Crysis 2 از 3D پشتیبانی خواهد کرد !

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Trunks

کاربر سایت
crysis21.jpg

بر اساس گزارشی از USA Times ، کرایسیس 2 از قابلیت 3D پشتیبانی خواهد کرد !

این روزنامه تایید میکند که این بازی شوتر مولتی پلتفرم که توسط Crytek UK ساخته میشود از این قابلیت بر روی تمامی پلتفرم ها ( Xbox360 , PS3 و PC ) قابل استفاده است .
رئیس Crytek آقای Cevat Yerli میگوید :
" موفقیت فیلم های 3 بعدی همچون Avatar و معرفی تلویزیون های 3 بعدی به ما نشان میدهید که این پیشرفتی عظیم در صنعت سرگرمی است ! حتی بیشتر از HD شدن در سالهای پیش ! "

" بازی های 3D میتواند گیمر ها رو غوطه ور در خود کنند و که میتواند تجربه ای مثل Crysis 2 رو بسیار لذت بخش تر کند ! "

" ما برای هر 2 نسخه معمولی و 3D یک محتوا در نظر گرفته ایم ! بنابراین هیچ نکته ای کاهش یا افزایش پیدا نکرده است ! "

همچنین USA Times تایید میکند که SOCOM 4 یکی دیگر از عناوینی خواهد بود که سونی قصد دارد این بازی هم در کنار Killzone 3 - که به تازگی 3 بعدی بودن آن تایید شده است - از قابلیت پردازش 3 بعدی پشتیبانی کند !

Source

• Like
Reactions: AVerg and Console
PC بار ها چطوری باید 3d بازی کنن .... یعنی مانیتور های 3d هم اومده ؟؟؟؟
مطمئن باش مثل همیشه با کیفیت ترین نوع 3d رو میتونی با pc تجربه کنی. برای این تجربه هم یکی از بهترین راه هاش کیت انویدیاست که احتمالا تا اونموقع تو ایران هم در دسترس هست.

مطمئن باش مثل همیشه با کیفیت ترین نوع 3d رو میتونی با pc تجربه کنی. برای این تجربه هم یکی از بهترین راه هاش کیت انویدیاست که احتمالا تا اونموقع تو ایران هم در دسترس هست.

میشه بپرسم سیستمی که فقط به بازی ها عمق میده و هیچ تغییری تو ساختار و کدنوسیشون بوجود نماید و روی مانیتورهای معمولی اجرا میشه چطور بهترین کیفیت 3D حساب میشه؟ شما اینو با stereoscopic 3D به شیوه ای که تو بازی های PS3 استفاده میشه مقایسه میکنی؟ درحالی که بازی های PS3 کاملا برای 3 بعدی بودن برنامه نویسی شدن و تجیهزات 3D مثل مانیتور 3 بعدی و عینک مخصوص لازم دارند از Nvidia Vision کیفیت پایین تری دارن؟ :)

• Like
Reactions: Silent Death
میشه بپرسم سیستمی که فقط به بازی ها عمق میده و هیچ تغییری تو ساختار و کدنوسیشون بوجود نماید و روی مانیتورهای معمولی اجرا میشه چطور بهترین کیفیت 3D حساب میشه؟ شما اینو با stereoscopic 3D به شیوه ای که تو بازی های PS3 استفاده میشه مقایسه میکنی؟ درحالی که بازی های PS3 کاملا برای 3 بعدی بودن برنامه نویسی شدن و تجیهزات 3D مثل مانیتور 3 بعدی و عینک مخصوص لازم دارند از Nvidia Vision کیفیت پایین تری دارن؟ :)
خوب پس شما توی شرکت کرایتک کار میکنی و میدونی کد نویسی نمیشن!و کارتهای گرافیک هم قدرت پردازش ندارند!داره جالب میشه اوضاع!فقط توی PS3 lol
میگم یکی میتونه به من توضیح بده چرا نسخه اول Batman :AA قابلیت بازی 3D نداشت -ولی نسخه GoTY این قابلیت رو داره1 و مثلا چرا MW نداره ولی Bf:B C2 داره؟
این PS3 چیست که عالم همه دیوانه اوست؟ کدوم یکیتون بازی رو 3D دیده یا اینقدر غرق در اطلاعاته؟بیاد اینجا 60 میلیون ایرانی رو روشن کنه و بهشت رو برای خودش بخره.

