Crysis 2 | PS3

من هیچکی رو نمیشناسم ، حتی اسم شخصیت اصلی رو بدونه ، شاید یه نفری بدونه به هر حال.
هر موقع هم اسم Crysis اومد ، بحث "گرافیک" پیش میاد ، نه حرف دیگه ای !

اسم شخصیت اصلی بازی Nomad هست که در شماره اول هم بود . نیروهای امریکایی در شماره اول برای نجات دانشمندان از دست نیروهای اشغال گر کره شمالی به اون جزیره رفتند ولی چیز های دیگه ای پیش اومد که خودتون دیدید !
این بار سرباز های امریکایی دارای نانو سوئیت 2 هستند که دارای 4 قدرت هست !

تاکتیکال مد - پاور مد - ارمور مد - این فیل تریشن مد

داستان بازی چندین سال بعد از وقایع شماره اول بازی روی میدهد . شما این بار در نقش Nomad به بازی خواهید پرداخت . بیگانه ها که با انها در قسمت اول این بازی اشنا شده اید شهر های دنیا از جمله توکیو ، لندن و صد البته نیویورک را تحت محاصره خود در اورده اند ، سفینه های انها در اسمان نیویورک قابل مشاهده است ! این بار Nomad و جوخه ی او باید در راه ازاد سازی نیویورک تلاش کنند ، در شماره ی اول به یاد دارید که Nomad و US Army برای نجات باستان شناسان از دست ارتش کره شمالی به ان جزیره امده بودند که با موجوداتی عجیب و قریب روبه رو شدند ! این بار این موجودات خود به شهر نیوریورک حمله کرده اند و بار دیگر امریکایی ها را سورپرایز کردند ، در بازی قابلیت جالبی برای Nomad و دوستانش قرار داده شده تا بتواند پیش زمینه ای از داستان را برای شما به وجود اورد ، شما در بازی قادر هستید که بدن مرده ها ( اجساد ) را اسکن کنید و اطلاعات مفیدی از انها بدست اورید و در این راه ممکن است در جست جوی اجساد داستان بازی و چگونگی حمله ی بیگانگان را نیز بفهمید ، مانند این عمل را چندی پیش به طرز دیگری در GoW III دیده بودیم ، دست نوشته هایی که بر روی زمین افتاده بودند و Backstory بازی را برای ما روشن میکردند ، این درحالی بود که بازی نیز به شخصه راوی داستان است اما از این طریق نیز میتوان به عناصر مخفی داستان بازی نیز پی برد ، هرچند که Crysis از نظر داستانی دارای توئیست های فراوانی نیست و در کل داستان پیچیده ای ندارد اما سعی شده در شماره ی دوم داستان بازی به شکل جذاب تری روایت شود
این ابتدای یک Preview هست که برای Crysis 2 نوشتم . که متاسفانه نمیتونم اینجا بزارم ! الان هم باید خدمتتون عرض کنم کرایتک در یک همکاری خوب قرار دادی با نویسنده ی معروف ریچارد مرگان برای نوشتن داستان بازی بستن پس من به شخصه امید زیادی دارم داستان بهبود پیدا کنه .

از ته دل امیدوار بودم هیچوقت برای کنسول ها نیاد.این بازی اگر روی PC میموند دل همه ی کنسول بازا میسوخت شدید.یادمه اون موقع که یکش اومد XBOX بازا اعصابشون تخیلی بود.

داشتم نظرات فرمهای NEOGAF و BEYOND3D را در مورد دموی PS3 میخوندم تقریبا همگی گفتن از لحاظ گرافیکی خیلی ضعبفتر از 360 هست .
ولی بر گردیم سر حرف OPM که در مورد نسخه PS3 گفته بهترین گرافیک روی این کنسول . دو حالت داره یا این مجله چرت و پرتی بیشتر نگفته .
یا حالت دوم که امیدوارم اینطوری باشه ! روی بازی crysis2 دو استادیو کار میکنه . روی بخش مولتی CRYTEK UK و روی بخش سینگل شعبه اصلیش هست کار میکنه ! شاید شعبه uk اصلا نتونسته بخش مولتی بازی را روی ps بهبود بده .

یا حالت دوم که امیدوارم اینطوری باشه ! روی بازی crysis2 دو استادیو کار میکنه . روی بخش مولتی CRYTEK UK و روی بخش سینگل شعبه اصلیش هست کار میکنه ! شاید شعبه uk اصلا نتونسته بخش مولتی بازی را روی ps بهبود بده .
سازنده بخش مالتی بازی همون Devـهای خوشنام Haze هستند

داشتم نظرات فرمهای NEOGAF و BEYOND3D را در مورد دموی PS3 میخوندم تقریبا همگی گفتن از لحاظ گرافیکی خیلی ضعبفتر از 360 هست .
ولی بر گردیم سر حرف OPM که در مورد نسخه PS3 گفته بهترین گرافیک روی این کنسول . دو حالت داره یا این مجله چرت و پرتی بیشتر نگفته .
آره به بابک هم گفتم یه جوری از گرافیک بازی میگن که آدم امتیاز 6 و 7 رو برای گرافیکش تصور میکنه ! :دی بعضی هاشون دیگه انقدر ناراحتن که میگن بدترین نکته دمو همین گرافیکش هست یا به شوخی میگن توی 20 فریم اجرا میشه یا حتی Black Ops از این بهتره و ... :دی مثل اینکه کلآ فریم ریت بدی داره و HD هم نیست و مشکلات texture و اینا هم داره !
دو حالت بیشتر نداره :
یا واقعآ بخش مولتی پلیر تفاوت خیلی زیادی با بخش اصلی از نظر گرافیک داره که یه کم عجیبه. تفاوت همیشه توی این دو بخش هست ولی نه در این حد !
یا اینکه این دموها برای یه build قدیمی هست و نسخه نهایی بهتره که بازم عجیبه ! :دی انتشار دموی قدیمی اونم با این فاصله زمانی کم به جای اینکه تبلیغ بازی باشه , تحقیر بازی هست ! :دی

