برا همه این مشکل وجود داره!من امروز بازی رو دانلود کردم 3 ساعتی بازی کردم یه چند تا باگ دیدم که از بازی به این بزرگی واقعا بعیده مثلا وقتی دشمنا مشکوک میشن میان میرن رو به دیوار اونجا گیر میکنن انگار نه انگار دیوار جلوشونه،لطف کنید بگید واسه شما هم این مشکل پیش اومده یا مشکل از dvd ماست
انگار زیاد گفتم:d
بابا این دیگه خیلی زایست،یکش این مشکلو نداره،دیگه هیچی خاک تو سرشون،یکی دیگه از باگ ها اینه که تیر دشمن ها مثل لیزر میمونه(ابی خطی) از در دیوارم رد میشه،شما فکر میکنید واسه اینه که نسخه کپی هستش
همون طور که آقا طاهر هم اشاره کردن این یکی از قابلیت های نانو سوئیت هست که مسیر گلوله های شلیک شده توسط دشمن هارو نشون میدهبابا این دیگه خیلی زایست،یکش این مشکلو نداره،دیگه هیچی خاک تو سرشون،یکی دیگه از باگ ها اینه که تیر دشمن ها مثل لیزر میمونه(ابی خطی) از در دیوارم رد میشه،شما فکر میکنید واسه اینه که نسخه کپی هستش
خُب شما که بازی نکردی اصلا خوب نیست که اینطوری با قاطعیت میگی عمرا و یه LOL هم میبندی اولش!!lol ممكنه بهتر باشه ولي so much better عمرا حالا نميدونم من كه بازيش نكردم ولي فك نمي كنم ديگه تا اين حد گرافيكش شاخ باشه
lol نقد CVG هنوز منتشر نشده چجوری کش رفته شده این موضوع ؟ خبر 100% فیک هست. به هرچیزی که توی N4G لینک میشه واکنش نشون ندید.مثل اینکه بعد از gamesradar , OPM اینبار نوبت به سایت CVG رسیده :
In a leak cover of Xbox360 version of Crysis2 there is a statement where CVG claimed that Crysis 2 is "THE BEST LOOKING GAME ON CONSOLE"
And From the upcoming review they even stated that this game is looks so much better den uncharted 2, gears of war 2, killzone 3 and god of war 3 even though it is not exclusive.
http://n4g.com/news/725798/cvg-crysis-2-is-the-best-looking-gaming-on-console/com
http://gamenyusu.com/home/wii/8-all-news/41-cvg-crysis2-the-best-looking-gaming-on-console.html
بحث الکی نکنید، CVG روحش هم از همچین جمله ای بی خبره...حالا شما چرا اينقد عصباني هستيد؟ خوب به نظر شما خيلي بهتر از GOW III توي اين نسل امكان داره؟ توجه كن خيلي بهتر من به بهتر lol نبستم
حالا شما چرا اينقد عصباني هستيد؟ خوب به نظر شما خيلي بهتر از GOW III توي اين نسل امكان داره؟ توجه كن خيلي بهتر من به بهتر lol نبستمخُب شما که بازی نکردی اصلا خوب نیست که اینطوری با قاطعیت میگی عمرا و یه LOL هم میبندی اولش!!
خب پس خدا رو شكر الكي بودبحث الکی نکنید، CVG روحش هم از همچین جمله ای بی خبره...
واقعا برا همتون متاسفمصفای مشت محکم Crytek بر دهان بدخواهان :d
دقیقآ بزرگترین مشکل بازی همینه. هوش مصنوعی دشمنها زیاد جالب نیست ولی از اون طرف تقلب هم میکنن و از 100 کیلومتری تکون بخوری یه دفعه از 30 جهت تیراندازی میکنن به طرفت ! بعضی وقتا هم ول کن معامله نیستن و مثلآ یه هلی کوپتری بود که من رو تا پشت یه ستون تعقیب کرد و 30,40 ثانیه به ستون تیر میزد ! تا وقتی که بیرون نیومدم به تیر زدن ادامه داد در حالی که یه تیر هم بهم نمیخورد.یه مشکلی هم که وجود داره قدرت چشم دشمنان گرامیه که از چند فرسنگی میبینند و تازه شلیک هم میکنن!
from da upcoming review, im surprised to see this game looks so much better den uncharted 2, gears of war 2, killzone 3 and god of war 3 even though it is not exclusive