حالا میگیم درست و این دوتا بازی بووسیله فناوری nvidia 3 بعدی شدن!
کرایسس رو که یارو خودش داره میگه :
" موفقیت فیلم های 3 بعدی همچون Avatar و معرفی تلویزیون های 3 بعدی به ما نشان میدهید که این پیشرفتی عظیم در صنعت سرگرمی است ! حتی بیشتر از HD شدن در سالهای پیش ! "
+
" بازی های 3D میتواند گیمر ها رو غوطه ور در خود کنند و که میتواند تجربه ای مثل Crysis 2 رو بسیار لذت بخش تر کند ! "
+
این روزنامه تایید میکند که این بازی شوتر مولتی پلتفرم که توسط Crytek UK ساخته میشود از این قابلیت بر روی تمامی پلتفرم ها ( Xbox360 , PS3 و PC ) قابل استفاده است .
اونوقت با چه دلیل و منطق و مدرکی این حرف رو میزنی؟

ooofیادم رفته بود همه ی PC ها کات n-vidia دارن -همینطور 360 هم جدیدا nvidia میزاره!

آخرین ویرایش:
خوب پس شما توی شرکت کرایتک کار میکنی و میدونی کد نویسی نمیشن!و کارتهای گرافیک هم قدرت پردازش ندارند!داره جالب میشه اوضاع!فقط توی PS3 lol
میگم یکی میتونه به من توضیح بده چرا نسخه اول Batman :AA قابلیت بازی 3D نداشت -ولی نسخه GoTY این قابلیت رو داره1 و مثلا چرا MW نداره ولی Bf:B C2 داره؟
این PS3 چیست که عالم همه دیوانه اوست؟ کدوم یکیتون بازی رو 3D دیده یا اینقدر غرق در اطلاعاته؟بیاد اینجا 60 میلیون ایرانی رو روشن کنه و بهشت رو برای خودش بخره.

حالا میگیم درست و این دوتا بازی بووسیله فناوری nvidia 3 بعدی شدن!
کرایسس رو که یارو خودش داره میگه :
اونوقت با چه دلیل و منطق و مدرکی این حرف رو میزنی؟

اصولاً پست رو میتونی درست بخونی یا سریع یه نگاه میکنی و پست میدی؟ من در مورد Crysis گفتم باید صبر کنیم و ببینیم چه نوع تکنولوژی استفاده میکنن، اون پستی که نقل قول کردی ربطی به Crysis داره؟ من دارم در مورد Nvidia Vision صحبت میکنم. اون 3D که تو بازی بتمن استفاده شده فوق العاده تکنولوژی قدیمی و درپیتیه که روی بازی میشه پیادش کرد اما وقتی هر دو تکنولوژی رو کنار هم دیدی متوجه میشی چه فرقی دارن.

بازی های PC که با استفاده از nvidia vision سه بعدی میشن به همین صورت هستند، الان شما Farcry رو هم میتونی 3 بعدی بازی کنی. اما سه بعدی PS3 کجا و اون کجا.

توصیه هم میکنم همیشه قبل از جواب دادن پست رو درست بخونی که یه وقت چیز بی ربط نگی.

