Gartall
کاربر سایت
به پست بالای من مراجعه کنید Platform and console.
الان خوشحالی؟ این چه ربطی به GeoW داره. من دارم در مورد دو تا بازی که فقط 1 ماه اختلاف انتشار دارند و امتیازشون تو زمینه گرافیک شده 9.5 صحبت می کنم. بعد تو رفتی این مثال مسخره رو برای من آوردی. واقعا اینی که گفتی چه ربطی داشت؟ شما هستی که هر وقت هر جور حال می کنید از صحبت ها برداشت می کنی. نمونش پست آریا که حتی نقل قولش هم نکردی. کلا شما خوش باش چون تجربه کاملا ثابت کرده که بحث با شخص شما بی فایده هست و همه این رو به وضوح تو مقایسه های AW دیدن. من با شما حرفی ندارم(حالا می خوای اسمش رو بزارم کم آوردن یا هر چیزی که دوست داری) اما بقیه هرکی که خواست شب برگشتم بحث می کنیم.
خواستم برات مثال بزنم با نمره همه چی را نمیسنجن !
دوما الان با تیتر اخر جملت خواستی چی را ثابت کنی ؟ منوکوچیک کنی و خودت را ببری بالا ؟! اگه من بحث میکنم بالاخره همین الان حرف من درست در اومده ! این شمایی که داری هنوز رو حرف خودت پافشاری میکنی ! و میخوای هرجور شده حقیقت را انکار کنی !
منظورت همون AW که تو مقاله DigitalFoundry که گفته بود گرافیک بازی بینظیره و به خیلی ها فشار اومده بود ؟! و یه عده دای میخواست این انالیز را بی اعتبارش بدونن ؟!
:d
همونطوری که برهان گفت نمرات بخش گرافیک هر دو بازی یکی هست و این به نویسنده بر میگرده که توی بُرد چی بنویسه. :d
بله کلا شما ها منطق های بسیار زیبایی دارید ! IGN به کنار حالا CVG و GAMESRADAR و G4TV و PSU و OPM را میخوای چیکار کنی ؟
آخرین ویرایش: