Crysis 2 VS Killzone 3 Final Round

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

گرافیک کدام بازی بالاتر هست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    386
اقا اصلا گرافيكش هيولا بهترين(كه نيست) حتي تو 2 نسل ديگه تكرار نميشه حالا كه چي؟ الان كرايتك به كدوم يك از اهدافش رسيد قرار بود هيلو كيلر بشه كه نشد قرار بود ميانگين متاش بالاي 90 درصد بشه كه نشد قرار بود رو PS3 بهترين نتيجه رو بده كه نداد قرار بود فروشش بيشتر از CoD بشه كه مطمئنم نميشه شك ندارم حالا يه شكست برا كرايتك تلقي ميشه حالا شما هي زور ميزني كه چيو ثابت كني؟ خدا به دادمون برسه سر Rage و Gears of War 3 با شما كارشناسان
HA!!!?:-/
میشه لینک از این دو تایی که بُلد کردم بدی!؟
در مورد میانگین امتیازیش هم هنوز همه ی امتیازاش نیومده و ثبت نشده.الان زوده.
فقط در مورد نسخه ی PS3 نتونست به حرفش عمل کنه.هر چند همون PS3ـیش هم راحت تو Top 5 بهترین گرافیک این نسل قرار داره!

اقا باور کنید Crysis 2 = Killzone 3 ! هیچ کدوم برتری ای ندارن نسبت به هم ! اگر هم داشته باشن توی جاهای مختلف و مقایسه های مختلف همدیگرو خنثی میکنن.

این بازی یک شوتر با محیط وسیع هست اصلا با یک کوریدور شوتر مثل KZ3 از نظر گرافیک قابل مقایسه نیست حجم آبجکتها و نور پردازی C2 بالاتر از KZ3 هست

لابد یه چیزی داشته که این سایتها این طوری در موردش گفتن ! ولی به شخصه بازی ای که افت فریم محسوس توی جاهای مختلف داره (بعضی جاها انگار تا 15 هم پایین میاد) , یه حالت روح مانند به جای استفاده از AA داره , بعضی از اشیا و درختها توش دیر لود میشن و باگهای گرافیکی داره (غیب شدن اسلحه به عنوان مثال) و بعضی جاها texture های بی کیفیت توش دیده میشه و احتمالآ HD هم نیست (این رو مطمئن نیستم) , به عنوان بهترین گرافیک قبول ندارم !
بازی از نظر نورپردازی بی رقیب هست و از نظر بزرگ بودن و جزییات زیاد محیط ها هم واقعآ عالیه. ولی یه سری از مهم ترین بخش های تکنیکی (همونایی که گفتم) این وسط فدا شدن.
هرچند قبول داشتن یا نداشتن Crysis 2 از نظر من به عنوان بهترین گرافیک فرقی به حال بازی و نظر سایتها نمیکنه ! حال و حوصله بحث کردن هم ندارم و نظر همه دوستان رو با دل و جان قبول دارم !

شاید دیسک بازی شما ایراد داره بازیو روی هارد نصب کن.

شاید دیسک بازی شما ایراد داره بازیو روی هارد نصب کن.
دقیقآ در کدوم موردش ؟! چون اینا چیزایی هست که توی فرومی مثل Neogaf هم دیدم ملت نوشتن ! توی همین بازیسنتر و یکی دو تا فروم ایرانی دیگه هم همین طور !

به نظر من اون حسی که کیلزون 2 و در ادامش کیلزون 3 از نظر اتمسفر وجوی که بر پایه ی گرافیکه عظیمش به آدم القا میکنه هیچ وقت هیچ کدوم از نسخه های کرایسیس نتونستن به وجود بیارن البته من منکر توانایی ها و افکت های گرافیکیه کرای انجین و به طبع کرایسیس نیستم ولی از نظر گرافیکی و بازم میگم به خصوص اون جو گیراش به کیلزون نزدیک هم نمیشه...یه مثال بارز این قضیه که ثابت میکنه کرایسیس به پای کیلزون نمیرسه و جو یونیک و خاصی نداره شباهتش به بازیه فارکرای هستش...بازم میگه کرایسیس از نظر فنی عنوان خیلی قویه ولی حداقل واسه من اون هیجانیرو ایجاد نمیکنه که موقع دیدن دموهای کیلزون 2 و 3 ایجاد میشد...
لطفا الان نیاید بگید تو پنکه ی فلان بازی هستی چون من همه ی نسخه های کرایسیس رو تا قبل از این نسخه روی یه PC HIGH END بازی کردم و خیلی صادقانه نظر شخصیه خودم رو اعلام کردم