قبلا هم گفتم .چندیدن تکنولوزی3d درحال حاضر وجود داره که که قدیمی ترین نوع اون مربوط به stereoscopic 3D میشه که با عینکهای اناگلیف قابل مشاهده هست. این تکنولوژی برای بازیها عملا افتضاحه و غیر قابل استفاده!! تکنولوژی ای که با استفاده از کیت انویدیا قادر هستید بازیها رو به صورت 3d ببینید از حالت polarisation استفاده میکنه که بهترین و جدیدترین نوعش هست. این تلویزیونهای 3d هم جدید نیستن و تنها فرقشون با نوع تصاویر 3d که به عینک نیاز داره اینه که همه این تطابق های دیداری رو خودشون برای چشم بدون نیاز به عینک ایجاد میکنن و فقط امروز قابلیتهای نسبتا جدیدی بهشون اضافه شده از جمله ازادی بیشتر برای دید و البته اقتصادی شدن تولید گسترده اونها! شما فکر نکن که kz3 داره کار شاخی میکنه و نمیدونم داره از چیز غریبی استفاده میکنه نه! این بازی هم مثل سایر بازیها مجبوره برای ایجاد تصاویر 3d از همین تکنولوژیها استفاده کنه. و خبری از کدنویسی عجیب غریب نیست..

اصولاً پست رو میتونی درست بخونی یا سریع یه نگاه میکنی و پست میدی؟ من در مورد Crysis گفتم باید صبر کنیم و ببینیم چه نوع تکنولوژی استفاده میکنن، اون پستی که نقل قول کردی ربطی به Crysis داره؟ من دارم در مورد Nvidia Vision صحبت میکنم. اون 3D که تو بازی بتمن استفاده شده فوق العاده تکنولوژی قدیمی و درپیتیه که روی بازی میشه پیادش کرد اما وقتی هر دو تکنولوژی رو کنار هم دیدی متوجه میشی چه فرقی دارن.

بازی های PC که با استفاده از nvidia vision سه بعدی میشن به همین صورت هستند، الان شما Farcry رو هم میتونی 3 بعدی بازی کنی. اما سه بعدی PS3 کجا و اون کجا.

توصیه هم میکنم همیشه قبل از جواب دادن پست رو درست بخونی که یه وقت چیز بی ربط نگی.
تکنولوژی PS3 که مال عهد بوقه -جدیده!تکنولوژی روز انویدیا قدیمی!
http://kotaku.com/5495083/batman-arkham-asylum-game-of-the-year-edition-hops-on-3d-bandwagon

جدیدا روی 360 هم کارت گرافیک نصب میشه و تجهیزات N-vidia؟:confused: بازی که نشستن برای 3D درستش کردن رو هم شما میبری زیر علامت سوال-
من منظورم با اون زوجتون هم بود.
فکر میکنم شمایی که نگاه سر سری میندازی و جواب میدی نه من!

به نظرم این فناوری تا 5 سال دیگه فراگیر نمیشه اونم به خاطر هزینش ! چون شما علاوه بر خرید یک TV 120 HZ باید عینک های مخصوص و گران قیمتش رو هم بخری ! حالا بگذرد از وسیله ای که این قابلیت رو داشته باشه ! به نظر شما الان چند درصد ps3 دارها دارای tv و عینک هستند ؟؟؟
مجتبی جون تلویزیون های 3D بدون استفاده از عینک هم توی راه هستند!
فکر میکنم سرعت فراگیر شدنشون از HD-TV ها بیشتر بشه-بهر حال جهش بزرگتری هست نسبت به HD

کاملاً مشخصه که اصلاً نمی دونی چی رو داری نقل قول میکنی و چی میخوای بگی. پست هاتون فوق العاده با پست های نقل قول شده ارتباط داره، منم وقت اضافی ندارم با شما بحث کنم. موفق باشید.
بله!60% کلا جواب نداری-میتونی ندی،نه اینکه بی ربط بگی

- خدایش روی چه حسابی این حرفا رو میزنی؟کارشناسی در ضمینه 3Dیا بازی 3D ساختی؟ یا با تکنولوژی انویدیا برای PC (برای PC نه 2DTV که میگی اگه این خوب بود چرا اونو ساختن)کار کردی؟

خدایش جای بحث که نمیزاری،کلا فقط ادامه میدی و کش دار میکنی

آخرین ویرایش:
به نظرم این فناوری تا 5 سال دیگه فراگیر نمیشه اونم به خاطر هزینش ! چون شما علاوه بر خرید یک TV 120 HZ باید عینک های مخصوص و گران قیمتش رو هم بخری ! حالا بگذرد از وسیله ای که این قابلیت رو داشته باشه ! به نظر شما الان چند درصد ps3 دارها دارای tv و عینک هستند ؟؟؟

