Crysis 2, Xbox360 Thread

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
البته انقدر مطمئن هم نباید بگی ! :دی من عاشق گیم پلی Halo هستم ولی Crysis رو نیمه کاره ول کردم :دی کلآ بعد از یه مدت برام خسته کننده شد !

گیم پلی هنوز به نظرم رودست هالو نیومده
نظر شخصی بود
ولی کرایسیسو یک ساعتم نتونستم باهاش کنار بیام
شایدم دلیلش این بود رو پی سی زدم

ok ! بیشتر از این هم انتظار نمیرفت ازت . هایپ الکی :)) جدیدا ثابت شد کی ها هایپ الکی داشتند میدادند . دودش هم که حجم دار نبود ؟! از یه تریلر تشخیص دادی دود حجم دار نبود و یا بازی را دست گرفتی و توی دوده کمی قدم زدی ؟! با کدوم نرم افزار به این پدیده پی بردی شما !

اخه دوست ندارم یه تعداد پست های بعضی ها را اینجا بیارم نشون همه بدم که چه جوکهایی سر crysis 2 نگفتن که پاک ابروشون را همین الان ببرم !
شما میدونی چیکار کن لطفا اینطرفا افتابی نشو چون با هرپستی که میدی اخر عاقبت خوبی در اینده برات نداره .

خب شاید حجم دودش کم بوده و شاید هم فریم افکتش به من چه ؟! )x چرا بد حرف میزنید با من ؟ :-s

شما هم پست هایم را به خاطر بسپارید و در آینده مرور کنیدشان و به یاد من بیافتید که به حرفهایم گوش ندادید /:)

http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1305421&postcount=225

شما هم مگر از همین ترلیر به به و چه چه نمی کنید ؟ حالا مثلاً beyond3d و neogaf را بر سرتان میگذارید و حرف من را مسخره میکنید ؟ ضمناً باید بگویم که این بازی مالتی پلتفمر هست و این یعنی خیلی خوشحالی نکنید شما آقای Gartall و واقعیات را هم انکار نکنید ( کلاً گفتم واقعیات را انکار نکنید ) b-)

خب شاید حجم دودش کم بوده و شاید هم فریم افکتش به من چه ؟! )x چرا بد حرف میزنید با من ؟ :-s

شما هم پست هایم را به خاطر بسپارید و در آینده مرور کنیدشان و به یاد من بیافتید که به حرفهایم گوش ندادید /:)

http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1305421&postcount=225

شما هم مگر از همین ترلیر به به و چه چه نمی کنید ؟ حالا مثلاً beyond3d و neogaf را بر سرتان میگذارید و حرف من را مسخره میکنید ؟ ضمناً باید بگویم که این بازی مالتی پلتفمر هست و این یعنی خیلی خوشحالی نکنید شما آقای Gartall و واقعیات را هم انکار نکنید ( کلاً گفتم واقعیات را انکار نکنید ) b-)
من بد حرف نمیزنم فقط دارم میگم که این طرز تفکرت را بندازی دور . هرکسی حق داره بیاد نظرش را بده تا جایی بتونه اونو منطقی توجیحش کنه نه اینکه 100 تا خوبی را نبینه و بیاد چندتا چیز جزئی گیر بده و 200 برابر روش زوم کنه که مثلا بازی هیچی نداره .
منم خودم گفتم فوق العادست و بیشترش را نگفتم و اومدم حرفهایی که تو beyond3d و neogaf گفتن را اینجا گذاشتم .
شما الان میای هزار تا به به , چه چه سر kz3 راه انداختید کسی چیزی گفت براتون ؟ من خودم شخصا با اون امتیاز های killzone3 یه بار پام را تو تاپیک امتیازاش نذاشتم که بخوام یه عده را مسخره کنم.
در مورد بازی مولتی پلتفرم هم متوجه منظورت نمیشم مثلا نمیشه برای بازی مولتی خوشحالی کرد ؟! و یا پوزش را داد ؟ یا اینکه بازی مولتی نمیتونه گرافیکش بهتر باشه ؟!
همینها طرز تفکر اشتباهن باید بریزیش دور !

آخرین ویرایش:
خب منم بالاخره دیدمش !
گرافیکش به صورت کلی فوق العادست ! واقعآ زیباست مخصوصآ نورپردازی و اسلحه و حالت حرکت اسلحه :دی موشن بلورش هم خیلی دیدنیه ! همین طور فیزیک ماشینها. ولی افت فریمش هم خیلی واضحه. توی بعضی جاهای ویدئو در حال کشتی گرفتن با این موضوع بود ! یه مورد دیگه هم دیر لود شدن آبجکتها (از سنگ روی زمین تا درخت) بود که مخصوصآ اوائل ویدئو زیاد جالب نیست.
در مجموع اگه مشکلات فریم ریت و pop-in رو برطرف کنن , چیز فوق العاده ای میشه !

