CRYSIS 2 تصویری بی نظیر از نیویورک

Isildur

Rise and Shine Mr. Freeman
Loyal Member
crysis2.jpg
سازندگان عنوان تحسین شده ی CRYSIS در جدید ترین مصاحبه ی خودشون
با EDGE در رابطه با CRYSIS 2 به نکاتی جالب اشاره کردند:

athan Camarillo, executive producer on the shooter:

"ما همه ی نکات خوب ، بخش های ملزوم ارتقا و لحظات لذت بخش بازی را مثل همه ی شما میدانیم و مطمئنیم چیزی که شما در آینده خواهید دید آنقدر بی نظیر خواهد بود
که دیگر نیازی به تغییر آن نخواهیم داشت."

"مطمئنا شما در crysis 2 لحظات و صحنه های هم زمانی را خواهد دید
که فقط crytek قادر به انجام آن است ما نکاتی را در بازی خواهیم گنجاند که
مثل یک امضا نشان دهنده ی crytek خواهد بود و از همه مهمتر 5 چیزی است
که شما به زودی خواهید دید و هیچگاه از یاد نخواهید برد..."

هم چینین Cevat Yerli در این مصاحبه به الهام گیری آن ها از فیلم های
I Am Legend و The Day After Tomorrow اشاره کرد
و عنوان کرد این فیلم ها نمایشی بی نظیر از نیویورک را به ما نشان داد
، CRYSYS 2 همانقدر ببی نظیر خواهد بود به علاوه ی لذت داشتن یک Nano suit فوق العاده.
وی هم چنین افزود:

"تغییرات بازی جدید همه را شوکه خواهد کرد
ما تصویری از نیو یورک را به شما هدیه می دهیم
که هیچ گاه نه در سینما و نه در بازی ها مانند آن را ندیده اید.
ما مطمئنا همه ی شما را شگفت زده خواهیم کرد...."​

منبع

من متوجه نشدم
وقتي همچين چيزي گفته نشده چطور مسلمه كه نسخه PC و كنسولي اختلاف فاحشي دارن
فکر نکنم چنین چیز واضحی نیاز به گفتن هم داشته باشه و وقتی پرقدرت ترین گرافیک ها و سی پی یو هنوز تو اجرای کرایسیس با فریم بالا مونده اند انتظار دارید کنسول اجراش کنه؟حرف شما موقعی درسته که گرافیک بازی نسبت به نسخه های قبلی افت شدیدی پیدا کرده باشه اون موقع میشه گفت تفاوتی زیادی بین نسخه کنسول و پی سی نیست.

من متوجه نشدم
وقتي همچين چيزي گفته نشده چطور مسلمه كه نسخه PC و كنسولي اختلاف فاحشي دارن

فکر نکنم چنین چیز واضحی نیاز به گفتن هم داشته باشه و وقتی پرقدرت ترین گرافیک ها و سی پی یو هنوز تو اجرای کرایسیس با فریم بالا مونده اند انتظار دارید کنسول اجراش کنه؟حرف شما موقعی درسته که گرافیک بازی نسبت به نسخه های قبلی افت شدیدی پیدا کرده باشه اون موقع میشه گفت تفاوتی زیادی بین نسخه کنسول و پی سی نیست.
نکته اینجاست که این موضوع(بهتر بودن نسخه ی PC)چندین بار گفته شده و احتیاج به پیشگویی یا استدلال نیست!
http://crymod.com/thread.php?threadid=49607&sid=d495abbc247bc83017e8caf96644baf3

آخرین ویرایش:
ما كه موفق نشديم نسخه يك رو بازي كنيم , ايشاالله اين جبران كنه.
اين فيلم هايي كه گفت رو من عاشقشون بودم(كي نبود):biggrin1:
اگه مثل i am legend باشه كه ديگه...

لعنت بر این کنسول ها که گند زدن به این بازی ... به خاطر این آشغالای تاریخ مصرف شده سازنده ها مجبور شدن از جنگل و طبیعت ، سر از شهر و در و دیوار در بیارن. ای کاش شعور این خارجیا میکشید که عوض دانلود کردن بازی های کامپوتر میرفتن بازی رو میخردین که الان پی سی به این روز دچار نمیشد.

میخواستم بدونم شعور شما کدومو اگه تو امریکا بودی یا خارج منطقی نشون میداد این از لحاظ اقتصادیه
تو خونت نت 50 مگا بایتی داری خو بعد بازی تو مغازه 60 دلار بعد تو از نت دانلود میکنی یا از مغازه میخری
من به هیچ شخصی تو هین نکردم
و قبول دارم اینی که گفتم یعنی دزدی ولی صرف اقتصادی داره ولی مردم بیشتر کنسول برای بازی میخرن و صرفا pc
برای نت

لعنت بر این کنسول ها که گند زدن به این بازی ... به خاطر این آشغالای تاریخ مصرف شده سازنده ها مجبور شدن از جنگل و طبیعت ، سر از شهر و در و دیوار در بیارن. ای کاش شعور این خارجیا میکشید که عوض دانلود کردن بازی های کامپوتر میرفتن بازی رو میخردین که الان پی سی به این روز دچار نمیشد.

