Crysis 2 | PS3

سلام دوستان گلم میخواستم بدونم بازی کرایسیس 2 چند گیگ هست بازی کپی اون

چون من در مرحله اولاش گیر کردم اونجایی که یه رباطی میاد میزنتم

بعد یه هلی کوپتر میاد اونو میزنم میندازن بعد اون ربات رو میزنم میگشم

بعد میگه روی ربات دایره بزن میزنم بعد همینجور قفل میکنه و حرکت نمیکنه میگه دکمه سلکت رو بزن هر چی میزنم هیچ اتفاقی نمیفته

بازی کپی من 5 گیگ و نیم هست

یه مشکل عجیب برام پیش اومده!
امروز بعد از اینکه آپدیت 1.02 رو Install کردم، بازی دیگه اجرا نمیشد (صفحه کاملا سیاه میشه)
جالب اینجاست که وقتی آپدیت 1.02 رو پاک کردم بازی بدون مشکل تو حالت Offline-Single Player اجرا شد.
مشکل اینه که هر وقت اون آپدیت 1.02 (40 مگابایت) رو Install میکنم بعدش بازی بالا نمیاد! یعنی وقتی که بازی Crysis 2 رو انتخاب میکنم اولش اون لوگوی Crytek رو نشون میده، بعد EA بعد هم CryEngine ولی بعدش بجای اینکه Main Menu بازی بالا بیاد بجاش (صفحه کاملا سیاه میشه)
البته صفحه قفل نمیکنه و دکمه PS هم فعال هستش.

تاحالا همچین مشکلی برای دوستان پیش اومده؟ آیا راه حلی وجود داره؟

آخرین ویرایش:
دوستان سرور های این بازی برای انلاین چطوره و کسایی که بازی میکنند مشکل لگ ندارند ؟؟؟ بعد مپ های بازی شلوغ هست؟؟؟
لگ که داره ... ولی نه در اون حدی که نشه بازی کرد ! یعنی میتونی بازی کنی فقط یه کم تیر هات دیر میرسه { مثل online تمام شوتر ها}
مپ هاشم شلوغ هست ...

سلام دوستان گلم میخواستم بدونم بازی کرایسیس 2 چند گیگ هست بازی کپی اون

چون من در مرحله اولاش گیر کردم اونجایی که یه رباطی میاد میزنتم

بعد یه هلی کوپتر میاد اونو میزنم میندازن بعد اون ربات رو میزنم میگشم

بعد میگه روی ربات دایره بزن میزنم بعد همینجور قفل میکنه و حرکت نمیکنه میگه دکمه سلکت رو بزن هر چی میزنم هیچ اتفاقی نمیفته

بازی کپی من 5 گیگ و نیم هست

دوست عزیز حجم بازی = 5.3 GB :">

لگ که داره ... ولی نه در اون حدی که نشه بازی کرد ! یعنی میتونی بازی کنی فقط یه کم تیر هات دیر میرسه { مثل online تمام شوتر ها}
مپ هاشم شلوغ هست ...
مثلmedal of honor که نیست که انلاینش فاجعه بود و علاوه بر سرعت پائین اینترنت ما بازی خودش هم لگ داشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or