دقیقآ در کدوم موردش ؟! چون اینا چیزایی هست که توی فرومی مثل Neogaf هم دیدم ملت نوشتن ! توی همین بازیسنتر و یکی دو تا فروم ایرانی دیگه هم همین طور !
مثلا من غیب شدن اسلحه رو اصلا ندیدم بعضی اشیاء دیر لود میشن ولی خیلی خیلی به ندرت این اتفاق میوفته افت فریم بازیم برای من خیلی کم پیش میاد که اونم طبیعیه اگر 7-8 تا دشمن با هم تو تصویر باشن و کلی تیراندازی و انفجار اینور اونور باشه بازی یکم افت فریم پیدا میکنه ولی 98 درصد مواقع واسه من بازی کاملا روون و بدون افت فریم محسوس اجرا میشه رزولوشن بازیم روی 360 احتمالا 720p هست حالا اگه تونستی بازیو روی هارد نصب کن یه تستی بزن یا با یه دیسک دیگه امتحان کن ببین چی میشه.

دیگه واقعا نمیشه بحث کرد با دوستان
چون هیچکی واقعیت رو قبول نمیکنه

واسه من همون حرفهای

ign , CVG , PSU , GAMESRADAR , OPM بسته

همشون گفتن بهترین گرافیک کنسولی

در ضمن اینجا مقایسه گرافیک هست نه گیم پلی
خیر پیش

• Like
Reactions: capitanrayan
میگم به نظر من حجم افکت های کرایسیس 2 بیشتر از کیلزونه3 ولی کیلزون کیفیت بافتهاش و aa بهتری داره
هنوز هیچ سایتی شاخ به شاخ مقایسه نکردن این دو تا رو؟

مثلا من غیب شدن اسلحه رو اصلا ندیدم بعضی اشیاء دیر لود میشن ولی خیلی خیلی به ندرت این اتفاق میوفته افت فریم بازیم برای من خیلی کم پیش میاد که اونم طبیعیه اگر 7-8 تا دشمن با هم تو تصویر باشن و کلی تیراندازی و انفجار اینور اونور باشه بازی یکم افت فریم پیدا میکنه ولی 98 درصد مواقع واسه من بازی کاملا روون و بدون افت فریم محسوس اجرا میشه رزولوشن بازیم روی 360 احتمالا 720p هست.
نمیدونم والا توی این 4.5 سالی که 360 دارم هیچ بازی ای به خاطر نوع دیسکش از این مشکلات نداشته !
توی فرومهای خارجی هم در مورد فریم ریت و دیر لود شدن زیاد خوندم و فکر نکنم همشون کپی بازی کنن :دی سایتهای زیادی رو سر نزدم ولی مثلآ GameSpot هم به این چیزا اشاره کرده بود.

کلا بحث مقایسه ی گرافیک این بازی با اختصاصی های سونی یا حتی کرایسیس ثبلی یه اشتباه بزرگه. اینو باید به عنوان یک بازی مالتی پلتفرم حسابش کرد و رقباشم تو این بخش میتونن بازی های مبتنی بر Unreal engine یا سری بازیهای COD باشن که با توجه به اون چیزی که دیدیم از هرو دو خیلی بهتره. کلا سبک گرافیکی این بازی با کیلزون خیلی متفاوته و بحث دیگه فقط سلیقه ایه. ایکاش بازهای مالتی پلتفرم بیشتری با cryengine ساخته میشدن چون UE3 دیگه خیلی تکراری شده.

IGN به MW2 و U2 یه امتیاز داده بود، پس یعنی الان قبول کردی این دو تا گرافیکشون یکیه دیگه:دی یادت باشه ها:دی
عجب مثالی زدی بابک =)) چرا به فکر خودم نرسید ؟ حالا PS3 فنها بیان جواب بدن :دی
البته تو تاپیکی که اریا گفت اونجا بحث کنید :دی

نمیدونم والا توی این 4.5 سالی که 360 دارم هیچ بازی ای به خاطر نوع دیسکش از این مشکلات نداشته !
توی فرومهای خارجی هم در مورد فریم ریت و دیر لود شدن زیاد خوندم و فکر نکنم همشون کپی بازی کنن :دی سایتهای زیادی رو سر نزدم ولی مثلآ GameSpot هم به این چیزا اشاره کرده بود.

آریا دیروز تو نبودی که من هی میگفتم تو بازی RD من مشکل غیب شدن اشیاء و ..دارم که حتی عکسم ازش گرفتم :دی و تو هم پات را تو یه کفش کرده بودی که من این مشکل را ندارم و بچه ها هم رو سرم ریخته بودن میگفتن تو این عکسها را ساختی ؟:دی و مشکل از کنسولت هست و یا هاردته و دیسکته و.........:دی
حالا به بروبچ حق بده که میگن مشکل از DVD هست :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or