Crysis 2 را با DirectX 11 تجربه کنید (اولین تصاویر)

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
درود .

چندی پیش بازی زیبای crisis 2 برای سه پلتفرم PC,360,PS3 منتشر شد ، که بعدها نیز شرکت کرایتک در خبری اذعان کرده بود که PATCH DX11 این بازی نیز ساخته خواهد شد و طرفداران این بازی میتوانند این بازی را با کیفیت فوق العاده DX 11 تجربه کنند . امروز نیز سایت pcgameshardware تصاویر این بازی را منتشر نمود که در زیر مشاهده میکنید تفاوت فاحش با DX9 را کاملا در این تصاویر شاهد هستید . برای دیدن 68 عکس بازی به این سایت مراجعه کنید

Crysis-2-PC-19.jpg

Crysis-2-PC-18.jpg

Crysis-2-PC-16.jpg

Crysis-2-PC-10.jpg

Crysis-2-PC-07.jpg

Crysis-2-PC-01.jpg

Crysis-2-PC-04.jpg

آخرین ویرایش:
همه ی عکس ها رو دیدم واقعا عالی شده.حالت نامرئی و سوییچ به نامرویش خیلی با حاله.
الان حالتش بهتر شده.گرافیکشم خیلی بهتر شده.ایشالا هر چه زودتر بیاد :x

استفاده از tesselationدر عکس مشخص و معلوم هستش!
استفاده از tessبه بهبود گرافیک بازی خیلی کمک کرده و باعث تفاوت مشهود با نسخه dx9شده!
حالایی کارت ها در نسخه dx11هم جالبه!
همون نسخه dx9با وجود بهینه بودنش ولی بازم به کارت ها فشار وارد می کرد و الانم با اومدن dx11شاهد افت فریم بیشتر هستیم نسبت به قبل!

خیلی جالبه بعد از این ویدیویی که مازیار گذاشت خیلی ها که انتقاد میکردن که فرقی بین DX 11 و DX9 نیست و یه سری دیگه که میگفتن کرایسیس بهترین گرافیک امسال(تا الان) نیست اینورا پیداشون نشده:d

مگه قبلا رو dx11 بازی نمیکردیم؟
این dx11 که رو pc نصبه باید کرایسیس هم ساپورتش کنه؟
زیاد بهم گیر ندین ولی خداییش من 2 هفته پیش که بازیش کردم عین همین عکسا و فیلمه بود:-/

محشره حالا فقط خوبه يكي بياد باز بگه كيلزون3 بهتره!!
چيزي كه واضحه اينه استفاده از DX11 تفاوت خيلي زيادي به وجود مياره و نسبت به DX9 خيلي كيفيت رو تغيير ميده كه حقيقتش خودم اولش باورم نميشد....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or