Crysis 2 | PS3

بازی رو بازی کردم نسخه نهایی رو
گرافیک بازی اصلا قابل مقایسه با kz3 نیست شدیدا حس میشه که رزولوشن پایینه و بازی کاملا ماته بافتها کیفیت پایینی داره و بعضی جاها با تاخیرلود میشه و کلا در حد و اندازه ای نیست که با kz3 مقایسه بشه (البته افت فریم حس نمیشه)
گیم پلی هم خوب خوبه من کلا از گیم پلی کرایسیس خوشم میاد

نظرات بعضی دوستان خیلی جالبه ! :d
با خط دوم صحبتات موافقم.
ولی چیزی که از همه بیشتر تابلو بود همین سنگینی و افت فریمه برعکس KZ3 .

نمیدونم چرا اینقدر میکوبید بازیو ولی از نظر من بازی برای نسخه کنسولی خوبه
مشکلات اساسی که لذت گیم پلی و بازی کردن رو از نسخه کنسولی (البته 360ش رو بازی نکردم ولی میدونم شامل 360 هم میشه) گرفته عمدش فریم ریت پایینه بازی هست که کرایسیس رو اگر کرایسیس باز باشید میدونید که نیاز به فریم بالای 45 داره که اینجا فکر میکنم 25 باشه حداکثر
یه مشکل دیگه که احتمال میدم فقط در PS3 باشه اینه که رزولوشن بازی به احتمال بسیار زیاد زیر hd هست که بسیار آزار دهندس
در کل اگر میخواید نهایت لذت بازی رو ببرید فقط نسخه PC جوابگو هست البته یه PC خوب

چاکريم حميد جون:d
ولی جدی خوب نبود؟

چرا خوبه ولی خوبی و بدیاش تو یه سطحن که هایپ کردنش رو زیره سوال میبره (قبل از انتشار هرچی بازی بود رو زیر سوال برده بودن سازندهاش)شاید چون نسخه های قبلی رو تو pc با بالاترین جزئیات بازی کردم توقعم بالا رفته

دوستان عزيز، آيا كسي از شما اين بازي رو روي PS3‌ در حالت 3D Stereoscopic تست كرده؟
مي خوام ببينم به نظر شم نسبت به 3D بازي Killzone 3 چطوريه؟
من Killzone 3 رو روي PS3 در حالت 3D بازي كردم كه واقعاً عالي بود، اما Crysis رو روي XBOX در حالت 3D ديدم كه به نظرم به خوبي 3D بازي Killzone نبود!
حالا مي خوام ببينم آيا روي PS3 هم همينطوره يا مشكل از نسخه XBOX هست؟
ممنون

دوستان عزيز، آيا كسي از شما اين بازي رو روي PS3‌ در حالت 3D Stereoscopic تست كرده؟
مي خوام ببينم به نظر شم نسبت به 3D بازي Killzone 3 چطوريه؟
من Killzone 3 رو روي PS3 در حالت 3D بازي كردم كه واقعاً عالي بود، اما Crysis رو روي XBOX در حالت 3D ديدم كه به نظرم به خوبي 3D بازي Killzone نبود!
حالا مي خوام ببينم آيا روي PS3 هم همينطوره يا مشكل از نسخه XBOX هست؟
ممنون
از نظر سه بعدی بودن یکی از بچه ها میگفتم خیلی از Kz3 بهتره
میگفت Kz3 سه بعدیش خیلی ضعیف هست در مقابل این
فک کنم یکی از سایت های نقد هم به این موضوع اشاره کرده بود

من MP Demo رو دانلود کردم ولی موقع اتصال به سرور ها ارور میده !
یک و نیم گیگ حجم پرید ؟
امیر حسین جان بازی تو امریکا فردا عرضه میشه و تو اورپا هم چند روز دیگه!!
فک کنم دموش لیمیت بوده و اگر اینجوری باشه تا الان هم باید تموم شده باشه!

• Like
Reactions: Noirique
امیر حسین جان بازی تو امریکا فردا عرضه میشه و تو اورپا هم چند روز دیگه!!
فک کنم دموش لیمیت بوده و اگر اینجوری باشه تا الان هم باید تموم شده باشه!
بله ، اینجور که تحقیق کردم ؛ 3 روز هستش که سرور ها به علت باگ ها و افت فریم شدید و مشکلات گرافیکی و ... بسته شدند .
قصد داشتم بازی رو اریجینال بگیرم ، ولی فکر کنم همون KZ3 رو بگیرم بهتره !

از نظر سه بعدی بودن یکی از بچه ها میگفتم خیلی از Kz3 بهتره
میگفت Kz3 سه بعدیش خیلی ضعیف هست در مقابل این
فک کنم یکی از سایت های نقد هم به این موضوع اشاره کرده بود
پس با اين حساب بايد نسخه PS3 بازي رو ببينم، چون نسخه 360 از لحاظ سه بعدي به نظر من از Killzone 3 پايين تر بود!

من نسخه PS3 رو بازی کردم 3D این بازی به خاطر رنگ بندی و نور پردازی عالی فوق العاده جذاب هست به نظر من جذابتر از KZ3 بود ولی KZ3 کمی عمق بیشتری داره من نسخه 360 رو هم بازی کردم سه بعدی 360 با PS3 یکسان هست اگر از نسخه 360 خوشتون نیومده بازیو نخرید.

من نسخه PS3 رو بازی کردم 3D این بازی به خاطر رنگ بندی و نور پردازی عالی فوق العاده جذاب هست به نظر من جذابتر از KZ3 بود ولی KZ3 کمی عمق بیشتری داره من نسخه 360 رو هم بازی کردم سه بعدی 360 با PS3 یکسان هست اگر از نسخه 360 خوشتون نیومده بازیو نخرید.
به نظر شما Ghosting توي اين بازي بيشتر از Killzone 3 نبود؟
به نظر من كه بود. (البته اگر اينطور كه شما ميگيد نسخه 360 و PS3 عيناً شبيه هم باشند)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or