رضا مگه کارت گرافیک ps3 مال انویدیا نیست ؟؟؟ فکر کنم این تکنولوژی ps3 همون ماله انویدیاست

قبلا هم گفتم .چندیدن تکنولوزی3d درحال حاضر وجود داره که که قدیمی ترین نوع اون مربوط به stereoscopic 3D میشه که با عینکهای اناگلیف قابل مشاهده هست. این تکنولوژی برای بازیها عملا افتضاحه و غیر قابل استفاده!! تکنولوژی ای که با استفاده از کیت انویدیا قادر هستید بازیها رو به صورت 3d ببینید از حالت polarisation استفاده میکنه که بهترین و جدیدترین نوعش هست. این تلویزیونهای 3d هم جدید نیستن و تنها فرقشون با نوع تصاویر 3d که به عینک نیاز داره اینه که همه این تطابق های دیداری رو خودشون برای چشم بدون نیاز به عینک ایجاد میکنن و فقط امروز قابلیتهای نسبتا جدیدی بهشون اضافه شده از جمله ازادی بیشتر برای دید و البته اقتصادی شدن تولید گسترده اونها! شما فکر نکن که kz3 داره کار شاخی میکنه و نمیدونم داره از چیز غریبی استفاده میکنه نه! این بازی هم مثل سایر بازیها مجبوره برای ایجاد تصاویر 3d از همین تکنولوژیها استفاده کنه. و خبری از کدنویسی عجیب غریب نیست..
شما تا چند وقت دیگه میخوای pc رو با کنسول مقایسه کنی؟نه خدایی تا چند وقت؟
اولین بازی 3d کنسول چیه؟بله هون کینگیه(kz3) که اسمشو اوردی شما لطف کن از این نظرات ندی
kz3 شاهکار کرده که 3d رو اورده به کنسول
===========
و اما درباره nvidia 3d vision kit باید بگم که عملا فرقی با این تلویزیونا نداره جز نیاز به عینک البته بازیایی هستن مثل فارکرای که بله به درد نمیخورن و 3d بودنشون بدتر از نبودنشونه اما بازیایی هستن مثل re 5 یا bfbc2 که واقعا کیفیت فوق العاده ای دارن کاملا 3d ساخته شدن و مخصوص کیت انویدیا و صد البته مانیتور مخصوص یعنی 120hz میخوان و مثل این اناگلیفا نیستن که رو هر مانیتوری جواب بدن که البته فیلمهارو هم این کیت پشتیبانی میکنه و بهترین کیت 3d تو دنیا هستش و از نظر من خیلی به صرفه تر و بهتر از تلویزیوناست چرا؟چون نیازی نیست فاصلرو حفظ کنی یا کلی پول بدی یا وقتی مهمون اومده خونتون همرو به صف کنی مثل سربازی که بتونن 3d ببینن

شما بی زحمت برای اثبات این حرفت یه لینک معتبر از مقایسه کارکرد تکنولوژی 3 بعدی از PS3 و nvidia نشون بده.
اگه این تکنولوژی بهترین بود این همه کمپانی به خودشون زحمت نمی دادند که تلویزیون های 3 بعدی بسازن...

http://kotaku.com/5495083/batman-arkham-asylum-game-of-the-year-edition-hops-on-3d-bandwagon

جدیدا روی 360 هم کارت گرافیک نصب میشه و تجهیزات N-vidia؟:confused: بازی که نشستن برای 3D درستش کردن رو هم شما میبری زیر علامت سوال-

کاملاً مشخصه که اصلاً نمی دونی چی رو داری نقل قول میکنی و چی میخوای بگی. پست هاتون فوق العاده با پست های نقل قول شده ارتباط داره، منم وقت اضافی ندارم با شما بحث کنم. موفق باشید.