آخرین ویرایش:
الان بحث KZ3 تو این تاپیک چه میکنه ؟ بحث هایی هم که درباره مقایسه این بازی با سایر رقباش اعم از Crysis 2 RAGE و... بود فقط سر گرافیک بوده وبس پس برای درک بهتر بهتره که به Overall توجه نکنید و نمرات بخش گرافیک رو از سایت های متفاوت ببینید و نظراتشون رو بخونید، فکر کنم کافی باشه. :d
sry 4 off-t

با دیدن تریلر حرفی برا گفتن باقی نمی مونه! انصافا باید گفت فوق العادس... شخصا اصلا انتظار نداشتم! این دوربینشم منو کشته! :-o انصافا نور محیط هم عین واقعیته... مو نمی زنه با محیط طبیعی! باعث می شه فضا خیلی طبیعی به نظر برسه. با این حساب روی آخرین تنظیمات رو PC ... (نمی دونم چی بگم!)

خب منم بالاخره دیدمش !
گرافیکش به صورت کلی فوق العادست ! واقعآ زیباست مخصوصآ نورپردازی و اسلحه و حالت حرکت اسلحه :biggrin1: موشن بلورش هم خیلی دیدنیه ! همین طور فیزیک ماشینها. ولی افت فریمش هم خیلی واضحه. توی بعضی جاهای ویدئو در حال کشتی گرفتن با این موضوع بود ! یه مورد دیگه هم دیر لود شدن آبجکتها (از سنگ روی زمین تا درخت) بود که مخصوصآ اوائل ویدئو زیاد جالب نیست.
این دیر لود شدن آبجکتها به نظرم روی 360 یه اپیدمی شده !!!.

دقیقا باهات موافقم!
به جای اینکه بازی تو رو مجبور کنه که از طریق یه راهرو تنگ از نقطه a به b بری، برات ارزش قائل میشه که هرطوری که دوست داری بازی رو انجام بدی و پیشروی کنی.
ولی واقعا کارای عجیب زیاد میشد انجام داد. من شخصا علاقه خیلی خاصی به پرتاب کردن سربازا از ارتفاع داشتم:d. یا مثلا برا ترکوندشون با سرعت از یه ارتفاع بلند میپریدم ، سربازه رو از بالای سر نفله میکردم:d.خیلی حال میداد خداییش.
دقیقا، یکی از جذابیت های بازی هایی مثل Halo و Crysis برای من حداقل همین باز بودنش هست حالا Halo شاید یک کم کمتر ولی در کل همشون دستت آدم رو باز میزارن هیچ فشاری نیست که از کجا برسی به نقطه ی B، قشنگی بازی هم به همین هست، اینکه خودت مغزت رو راه بندازی یه سری ترفند بزنی بری جلو نه اینکه یه خط راست رو مستقیم بگیری بری جلو که حال نمیده. اینم بگم هر سازنده ای توی این بخش موفق نیست به نظرم برای همین که اکثر سازنده ها تشریف میبرن سراغ بازی های اسکریپت شده، مثلا FarCry2 با اینکه خیلی دوستش داشتم، با اینکه میشد مرحله رو تقریبا جوری که میخوای تموم کنی ولی شدیدا خسته کننده میشد از وسط های بازی، منو فقط آتیش زدن جنگل ها نگه داشته بود پای بازی :d.

اینجا ها تفاوت بازی اسکریپت شده با این جور بازی ها مشخص میشه. هرچند خب این مدل بازی ها باب میل 90 درصد گیمر ها نیست :d کی حال داره تو بازی ایده به خرج بده مرحله رو تموم کنه :-".

دوستان یک سوال داشتم نسخه Xbox این بازی 3d هست یا نه؟ چون می خواستم ببینم اگه هست روی Xbox بگیرمش. دلیل این سوالم هم اینه که مثلا MK اصلا برای 360 به صورت 3d نمیاد اما برای PS3 میادش.

خب منم بالاخره دیدمش !
گرافیکش به صورت کلی فوق العادست ! واقعآ زیباست مخصوصآ نورپردازی و اسلحه و حالت حرکت اسلحه :دی موشن بلورش هم خیلی دیدنیه ! همین طور فیزیک ماشینها. ولی افت فریمش هم خیلی واضحه. توی بعضی جاهای ویدئو در حال کشتی گرفتن با این موضوع بود ! یه مورد دیگه هم دیر لود شدن آبجکتها (از سنگ روی زمین تا درخت) بود که مخصوصآ اوائل ویدئو زیاد جالب نیست.

