Amino-Danger
کاربر سایت
به عنوان کسی که یه جورایی طرفدار Killzone هستم ولی واقعا دیشب حس کردم که Crysis 2 یه رقیب بسیار خوب واسه KZ حساب می شه، دیروز تونستم کمی بازی کنم، بازی از لحاظ گرافیکی در حد KZ بود ولی با درصد خیلی کمی پایینتر که به نظرم واسه یه بازی مولتی پلتفرم بسیار هم عالیه ولی خُب با حرفایی که Cevat در مورد بالا بودن گرافیک نسبت به KZ می زد یه جورایی به خودم تلقین کرده بودم که گرافیک بالاتره.
گیم پلی هم مثل سری های قبلی Crysis معرکس ولی فقط یکمی هوش مصنوعی اذیت می کنه که از نوسان برابری برخوردار نیست یعنی بعضی وقتا دشمنا کارایی می کنن آدم خندش می گیره ولی 2 دقیقه بعدش آدمو گریه میندازن.
در کل واسه یه بازی مولتی پلتفرم بسیار عالی بود(البته همینطور که مشخصه نسخه ی PC از لحاظ گرافیکی بهتر عمل کرده)، تا لحظه ی آخر تیکه انداختن تیم Crytek به کنسول ها تمامی نداشت، بعد از پایان ـه صحنه ی اول با نمایش تروفی ـه(Can It Run Crysis?)تیکه ی آخرشونو به نسخه های کنسولی انداختن
گیم پلی هم مثل سری های قبلی Crysis معرکس ولی فقط یکمی هوش مصنوعی اذیت می کنه که از نوسان برابری برخوردار نیست یعنی بعضی وقتا دشمنا کارایی می کنن آدم خندش می گیره ولی 2 دقیقه بعدش آدمو گریه میندازن.
در کل واسه یه بازی مولتی پلتفرم بسیار عالی بود(البته همینطور که مشخصه نسخه ی PC از لحاظ گرافیکی بهتر عمل کرده)، تا لحظه ی آخر تیکه انداختن تیم Crytek به کنسول ها تمامی نداشت، بعد از پایان ـه صحنه ی اول با نمایش تروفی ـه(Can It Run Crysis?)تیکه ی آخرشونو به نسخه های کنسولی انداختن

!!!!! و یه کارای خیلی عجیب غریب. به شخصه اصلا انتظار چنین هوش مصنوعی ضعیفی تو بازی نداشتم.