چرا لعنت بر کنسول ها؟! لعنت به این Crytek که نیومد نسخه ی PC و کنسولی رو کلا از هم جدا کنه تا این مشکلات پیش نیاد! وقت و هزینه ی زیادی میخواد همچین کاری، ولی در عوض بعضی ها اینقدر کنسول ها رو الکی نمی کوبن و نسخه ی PC هم میشد عین شاهکار شماره ی 1! :smile: پس اینجا کنسول ها مقصر نیستن! مقصر پول هست که Crytek رو خام کرد! وگرنه شماره ی 1 که PC EXCLUSIVE بود چی کم داشت؟! فروشش که خوب بود. نمره ها هم که خوب بود و گرافیکش هم به یه بنچمارک جدید تبدیل شد. پس Crytek می تونست این عنوان رو PC EXLUSIVE نگه داره ولی یه چیزی جلوش رو گرفت: MONEY! :cool:
پس الکی کنسول ها رو تو همه چیز، مقصرو گناهکار نکنید!

ه خاطر این آشغالای تاریخ مصرف شده سازنده ها مجبور شدن از جنگل و طبیعت ، سر از شهر و در و دیوار در بیارن
شاد شدیم از این نظر
میشه بگین بعد اگه کنسول آشغال تشیف داره چطوری تو آنچارد جنگل انداختن؟؟؟؟
حرفی که میزنین اصلا ارتباطی به قضیه نداره

لعنت به این Crytek که نیومد نسخه ی PC و کنسولی رو کلا از هم جدا کنه
نمیشه که همه شرکت ها بیان هزینه خودشون را صرف PC کنن و یک عده هم بیان هک کنن و سرمایشون بره به باد خوب ترجیحآ به این فکر هم هستند که خلاقیت خودشون را نیز روی کنسول امتحان کنند

خدا يا ما رو ببخش.
بسي فيض برديم, يعني اگه به جاي اين آشغال هايه تاريخ مصرف شده(يعني چي) رو pc ميومد سر از جنگل و دشت و دمن در ميورديد برا harvest

آخرین ویرایش:
تا جنگ در نگرفته و تاپیک منحرف نشده ذکر چند نکنه الزامیه :
نسخه کامپیوتر بازی با اون قوطی های 6 سال پیش کاملا فرق میکنه.
بازی از تمامی DX های کنونی برای پردازش استفاده میکنه ( 9 برای کنسول و 10 و 11 برای کامپیوتر).
فقط ای کاش به جنگل هم بر گردن :praying:

ه خاطر این آشغالای تاریخ مصرف شده سازنده ها مجبور شدن از جنگل و طبیعت ، سر از شهر و در و دیوار در بیارن
فکر نمیکنم این موضوع هیچ ارتباطی با کنسول ها داشته باشه و بازی نیاز به یه تغییر داشت همین
در ضمن به نظر من کنسول ها از یه لحاظ مفید هستن چرا که سازنده ها بعد از رسیدن به یه سطحی از جلوه های بصری (ساخت انجین ها این نسل و استفاده از نهایت پتانسیل کنسول ها) به جای تلاش برای ساخت محیط های چند بعدی پر زرق و برق بیشتر به ابعاد دیگه بازی مثل گیم پلی و داستان اهمیت میدن
نمیگم از همه لحاظ خوبن چرا که کلی محدودیت ایجاد میکنن ولی ازین لحاظ به نظر من میشه به دید مثبت به کنسولا نگاه کرد

نمیشه که همه شرکت ها بیان هزینه خودشون را صرف PC کنن و یک عده هم بیان هک کنن و سرمایشون بره به باد خوب ترجیحآ به این فکر هم هستند که خلاقیت خودشون را نیز روی کنسول امتحان کنند
خوب اینو می دونم! ولی کرایتک می تونست کلا نسخه ی PC رو از نسخه های کنسولی، حداقل از لحاظ بصری (یا همون گرافیک) کاملا جدا کنه و نسخه ی PC از شماره ی 2م رو مثل شماره ی 1 بسازه! یعنی با نهایت گرافیک! این دوستان PCباز آخر ما رو می خورن سر کنسولیزه شدن Crysis 2! :دی

من فکر می کنم تفاوت گرافیکی crysis 2 روی pc و کنسول خیلی زیاد نیست چون crytek داره این بازی را برای اولین بار روی کنسول میده بیرون و به خاطر pc نمیاد اعتبار خودش را زیر سوال ببره و مطمئنا نسخه کنسولی هم در نوع خودش عالی میشه.
در ضمن گرافیک کنسولها اصلا ضعیف نیست شما فکر کنم Uncharted 2 را ندیدید من پیشنهاد می کنم حتما این بازی را روی یک plasma ببینید بعد بیایید اینجا بدون تعصب نظرتون را بگید.

تفاوت بصری بین کنسولها و پی سی بسیار کم هست(در بهترین حالت چیزی حدود 10% تازه در بسیاری اوقات نسخه کنسولی از هرجهت قابل قبول تره) پس بهتره انقدر بحث قدیمیه تکراریه گرافیکی بین پی سی و کنسولهارو ادامه ندید.
متاسفم برای اونهایی که هنوز هم نمیدونن فلسفه ساخت کامپیوتر برای بازی کردن نبوده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or