Crysis 2 Multi Player

Good Guy Greg

کاربر سایت
عید نوروز رو به همه گیمرهای عزیز تبریک میگم :)

خب بچه ها دیگه چیزی تا تاریخ رسمی عرضه این بازی نمونده ! به نظر من که شاهکاره و بعد از 3 سال تونستم عشقمو دوباره ببینم :d . از دوستان میخام که هر کس فن بوی یا این بازی رو دوست داره و پایه یه مولتی درست و حسابی هست گیمرتگ خودشو بگه تا اد کنیم و :gunner: .
این تاپیک مختص این بازیه و هر چی در رابطه با بازی دارین بگین.
فقط یه چیزه دیگه : دوستان این بازی حیف هست که همینجوری ازش بگذریم لطفا بهش توجه کنین و هواشو داشته باشین :d

1277-crysis_2.jpg

عکس قبلی پاک شد اینو گذاشتم بهتره:d

راستی فک کنم مثل بتا بتونیم Squad تشکیل بدیم و با هم بازی کنیم ! فقط نمیدونم DEDICATD سرور هست یا P2P ؟؟؟

اینم گیمرتگ من : P3rsia King

آخرین ویرایش:
آقایون من امروز داشتم بازی می کردم ... جاتون خالی خیلی حال داد ....
مولتی پلیرش خیلی خوبه :d فقط این قسمت که 4 نفری میتونستیم تو نیویورک بچرخیم (co-op) نمیدونم کجاست ...
به هر حال اگه کسی آنلاین میزنه منو آدد کنه

مــالتی پلیرِ بازی خیلی جذابه ولی سرورهاش متاسفانه افتضـــــاحه!
اره ولی من تو فکر Private Match هستم یکی هاست بشه اینوایت کنه بقیه جوین بشن:d
لول های بالاتر یه مد داره مثل Search & Destroy کال او دیوتی ! وای چه شود کلوک کنی بری از پشت خفتشون کنی>:)یا خفتت کنن:dیا آرمور بزنی مثل تانک راش بدی :d
به نظر من که خیلی توپه مالتیش!‌کرایتک گل کاشت امسال :x:x

اونایی که COD 7 رو آنلاین بازی میکننی:
COD 7 بهتره یا CRYSIS 2 ؟!!!
COD 7 که به کلی به درد نمیخوره فقط MW2 !!!‌بعدا اصلان اینا چه شباهتی با هم دارن که باید مقایسه شن ؟
نمیشه گفت کدوم بهتره ! خیلی فرق دارن و هر کدوم خوبی های خودشو داره :d
من که دو تا شو بازی میکنم نمیتونم بگم کدومش بهتره :-/

کرایسیس قهرمان/امشب تو سرور بمان/با بچه ها میاییم/حال تورو میگیریم/اگه خیلی شاخ شدی/تیر میخوریم میمیریم......................................................................................................meysam ice

سرور اختصاصی و اینا رو بیخی، دوتا بازی بهت پیشنهاد میکنم، یکیش همین کرایسیس و اون یکی هیلو، کم ترین مشکل لگ و پینگ تو این دوتا بازی هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or