شایعه CRYSIS براي كنسول ها . BIOSHOCK 2 و.........

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

سايت GAME GURA اين شايعه ها رو قرار داده گفته اينها اتفاقات بزرگ E3 2008 هستند

118859_hs.jpg

- استوديو ي RETRO بر روي عنوان ZELDA در سبك اول شخص كار ميكنه

- عنوان CRYSIS براي 360 و PS3 در حال ساخته. كه براي PS3 در زمستان و براي 360 در تاريخ نامعلومي عرضه ميشود

- ه FLASH كه يكي از قهرمان كميك هاي D.C هست به دنياي GAME وارد ميشود . اين بازي به صورت مولتي پلتفرم عرضه ميشود

- عنوان دوم بازي BIO SHOCK به صورت انحصاري براي 360 و PC خواهد بود

- شركت SONY قصد خريد يكي از بزرگترين استوديو هاي GAME در جهان داره

موفق باشيد !!

آخرین ویرایش:
هنوز معلوم نیست که کدوم شرکت رو سونی میخواد بخره؟
البته فکر میکنم اگه کونامی رو بخره کارش خیلی راه میوفته اما خب باید دید!
هر چند کونامی خیلی بزرگه!

هنوز معلوم نیست که کدوم شرکت رو سونی میخواد بخره؟
البته فکر میکنم اگه کونامی رو بخره کارش خیلی راه میوفته اما خب باید دید!
هر چند کونامی خیلی بزرگه!

سايت GAME GURA اين شايعه ها رو قرار داده گفته اينها اتفاقات بزرگ E3 2008 هستند

البته شایعه ی خرید یکی از شرکت های بزرگ بازیسازی توسط سونی مدتی هست که وجود داره.و احتمالش هم زیاد هست.
ولی تازگیها شایعاتی در مورد احتمال خریده شدن Squre Enix توسط مایکروسافت شنیده میشه.که یکم عجیب و البته شدنیه.
به هر حال به نظر من بهترین انتخابها برای سونی Capcom و یا Bethesda softworks هست.

البته شایعه ی خرید یکی از شرکت های بزرگ بازیسازی توسط سونی مدتی هست که وجود داره.و احتمالش هم زیاد هست.
ولی تازگیها شایعاتی در مورد احتمال خریده شدن Squre Enix توسط مایکروسافت شنیده میشه.که یکم عجیب و البته شدنیه.
به هر حال به نظر من بهترین انتخابها برای سونی Capcom و یا Bethesda softworks هست.
Capcom که داره با سرعت وحشتناکی رُشد میکنه و اینقدر سرش شلوغ شده که ساخت چند عنوانش رو داده به سازنده های که زیر مجموعه خودش نیست درضمن گزارش سال مالی2008 ه Capcom دیروز منتشر شد که ليست سود حاصل از بازي ها فروخته شده، عملكرد مالي، خريد استوديو K2 و... رو میتونی ببینی. خریدن شده این شرکت توسط سونی یه نمه دور از ذهن است (:دی). Bethesda softworks کلا فراموش کن :biggrin1:.

پ.ن. احتمالا Quantic Dream رو میخره :love:.

جناب osos:
میتونی بگی چرا باید Bethesda Softworks رو فراموش کنیم؟؟؟؟. :p
و اینکه شما چرا چنین استدلالهایی را برای منتفی بودن خرید Squre Enix توسط مایکروسافت نیاوردی؟;)
فن بوی نه بابا اصلا.....:biggrin1:

حالا درسته كه bio shock2 انحصاري مايكروسافته.فرقي بين نسخه كنسولي crysis با pcش هست يا نه.
اولا تمام اين پست هاي بالا شايعه هست و نكته بعدي اينه كه مطلبي از اين مطالب بالا هنوز تاييد نشده
.....................................................
در مورد Bio Shock 2 هنوز كنسول رو هم نگفتند چه برسه به انحصاري بودن
...................................................
مطمئنا Crysis اگه قرار شه روزي بياد كه بعيده .روي درجه Normal از نظر گرافيكي مياد و روي 720p هم خواهد بود اينا حرف هاي يرلي در GDC 2008 درباره Cry Engine 2 بر روي PS3 .X360 بود و البته جمله اول خودم گفتم و بازم ميگم احتمال امدن ]Crysis روي كنوسل خيلي كمه همانطور كه Crytec بار ها اعلام كرده اما از اين به بعد بقيه بازي هاي اين استوديو به صورت مولتي پلتفروم خواهد بود
....................................................

