Crysis 2 Multi Player

سرور اختصاصی و اینا رو بیخی، دوتا بازی بهت پیشنهاد میکنم، یکیش همین کرایسیس و اون یکی هیلو، کم ترین مشکل لگ و پینگ تو این دوتا بازی هست.

هيلو كه رو دست سروراش سرور نيست!

دوستاني كه در جريان هستن بگن وضعيت بازي چطوره؟ بعد اين مثل بازي هاي EA كد ميخواد؟ يا كپي بازا هم ميتونن بازي كنن؟

هيلو كه رو دست سروراش سرور نيست!

دوستاني كه در جريان هستن بگن وضعيت بازي چطوره؟ بعد اين مثل بازي هاي EA كد ميخواد؟ يا كپي بازا هم ميتونن بازي كنن؟
چند روزه بازی میکنم کد نخواسته تا حالا;) اینطور بگم که کد نمیخواد حالشو ببر>:d<
قبلا هم گفتم وضعیت سرورهاش خوبه، من که اصلا مشکل پنگ ندارم توش، گیم پلیش هم عالیه، مخفی کاری و ...

اقا من میزنم سره مولتی پلیر میزنه you account does not..... لایو ام هم Free هست و روز های Weekend میرم پای ایکس باکس لایو یه بار تونستم برم اما دیگه نتونستم ! تویه محیط لایو میره اما تویه بازی نمیره ! بن که نشدم؟

اقا من میزنم سره مولتی پلیر میزنه you account does not..... لایو ام هم Free هست و روز های Weekend میرم پای ایکس باکس لایو یه بار تونستم برم اما دیگه نتونستم ! تویه محیط لایو میره اما تویه بازی نمیره ! بن که نشدم؟
نه عزيزم بن نشدي اگه شده بودي كه اصلا نميتونستي به لايو وصل بشي !‌ راستي يه سري به www.gameir.com بزن واسه كارت لايو قيمتش ارزووونه ! فعلا :d

crysis 2 از نظر آنلاین واقعا عالی هست اگر یاد بگیرید چطور و چه موقع از قابلیتهای نانوسوئیت استفاده کنید بسی حال میده من به شخصه خیلی باهاش حال میکنم با اینکه پینگ من توی بازی قرمز هست ولی واقعا نه لگ داره نه تاخیر این رو از دیدن killcam ها میشه راحت فهمید !
حیف که من crysis 2 رو با ps3 آنلاین میزنم مگر نه میومدم توی بازی حالتون رو جا میاوردم !!!:d

crysis 2 از نظر آنلاین واقعا عالی هست اگر یاد بگیرید چطور و چه موقع از قابلیتهای نانوسوئیت استفاده کنید بسی حال میده من به شخصه خیلی باهاش حال میکنم با اینکه پینگ من توی بازی قرمز هست ولی واقعا نه لگ داره نه تاخیر این رو از دیدن killcam ها میشه راحت فهمید !
حیف که من crysis 2 رو با ps3 آنلاین میزنم مگر نه میومدم توی بازی حالتون رو جا میاوردم !!!:d
شما چطور بازی می کنید ؟ من خودم به محض این که وارد اون شدم ! گفت باید اپدیت کنی من هم اپدیت نکردم!؟ میشه توضیح بدی شاید هم ما تونستیم انجام بدیم :)))))))))))))))))))))

شما چطور بازی می کنید ؟ من خودم به محض این که وارد اون شدم ! گفت باید اپدیت کنی من هم اپدیت نکردم!؟ میشه توضیح بدی شاید هم ما تونستیم انجام بدیم :)))))))))))))))))))))
سلام داداش هر بازی برای آنلاین نیاز به آپدیت داره یعنی وقتی به اینترنت کانکت شدید و بازی را اجرا کردید آخرین ورژن آپدیت اون رو میگه و شما هم برای بازی آنلاین حتما باید اون آپدیت رو انجام بدید مگرنه نمیشه آنلاین بازی کرد آپدیت بازی crysis 2 حدودا 40 مگابایت هست کاری هم که نداره فقط هر موقع این پیغام اومد بزنید آپدیت بشه بعدش هم بازی اجرا میشه و به قسمت multy player بروید و تمام !!!!:)

سلام داداش هر بازی برای آنلاین نیاز به آپدیت داره یعنی وقتی به اینترنت کانکت شدید و بازی را اجرا کردید آخرین ورژن آپدیت اون رو میگه و شما هم برای بازی آنلاین حتما باید اون آپدیت رو انجام بدید مگرنه نمیشه آنلاین بازی کرد آپدیت بازی crysis 2 حدودا 40 مگابایت هست کاری هم که نداره فقط هر موقع این پیغام اومد بزنید آپدیت بشه بعدش هم بازی اجرا میشه و به قسمت multy player بروید و تمام !!!!:)

داداش من مال Ps3 رو میگم نه ایکس باکس اگه به خوای به PSN وصل شی باید اپدیت 3.60رو بگیری بعدش بازی کنی !!!! | دیگه ادامه نده!

داداش من مال Ps3 رو میگم نه ایکس باکس اگه به خوای به PSN وصل شی باید اپدیت 3.60رو بگیری بعدش بازی کنی !!!! | دیگه ادامه نده!
دوست عزیز به لحن نوشتتون توجه کنید ادب چیز خوبیه !!!
اگر دستگاه ps3 شما هک شده هست و آپدیت نمیکنید چون میخواهید از بازیهای کپی استفاده کنید مسئله چیز دیگه ای هست و این جملتون که "دیگه ادامه نده" رو نشنیده میگیرم !

آخرین ویرایش:
سلام دوستان . من کلا پایه مولتی هستم فقط یه سوالی داشتم . بازی‌های EA شنیده بودم آنلاینشون تریال داره درسته ؟ اگه نه که من بعد از امتحانات دانشگاه یعنی 15 تیر در خدمتتون هستم. I Hate FMs هم گیمر تگمه . فقط یکی لطفا جواب سوال رو پ.خ بده تا زودتر ببینم . مشکلی که در مورد بن شدن و این حرفا پیش نمیاد ؟

این یکی نداره، lt 1.9 رو بریزی فکر نکنم بن شی، ولی قطعی نیست.
امتحانات من 22 تموم میشه بعد اون منم کلا پایه مولتی هستم، مخصوصا مولتی این بازی که خیلی محشره. برخلاف cod که پنگ خیلی خوبی میخواد این یکی با پینگ کم هم میشه بازی کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or