Crysis 2 | PS3

بازي به نظر من خيلي خوب بود نهايت قدرت console رو كشيدن با اين بازي افت فريم هم كه من يكي 2 جا بيشتر حس نكردم ولي يه سري bug ضايع بعضي مواقع داره كه زياد مهم هم نيست! من رو سختترين حالت دارم بازي ميكنم و حال داد شديد! در كل به نظرم سليقه اي هست يكي حال ميكنه يكي حال نميكنه! multiplayer هم كه خوبه حسابي! ولي فكر كنم كسايي كه first person shooter دوست دارن با اين بازي حسابي حال كنن! Graphic بازي هم كه حسابي تركونده مخصوصا lighting va dynamic !

منم بازی رو خریدم.
گرافیک بازی خوبه ولی اینجور که تو بخش 360 من دیدم تعریف میکنن نیست یه جورایی بازی تاره...
گیم پلی هم خوبه فقط تو کرایسیس 1 یه قدرتی داشت که برای مبارزات تن به تن بود چرا تو این نیست ؟!
مالتی پلیر هم خیلی خر تو خره.

به نظر شما Ghosting توي اين بازي بيشتر از Killzone 3 نبود؟
به نظر من كه بود. (البته اگر اينطور كه شما ميگيد نسخه 360 و PS3 عيناً شبيه هم باشند)

من روی پلاسما 3D بازی کردم روی تی وی ای که من بازی کردم کلا توی دوتا نسخه Ghosting خیلی کمی وجود داره شاید به خاطر رسپانس تایم پلاسما باشه.
گرافیک بازی به نظر من بی نظیر هست و نور پردازی داینامیک و ولیومتریک بازی به خصوص اون Sun shaft ـها توی مد 3D جلوه خیلی زیبایی داره البته بازم نظر من این هست که KZ3 توی مد 3D عمق بیشتری داره.

آخرین ویرایش:
بازی خوبیه...ولی هایپ زیادی براش شده بود....خیلی باگ ناجور داره...فیزیک ادما خیلی بده...تا میزنی مثل چوب خوش میشن...و به بدترین شکل رو زمین می افتن و دیگه هیچ فیزیکی ندارن...هوش مصنوعی واقعا افتضاح...ولی نکات مثبتی هم داره...

بازی خوبیه...ولی هایپ زیادی براش شده بود....خیلی باگ ناجور داره...فیزیک ادما خیلی بده...تا میزنی مثل چوب خوش میشن...و به بدترین شکل رو زمین می افتن و دیگه هیچ فیزیکی ندارن...هوش مصنوعی واقعا افتضاح...ولی نکات مثبتی هم داره...
ممنون از لطفتون .>:d<

گرافیک بازی که خوبه روی کنسول مخصوصا اقکت آب که واقعا زیباس. ولی بازی خیلی باگ داره . هوش مصنوعی هم ایراد داره من یک نارنجک انداختم انگار نه انگار داشت به من تیر میزد.

به نظر من
نکات منفی:
1.هوش مصنوعی افتضاح
2.فیزیک نه چندان جالب(بعضی موقع به دشمن تیر میزنی به طرف آسمون پرتاب میشن!)
3.ریتم نه چندان سریع.اولاش که خسته کنندس اصلا....
4.باگ های عجیب غریب.یه نمونش زدن دشمن از فاصله دوره.یجا وقتی زوم کردم دشمن تو تیر رس هستش وقتی از از زوم در میارم پشت سنگره!از این چیزا کم نیست تو بازی....
5.یه چیزیم راجب گرافیک.بازی با این عظمت گرافیکی براش زشته که آبجکت هاش انقدر دیر لود بشن(یاد بایوشک افتادم!).بعضی از آبجکت ها هم مثل بعضی از میله های فلزی و قفسه ها و... انگار از یه بازی دیگه آورده شدن.کلا بالانس گرافیکی بازی یه جورایی تو ذوقم زد هر چند گرافیک وحشتناکی داره.
نکات مثبت:
1.گرافیک فوق العاده روی کنسول.ولی به خاطر چندتا اشکال بالا نمیگم بهترین روی کنسول ps3 میگم جزو بهترین ها.
2.بهترین نورپردازی تو کل بازیها بدون شک مال همین بازیه
3.موزیک بازی شاهکاره!
4.مدت زمان اتمام بازی خیلی مناسبه
5.داستانش هم برام جالب بود
در کل اگر یسری اشکالاتش رو نداشت یه شاهکار به تمام معنا میشد ولی الان در حد یه بازی 8.5 بیشتر نیست....

راستی
دوستان دقت کردین هیچکی تا 6 ماه دیگه نمیتونه این بازی رو پلات کنه!:d
برای این:
bronze.png
Dedication
Play online 6 months after your first time

سلام خوبین؟
من این بازی و تو ایکس باکس بازی کردم بازی خوبی هست ولی دیگه یه ps3 320 گرفتم میخوام این بازی و با ps3 بکنم اخه دوستان میگم هیجانش تو ps3 بیشتر از ایکس هست :d
خیلی بازی خوبی هست ولی به پای killzone 3 نمی رسه من عاشق killzone هستم ولی چون ایکس داشتم نمی تونستم بازی کنم حالا دیگه ps3 گرفتم میخوام بازی کنم اه خدای من killzone 3 جان و craysis جان

دوستان یکی لطف کنه بگه چه جوری میشه نارنجک پرت کرد ؟!!! :d هر کاری کردم دکمه شو پیدا نکردم :d
----------
تا اونجایی که یادمه باید دوبار مثلث بزنی پشت سر هم.
یعنی فاجعس این حرکت.نمیدونم مغزشون نکشیده یه دکمه دیگه رو بزارن برای این کار....
مرسی :d واقعاً الان خیلی تعجب کردم با این حرکت ! :d اصلاً فکرشم نمی کردم :dاین همه دکمه چرا اینجوری! :d

آخرین ویرایش:
دوستان یکی لطف کنه بگه چه جوری میشه نارنجک پرت کرد ؟!!! :d هر کاری کردم دکمه شو پیدا نکردم :d
تا اونجایی که یادمه باید دوبار مثلث بزنی پشت سر هم.
یعنی فاجعس این حرکت.نمیدونم مغزشون نکشیده یه دکمه دیگه رو بزارن برای این کار....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or