مجتبی جون تلویزیون های 3D بدون استفاده از عینک هم توی راه هستند!
فکر میکنم سرعت فراگیر شدنشون از HD-TV ها بیشتر بشه-بهر حال جهش بزرگتری هست نسبت به HD

بله!60% کلا جواب نداری-میتونی ندی،نه اینکه بی ربط بگی

- خدایش روی چه حسابی این حرفا رو میزنی؟کارشناسی در ضمینه 3Dیا بازی 3D ساختی؟ یا با تکنولوژی انویدیا برای PC (برای PC نه 2DTV که میگی اگه این خوب بود چرا اونو ساختن)کار کردی؟

خدایش جای بحث که نمیزاری،کلا فقط ادامه میدی و کش دار میکنی
شما تا دیروز تو تاپیک 3D بودن کیلزون 3 منکر این تکنولوژی بودین و می گفتین چیز خاصی نیست و خیلی طول میکشه تا یه چیز همه گیر ازش دربیاد ! حالا چی شده شدین طرفدار محکم و سرسخت 3D ! الله اعلم ! پست هاتون هم موجوده نشون بدم :biggrin1:
------------------------
چی میگی شما؟؟؟:confused: الان من ظرفدار سر سخت 3Dشدم؟ از روی کدوم قسمت نوشته هام این حرف رو میزنی؟ من هنوز هم میگم به این زودی ها3D همه گیز نمیشه! روی صحبت من بیشتر اون خوشگل فیسهایی هست که تاپیک چند طبقه بالا تر رو با این 3D ـــیه عمو کیلزون به لاک کشیدن!
3Dرو هم من نگفتم چیز خاصی نیست! اگه پست داری لینک بده!

-اینجا هم بحث تکنولوژی شده که دوستان منکرش هستند و فقط یک کلام یا KZ یا خودشونو میکشند.از پای حرفهاشون هم کنار نمیاو و کیلزون شده سردمدار و ....
باشه باشه شما درست می گی. OK الان اصلا حوصله ی این کارها رو ندارم ! اگه دوستان لاک کشیدن شما قلم مو وردار یه رنگ به کل تاپیک بزن ! هنوز شما از 3D کیلزون هیچی ندیدی داری اینجوری صحبت می کنی ! در کل کاملا حق با شماست!چیز خاص هم منظورم همون روند و رشد این نوع فناوری منظورم بود که اگه خواستی بعدا پست هاتو بدم تو پروفایلت.

آخرین ویرایش:
شما تا دیروز تو تاپیک 3D بودن کیلزون 3 منکر این تکنولوژی بودین و می گفتین چیز خاصی نیست و خیلی طول میکشه تا یه چیز همه گیر ازش دربیاد ! حالا چی شده شدین طرفدار محکم و سرسخت 3D ! الله اعلم ! پست هاتون هم موجوده نشون بدم :biggrin1:
چی میگی شما؟؟؟:confused: الان من ظرفدار سر سخت 3Dشدم؟ از روی کدوم قسمت نوشته هام این حرف رو میزنی؟ من هنوز هم میگم به این زودی ها3D همه گیز نمیشه! روی صحبت من بیشتر اون خوشگل فیسهایی هست که تاپیک چند طبقه بالا تر رو با این 3D ـــیه عمو کیلزون به لاک کشیدن!
3Dرو هم من نگفتم چیز خاصی نیست! اگه پست داری لینک بده!

-اینجا هم بحث تکنولوژی شده که دوستان منکرش هستند و فقط یک کلام یا KZ یا خودشونو میکشند.از پای حرفهاشون هم کنار نمیاو و کیلزون شده سردمدار و ....

اینجور حرفهای شکمی فشار داره! که بدون هیچ گونه تجربه ای از هیچ کدوم دارن نظر میدن!همین
مازیار(shefer) داره- الان اون میتونه نظر بده!نه ایشون

عزیز من شما رو چه حسابی می گی تکنولوزی nvidia بهتر از PS3D هست ؟!!
همین جوری الکی میای مقایسه می کنی با چه منبعی ؟

شما از روی چه مقایسه معتبر یا سایت معتبری میای همچین حرفی می زنی ؟؟

حرف بی منبع و الکی مثل باد هواست;) ... با تشکر :cheesygri

هیچ جایی مقایسه رسمی بین PS3D و کیت Nvidia وجود نداره ... اگه داره لطفا لینک بدید ;)
این رو من دارم به همین رفیقتون میگم ،که ایشن به جد مطمئنه این تکنولوژی های روز انویدیا اشغاله و فقط PS3 !جالبه که برای اثبات حرف خودش لینک نمیاره!ولی از دیگران لینک میخواد!