Bethesda Softworks

به خاطر قيمت بسيار بالاي سهام اين شركت

جناب osos:
میتونی بگی چرا باید Bethesda Softworks رو فراموش کنیم؟؟؟؟. :p
و اینکه شما چرا چنین استدلالهایی را برای منتفی بودن خرید Squre Enix توسط مایکروسافت نیاوردی؟;)
فن بوی نه بابا اصلا.....:biggrin1:
  • این Bethesda به اندازه id و Epic عظیم هست که کسی جرات نکنه به خریدنش فکر کنه.
  • جریان "خرید Squre Enix توسط مایکروسافت" اینقدر محال بنظرم رسید که ترجیح دادم در موردش صحبت نکنم.
  • دزد ( فن بوی ) همه را به کیش خویش بیند.

• این Bethesda به اندازه id و Epic عظیم هست که کسی جرات نکنه به خریدنش فکر کنه.
  • جریان "خرید Squre Enix توسط مایکروسافت" اینقدر محال بنظرم رسید که ترجیح دادم در موردش صحبت نکنم.
  • دزد ( فن بوی ) همه را به کیش خویش بیند.

فریدون میدونی من چی فکر میکنم . ROCKSTAR شاید باشه . چون چند وقتی هست که این شایعه پیچیده مخصوصا با یک بازی انحصاری که هنوز معلوم نیست چی است و LA NORI .
درباره بقیه فعلا حرفی نیست :biggrin1:

فریدون میدونی من چی فکر میکنم . ROCKSTAR شاید باشه . چون چند وقتی هست که این شایعه پیچیده مخصوصا با یک بازی انحصاری که هنوز معلوم نیست چی است و LA NORI .
درباره بقیه فعلا حرفی نیست :biggrin1:
به به...:دی. T2 هم به این راحتی اجازه میده ROCKSTAR بپره، عجب !. همین EA نبود که فقط برای بدست اوردن RS داشت T2 رو با جاش میخرید :biggrin1:. دیگه شوخی نکنید دیگه.

مطمئنا Crysis اگه قرار شه روزي بياد كه بعيده .روي درجه Normal از نظر گرافيكي مياد و روي 720p هم خواهد بود اينا حرف هاي يرلي در GDC 2008 درباره Cry Engine 2 بر روي PS3 .X360 بود و البته جمله اول خودم گفتم و بازم ميگم احتمال امدن ]Crysis روي كنوسل خيلي كمه همانطور كه Crytec بار ها اعلام كرده اما از اين به بعد بقيه بازي هاي اين استوديو به صورت مولتي پلتفروم خواهد بود
/:) من که حرف اینا رو قبول ندارم. من با یه پی سی که قدرتش از 360 کمتره این بازی رو روی high اجرا کردم. حالا 360 نمیتونه حداقل روی high اجراش کنه؟ عجیبه....:-"
این بیوشک 2 هم اگه کین و گروهش مثل قبل کار نکنن فکر نمیکنم مثل قبل حال بده.:(

من که حرف اینا رو قبول ندارم. من با یه پی سی که قدرتش از 360 کمتره این بازی رو روی high اجرا کردم. حالا 360 نمیتونه حداقل روی high اجراش کنه؟ عجیبه....
شما میشه بگین این سیستمتون چیه؟
پ.ن:
teef.gif
teef.gif
teef.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or