اینا نسل قبل Timesplitters رو داشتن که بعد از Halo به نظرم بهترین FPS کنسولی بود (البته به جز Metroid Prime) ولی این نسل معلوم نیست چشون شده ! البته یکی از مجله ها از بخش مولتی بازی خیلی تعریف کرده.

اینا نسل قبل Timesplitters رو داشتن که بعد از Halo به نظرم بهترین FPS کنسولی بود (البته به جز Metroid Prime) ولی این نسل معلوم نیست چشون شده ! البته یکی از مجله ها از بخش مولتی بازی خیلی تعریف کرده.
اتفاقاً آریا من هم تقریباً نظر تورو دارم در مورد Timesplitters (یعنی کلاً بازی مفرحی بود اما جزء بهترین ها... :d) و به احتمال 90% طبق گفته شعبه UK کریتک ساخت نسخه بعدی این عنوان توی E3 رونمایی میشه اما خُب بازی سازی توی دو نسل متفاوت با استاندارد های گوناگون بعضاً بسیار مشکل هست :d

اتفاقاً آریا من هم تقریباً نظر تورو دارم در مورد Timesplitters (یعنی کلاً بازی مفرحی بود اما جزء بهترین ها... :d) و به احتمال 90% طبق گفته شعبه UK کریتک ساخت نسخه بعدی این عنوان توی E3 رونمایی میشه اما خُب بازی سازی توی دو نسل متفاوت با استاندارد های گوناگون بعضاً بسیار مشکل هست :d
اتفاقا بهترین بود. :دی یعنی بخش چند نفره اش بعد از Halo روی کنسول معرکه بود. S-C چهار نفره هم داشت که عالی بود. علاوه بر اون یک بازی خوب دیگه به اسم Second Sight را هم ساخته بود که خیلی جالب و نواوارنه بود ( یک سری چیز هاش شبیه Psi-Ops بود البته )

یا واقعآ بخش مولتی پلیر تفاوت خیلی زیادی با بخش اصلی از نظر گرافیک داره که یه کم عجیبه. تفاوت همیشه توی این دو بخش هست ولی نه در این حد !
یا اینکه این دموها برای یه build قدیمی هست و نسخه نهایی بهتره که بازم عجیبه ! :دی انتشار دموی قدیمی اونم با این فاصله زمانی کم به جای اینکه تبلیغ بازی باشه , تحقیر بازی هست ! :دی
حب این دیگه گفتن نمیخواد چون واقعا هم بخش سینگل با مولتی خیلی فرق داره . همین مولتی که برای 360 اومد زمین تا زیر زمین با چیزی که تو تریلر Road Rage دیدیم فرق داشت :دی یا تریلری که تو gamesot قرار گرفت .
ولی این شعبه uk حدس میزنم نتونسته تو ps3 خوب عمل کنه و کلا گرافیک تو این بخش هم از اهمیت زیادی برخوردار نیست ! ولی خب خود crytek اصلی دیگه سنگ تموم گذاشته:دی و 3 ساله تو بخش سینگل داره دست و پا میزنه که قدرت کنسولها را بکشه بیرون :دی
نمیدونم شایدم قسمت سینگل هم ناجور باشه ولی بازم حرف opm یکم شک برانگیزه ! بعیده مجله ای با این سابقه بیاد یه همچین حرف بی اساسی را بگه .

Crysis 2 Multiplayer Demo رو چند ساعت پیش دانلود کردم... حجم دمو حدود 1 گیگ هست.
قابلیت Invisible شدن خیلی فاز میده! خوراک melee کردن از پشته!
از Nanosuit armor هم زیاد خوشم نیومد! یعنی اصلا بدرد بخور نیستش! battery meter اش خیلی زود مصرف میشه!
تا اینجای کار هم که فعلا لگ نداشتم و کیفیت سرورها راضی کننده هستش... همه اسلحه ها رو امتحان نکردم ولی در کل خیلی خوب طراحی شدند...

دقیقا گیم پلی همین Multiplayer Demo منو یاد Haze انداخت! البته مولتی Crysis 2 از هر لحاظ خیلی بهتر از مولتی Haze...:d

خوب من هم مولتیه بازی رو بازی کردم
سرورها فوق العاده هستن !!!!
بدون لگ
بدون SEARCH اضافه! سریع بازکنهارو FIND میکنه
در کل فوق العاده بود .
در ضمن گرافیک بازی هم قشنگه . ولی فوق العاده نیست باید ببینیم بخش داستانی گرافیکش چجوریه !
اون عکسی که میگفتن دستکاری شده و جزئیات صفحه دیر LOAD شده بود رو هم به چشم خودم دیدم ! :دی
ولی درکل بنظرم عالی بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or