Crysis 2 | PS3

به عنوان کسی که یه جورایی طرفدار Killzone هستم ولی واقعا دیشب حس کردم که Crysis 2 یه رقیب بسیار خوب واسه KZ حساب می شه، دیروز تونستم کمی بازی کنم، بازی از لحاظ گرافیکی در حد KZ بود ولی با درصد خیلی کمی پایینتر که به نظرم واسه یه بازی مولتی پلتفرم بسیار هم عالیه ولی خُب با حرفایی که Cevat در مورد بالا بودن گرافیک نسبت به KZ می زد یه جورایی به خودم تلقین کرده بودم که گرافیک بالاتره.
گیم پلی هم مثل سری های قبلی Crysis معرکس ولی فقط یکمی هوش مصنوعی اذیت می کنه که از نوسان برابری برخوردار نیست یعنی بعضی وقتا دشمنا کارایی می کنن آدم خندش می گیره ولی 2 دقیقه بعدش آدمو گریه میندازن.
در کل واسه یه بازی مولتی پلتفرم بسیار عالی بود(البته همینطور که مشخصه نسخه ی PC از لحاظ گرافیکی بهتر عمل کرده)، تا لحظه ی آخر تیکه انداختن تیم Crytek به کنسول ها تمامی نداشت، بعد از پایان ـه صحنه ی اول با نمایش تروفی ـه(Can It Run Crysis?)تیکه ی آخرشونو به نسخه های کنسولی انداختن :دی

بازی از لحاظ گرافیکی خیلی خوب بود اما باز هم به نظر من به اندازه ی kz3 نمیشد کیفیت بافتهای بازی اندازه ی kz 3 نبود چیزی که واقعا سطح بازی رو پایین میاره هوش مصنوعی دشمن هاست مخصوصا اون سرباز ها تو level های اول خیلی راحت در فاصله ی 3 4 متری دشمن قرار گرفتی هیچ کاری نمیکنن:-oیهو فرار میکنن میرن کاور میگیرن:|!!!!! و یه کارای خیلی عجیب غریب. به شخصه اصلا انتظار چنین هوش مصنوعی ضعیفی تو بازی نداشتم.
افت فریم هم تو بعضی از قسمت ها خیلی اذیت میکنه!گیم پلی بازی خیلی خوبه اما جذابیت و هیجان کافی نداشت ماموریت ها هم میتونست خیلی بهتر باشه مثلا توی مرحله ی نیویورک یه ماموریت خیلی ساده بیشتر نداره که باید 3 4 تا مکان رو بمب گذاری کنی همین.
امکاناتی که تو بازی وجود داره خیلی زیاده مثل غیب شدن و یا داشتن حفاظ و سوار شدن ماشین ها و تانکها اما به اندازه ی کافی از این امکانات استفاده نمیشه تو بازی مثل سوار ماشین شدن چون دشمن ها خیلی راحت با شلیک گلوله معمولی کشته میشن و نیازی به اون امکانات نیست!
در کل بازی می تونست خیلی بهتر از باشه و نسبت به اون همه سرو صدا هایی که داشت بازی قوی ای نبود!(نظر شخصی)

یه اپدیت واسه بازی اومده کسی اپدیت کرده:-/
ممکنه مشکل افت فریم تو بازی رفع شده باشه با این آپدیت.مثل بازی nfs undercover بعد از آپدیت مشکل افت فریم به طور کامل رفع شد. البته تو crysis هم فقط چند جای محدود هست;)

مرتضی جان که بالا گفتن.
اگه PC خر :d داری بیخیال کنسول شو همین!
وگرنه با همین باید بسازی...

خب افت فریم در چه حد ؟!
یه افت فریمی داریم که فریم ریت رو میرسونه به 25 یا 26 فریم در ثانیه ، یه افت فریم داریم که فریم ریت رو میرسونه به 1 فریم در 10 ساعت :دی

خب افت فریم در چه حد ؟!
یه افت فریمی داریم که فریم ریت رو میرسونه به 25 یا 26 فریم در ثانیه ، یه افت فریم داریم که فریم ریت رو میرسونه به 1 فریم در 10 ساعت :دی
خوب الان به نظرت برای کرایسیس جزء کدوم دسته هستش که نام بردی!!:d:d

خب افت فریم در چه حد ؟!
من همچین افت فریمی افتضاحی که فریم رو به 1یا 10 برسونه ندیدم ولی بعضی جاها حس میشه روی 20 هم میاد!
در کل قابل تحمل هست برای یه کنسول باز!

کسی که نسخه اول رو روی یک PC High Per بازی کرده باشه میفهمه منظورم ُ. اما اگه تابحال کسی بازی نکرده باشه خدا رو شکر کنه همینشم واس کنسول اومده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or