آخرین ویرایش:
عزیز من شما رو چه حسابی می گی تکنولوزی nvidia بهتر از PS3D هست ؟!!
همین جوری الکی میای مقایسه می کنی با چه منبعی ؟

شما از روی چه مقایسه معتبر یا سایت معتبری میای همچین حرفی می زنی ؟؟

حرف بی منبع و الکی مثل باد هواست;) ... با تشکر :cheesygri

هیچ جایی مقایسه رسمی بین PS3D و کیت Nvidia وجود نداره ... اگه داره لطفا لینک بدید ;)

شما بی زحمت برای اثبات این حرفت یه لینک معتبر از مقایسه کارکرد تکنولوژی 3 بعدی از PS3 و nvidia نشون بده.
اگه این تکنولوژی بهترین بود این همه کمپانی به خودشون زحمت نمی دادند که تلویزیون های 3 بعدی بسازن...
خب اول بذار یه توضیح مختصری بدم.
تو مانیتورها و تلویزیونها از پیکسل برای تشکیل یک تصویر استفاده میشه.در مانیتورهای سه بعدی نیمی از این پیکسلها برای ایجاد یک تصویر استفاده میشه و نیمه دیگه برای ایجاد یک تصویر مشابه ولی کمی متفاوت از اولی.در فاصله خیلی نزدیک یا خیلی دور ، این دوتا تصویر روی هم میافتند و تصویر نهایی محو یا نامشخص میشه اما با زدن عینکهای پولاریزه و یا ایستادن در فاصله مناسبی از مانیتورهای سه بعدی(بدون نیاز به عینک)، مغز یک تصویر سه بعدی میبینه.یعنی همون اتفاقی که موقع دیدن اجسام واقعی در مغز میافته، اینجا هم رخ میده.در موقع دیدن اجسام واقعی، تصویر چشم چپ و چشم راست(که مقداری کمی با هم اختلاف دارن) در مغز جوری ترکیب میشن که تصویر نهایی سه بعدی رو تشکیل میدند.دو تصویر ایجاد شده در مانیتورها هم در مغز همانجوری با هم ترکیب میشن که تصاویر چشم چپ و راست از یک تصویر واقعی برداشت میکنه.این مانیتورهای جدید میتونن همه پیکسلها رو به تشکیل یک تصویر اختصاص بدند و به سرعت بین تصاویر چپ و راست سوءیچ کنند.اگه سوئیچینگ بین تصاویر به اندازه کافی سریع باشه، در مغز ما یک تصویر سه بعدی شکل میگیره.
حالا فرق بین این عینکها با تلویزیون های سه بعدی بدون عینک چیه(که ps3fanها اون رو برای kz3 پیراهن عثمان کردند و دارن همه رو خفه میکنن!)شرکتهایی مثل فیلیپس یا سونی که تو این تکنولوژی پیشرو هستند این کار رو برای حذف عینک کردند. ،این کار با اضافه کردن ارایش پیچیده ای از عدسی ها در جلوی ارایش پیکسلها انجام شده.این عدسیها تصاویر چپ و راست رو به طور دقیق به سمت چشم چپ و راست میفرستند در نتیجه دیگه نیاز به عینکهای پولاریزه نیست.

برا توضیحات کافی بود؟؟!! یا همچنان kz3 یه تافته جدا بافته هست و من سایرین احمقیم و مرغ کماکان یه پا داره؟؟!!!!!;)
توضیحات بیشتر رو میتونی تو ارشیو اخبار CNETNews.com سرچ کنی.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: XagroX

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or