست بعد بهش شلیک میکردی هیچ جای گلوله ای نمی موند.
ما به هزار جا شلیک کردیم جاش موند نیومدیم بگیم
میثم گیر دادی به این یه تیکه ها!دیوار رو نگاه میکردی کیف میکردی بس که کیفیتش بالاست بعد بهش شلیک میکردی هیچ جای گلوله ای نمی موند.
میگم میثم گرافیک بازی تو را راضی نکرده ولی تو تاپیک مقایسه به crysis2 رای دادی ؟!....................................................
وقتی با دکمه A میپری توی هوا دکمه B رو بزنمن تازه اول بازی هستم , چطوری می تونم با مشت بکوبونم روی زمین ؟
دوستمون گفت چجوری ولی اوایل بازی نمیشه.باید نانو سویت رو اپگرید کنی.من تازه اول بازی هستم , چطوری می تونم با مشت بکوبونم روی زمین ؟
تو این آسانسور ها شلیک میکردی اصلا جا تیر نمیموند، روی ماشین ها هم فکر کنم نمیموند :d.میثم گیر دادی به این یه تیکه ها!:biggrin1:
ما به هزار جا شلیک کردیم جاش موند نیومدیم بگیم:biggrin1: ,تو به یه جا شلیک کردی جاش نموند داری گوش فلک رو کر میکنی!!:biggrin1:
شکی درش نیست از KZ3 بالاتر هست گرافیکش، هرچند انگاری این ریز کاریهایی که من میگفتم توی KZ3 خیلیاشون رعایت شده، مثل جای گلوله روی دیوار یا جای پا ...میگم میثم گرافیک بازی تو را راضی نکرده ولی تو تاپیک مقایسه به crysis2 رای دادی ؟!:biggrin1:
خوب روی سوپرسولجر می رفتی:dخُب بالاخره بعد 14 ساعت رو veteran تموم کردم بازی رو.بازی رو سعی نکردم سریع تموم کنم.خواستم باهاش حال کنم و انصافا هم تک تک دقایقش عالی بود.به عنوان یه فن Crysis تقریبا میشه گفت تموم انتظاراتم ازش برآورده شد.فقط میتونم بگم Well done crytek.
فرقی نداشت رو Super Soldier هم میرفتم همین حدودا طول میکشید.خوب روی سوپرسولجر می رفتی:d
نه همون بهتر که نرفتی و گرنه مثل من دهت سرویس می شد:d
وحید این مال چه نسخه ای هست؟ اخه نسخه کنسولی هم تقریبا مثل اینه، از لحاظ بصری من که بار ها گفتم عالی کار شده، بحث من سر تکنیکه، سر باگه های فراوانی هست که داره، سر داستان و...
بعد فکر کن 6 مرحله از یه بازی خسته کننده باشه یعنی مثلا اگه یه بازی 12 تا مرحله باشه نیمی از بازی خسته کننده است!!!![]()