Crysis 2 | PS3

من امروز دمو اين بازي كه بصورت انلاين هست بازي كردم به همه اورجينال بازها بگم هيچ وقت فكر خريد اين بازي رو نكنيد چون انگار داريد پول ميريزيد تو سطل اشغال همه چيزش در حد ps2 بود انقدر حالمو گرفت كه خدا ميدونه..... اصلان توقعه همچين چيزو نداشتم .يه ريالي هم ارزش بازي روي ps3 نداره .همان روي pc بازي كرد خيلي بهتر است.

• Like
Reactions: Ezio da Firenze
من امروز دمو اين بازي كه بصورت انلاين هست بازي كردم به همه اورجينال بازها بگم هيچ وقت فكر خريد اين بازي رو نكنيد چون انگار داريد پول ميريزيد تو سطل اشغال همه چيزش در حد ps2 بود انقدر حالمو گرفت كه خدا ميدونه..... اصلان توقعه همچين چيزو نداشتم .يه ريالي هم ارزش بازي روي ps3 نداره .همان روي pc بازي كرد خيلي بهتر است.
من هم دمو رو دانلود کردم، درسته به هیچ وجه درحد هایپ و انتظاراتی که ازش داشتم یا داشتیم نبود اما تا این حد هم داغون نیست دیگه!

بازی سالمه و بدون مشکل اجرا میشه
نه اینکه خیلی بد باشه.ولی در اون حدی که میگفتن بین نسخه های کنسولی فرقی نیست نبود...
100%هم به پای کیلزون نمیرسه.
انگار پلاستیک کشیندن رو بازی :d
حداقل یه چیزه نسخه ps3 سره اونم اینه که تکسچرهای این نسخه بهتر از 360 هست!

ps3 رو بندازین سطل اشغال

بچه هایی که 360 و pc داشتن بازی کردن

و گفتن فوق العادست
اونوقت شما میگین چرت هست؟ lolllllllll

یه سر به تاپیک 360 بزنید معلوم میشه

ps3 رو بندازین سطل اشغال

و گفتن فوق العادست

شما باز آمپر چسبوندی ؟ :d
من که SP بازی رو هنوز بازی نکردم چون ریلیس نشده، اما اینجوریه ؟ خُب باشه نسخه PS3 خارقالعاده است لنگه نداره...
مگه به حرفه بزار بازی عرضه بشه نظر سایتها بخصوص IGN و GS رو در مورد گرافیکش ببینیم...

پ.ن: در ضمن دو نسخه کنسولی میشه گفت برابر هستند

ps3 رو بندازین سطل اشغال

و گفتن فوق العادست

آقا وحید بهتره یکم بیشتر رعایت کنید. این شکل حرف زدن نه شایسته خود شماست و نه متناسب با انجمن. این رو میتونی یک تذکر دوستانه تلقی کنی اما دفعه بعد تذکر در کار نیست;)

در مورد این بازی هم بهتره بزارید امتیازها بیاد تا همه چی معلوم بشه. اگه بحث میانگین هست رو میانگین تمرکز کنید و اگه بحث گرافیک هست رو نمره گرافیک بازی تمرکز کنید. در هر صورت دوستانه بحث کنید تا کسی دچار مشکل نشه!

شما باز آمپر چسبوندی ؟ :d
من که SP بازی رو هنوز بازی نکردم چون ریلیس نشده، اما اینجوریه ؟ خُب باشه نسخه PS3 خارقالعاده است لنگه نداره...
مگه به حرفه بزار بازی عرضه بشه نظر سایتها بخصوص IGN و GS رو در مورد گرافیکش ببینیم...

پ.ن: در ضمن دو نسخه کنسولی میشه گفت برابر هستند
شرط می بندم IGN به نسخه ی PS3 ده میده از 10 . :)):)):))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or