Crysis 2 | PS3

دست شما هم درد نکنه :d تشکر جات هم کردیم :d

اگه ۱۰ ساعت هست :d حتی ۹ ساعت هم باشه عالی هست ...
میگیرمش رو PS3 ...
تورج پولتو دور نریز نسخه کنسولیش اینقدر افت فرِیم داره تو ذوقت میزنه! گیم پلی و جذابیتش هم نسبت به Crysis خیلی کمتر شده 2/3 ساعت اول بازی خیلی خواب آوره!
دستت درد نکنه داداش امید :d ...

متاسفانه Demo رو دانلود کردم ... ولی کار نمیکرد لول

جاش میرم چیز دیگه میگیرم :d

مرسی
چقدر سریع:دی
داشتم ویرایش میکردم پستمو ! خواهش میکنم:دی

آخرین ویرایش:
تورج پولتو دور نریز نسخه کنسولیش اینقدر افت فرِیم داره تو ذوقت میزنه! گیم پلی و جذابیتش هم نسبت به Crysis خیلی کمتر شده 2/3 اول بازی خیلی خواب آوره!

مرسی امید جان بابت راهنمایی ... خوب تو سلیقت مثل خودم هست تقریبا ...

مرسی جیگر :d

خوب بازی رو تمام کردم اول های بازیزیاد قشنگ نیست در واقع اشغاله هر چی میری جلو تر قشنگ تر میشه برای همین تو پست بالایی گفتم از بازیش زیاد خوشم نیومد حالا که تمومش کردم می تونم بگم شاهکاره
فقط دوستانی که بازی رو تموم کردن اگه بتونن تو اسپویلر یه توزیهی از اخر بازی (گفتگوی الکالتراز و پرافیت بدن ممنون میشم ) اخه همون گفتگوی اخر که اصل کاری بود نفهمیدم چی گفتن

اخر تو کف قیافه الکاتراز مونیم

دوستان عزیز کسی آنلاین crysis 2 رو چک کرده منظورم آنلاینش هست آنلاین با خارجیها و نه ایرانیها منظورم با psn هست لطفا یکم در رابطه با اون توضیح بدید لگ و تاخیر داره ؟

نسخه ایکس باکس بی نظیر بود/انلاین این بازی استانداردهای جدیدی معرفی کرد..دوستان لطفا تبلیغ نادرست نکنند تا دوستداران سری از یک بازی پرداخت شده و خوش ساخت لذت ببرند.

یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین;انلاین CRYSIS2 PS3 پولیه؟ نسخه کپی XBOX کد نمی خواست؟
شما اگر بازی ps3 اصل داشته باشید دیگه پولی چه معنی میده برو بازی کن !
بازی crysis 2 برخلاف دیگر بازیهای ea کد آنلاین ندارد و بدون کد میشه دائمی بازی کرد !:)

نسخه ایکس باکس بی نظیر بود/انلاین این بازی استانداردهای جدیدی معرفی کرد..دوستان لطفا تبلیغ نادرست نکنند تا دوستداران سری از یک بازی پرداخت شده و خوش ساخت لذت ببرند.
lol

یکی دوتا از این استاندارد های جدید رو میشه واسه ما نام ببری ...؟

lol

یکی دوتا از این استاندارد های جدید رو میشه واسه ما نام ببری ...؟

مهم ترین قابلیت که حتما استفاده از نانو سویت و کارایی مفید و البته بالانس شده اون در بخش انلاین هست.

نکته دیگه که هست:Fast Kill بازیه که من شخصا توی هیچ بازی حتی در حدش هم ندیدم(غیر Killzone)وقتی روی هوا بلند می شی وبا استیل خاصی به حریف ضربه میزنی واقعا قابل تحسینه.

خب اینم 2تا-اگه بیشتر هم خواستی هستb-)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or