اریا این بهتره یا kill zone 3 ? البته صد در صد روی dx11 باید این بهتر باشه هر چند بازم تا یه موتور کلی بر پایه ی dx11 نسازنن هیچ فایده ای نداره

اریا این بهتره یا kill zone 3 ? البته صد در صد روی dx11 باید این بهتر باشه هر چند بازم تا یه موتور کلی بر پایه ی dx11 نسازنن هیچ فایده ای نداره
لطفآ از این چیزا نگو که تاپیک میترکه ! :دی
ایشالله تا یه ماه دیگه بازی میاد و خودمون امتحان میکنیم و تاپیک مقایسه رو بعد از پاکسازی باز میکنیم تا اونجا بحث ها ادامه داشته باشه.

دوستان یک سوال داشتم نسخه Xbox این بازی 3d هست یا نه؟ چون می خواستم ببینم اگه هست روی Xbox بگیرمش. دلیل این سوالم هم اینه که مثلا MK اصلا برای 360 به صورت 3d نمیاد اما برای PS3 میادش.

بله هست . حتی اگه دموی مولتی پلیر بازی را دانلود میکردی یه گذینه 3d در اپشن قرار داده بودند که بتونی 3d بازیش کنی .

گفتن C2 از بیخ 3D ساخته شده و 100% روی 360 هم 3D ـه. یعنی از AVATAR و Ghost Recon کمتره؟ :d.

من بد حرف نمیزنم فقط دارم میگم که این طرز تفکرت را بندازی دور . هرکسی حق داره بیاد نظرش را بده تا جایی بتونه اونو منطقی توجیحش کنه نه اینکه 100 تا خوبی را نبینه و بیاد چندتا چیز جزئی گیر بده و 200 برابر روش زوم کنه که مثلا بازی هیچی نداره .
منم خودم گفتم فوق العادست و بیشترش را نگفتم و اومدم حرفهایی که تو beyond3d و neogaf گفتن را اینجا گذاشتم .
شما الان میای هزار تا به به , چه چه سر kz3 راه انداختید کسی چیزی گفت براتون ؟ من خودم شخصا با اون امتیاز های killzone3 یه بار پام را تو تاپیک امتیازاش نذاشتم که بخوام یه عده را مسخره کنم.
در مورد بازی مولتی پلتفرم هم متوجه منظورت نمیشم مثلا نمیشه برای بازی مولتی خوشحالی کرد ؟! و یا پوزش را داد ؟ یا اینکه بازی مولتی نمیتونه گرافیکش بهتر باشه ؟!
همینها طرز تفکر اشتباهن باید بریزیش دور !

من اصلاً از کیلزون حرفی زدم در این تاپیک ؟ :-/ شما باید ذهن خودتان را آزاد کنید از این بحث های مقایسه ای که میکنید آقای Gartall من میگویم که این بازی هنوز روی کنسول ها در حال اجرا مشاهده نشده و الان هم که ما داریم ویدئو میبینم هم شرکت سازنده ادعا میکند که این روی 360 این شکلی است و من هم می گویم نباید خیلی اطمینان کرد و باید بازی را در حال اجرا و با چشمان خودتان ببینید شاید برای تحویل یک محصول بهتر آنها بخواهند برخی ویژگی های بصری بازیشان را عوض کرده و تحویل بدهند چون الان مشکلاتی دارد در زمینه اجرا و فریم و اینها و .. این بر کسی پوشیده نبوده :-s

برای یک بازی مالتی نمی توان پوز داد بخصوص که ضعیف ترین اجرا روی کنسول مورد علاقمان باشد ( سازندگانش یکبار گفتند :-/ ) و در حد نهایی خودش در هر دو نسخه کنسولیش یکسان خواهد بود و اگر بهترین هم باشد روی هر دو کنسول بهترین است و این پز دادن ندارد و دو نفر که هر دو بنز سوار هستند به هم دیگر پز نمیدهند ( میدهند ؟ :-/) /:)

من هم نمی اندازم دور #:-s شما هم تا دیروز همه اش سنگ Rage را به سینه میزدید و ریج را در سر کیلزون و کرایسیس حالا امروز کرایسیس را به سینه میزنید و بر سر Rage و کیلزون ؟ :((

پز دادن کار زشتی است اقای Gartall :-s ندهید پز

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or