CryEngine جدید معرفی شد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
89626219989173740310.jpg

Crytek سرانجام جدیدترین نسخه موتور CryEngine را برای ساخت بازی معرفی کرد. اولین تغییر در نام موتور نهفته است که دیگر یک شماره نخواهد داشت و هم اکنون یک یک غول بزرگ نسبت به نسخه های قدیمی خود است.
موتور جدید CryEngine فقط نام دارد.
رئیس بخش تجاری Crytek آقای Carl Jones:
از زمانی که CryEngine 3 در سال 2009 عرضه شد، ما موتور را به دفعات تغییر دادیم، کلی قابلیت جدید اضافه شده است و دیگر آن موتور سابق نیست.
Crytek هم چنین قول داده است برای پشتیبانی بهتر لایسنس موتور خود را با تیم های سازنده و تحقیقاتی ترکیب کند.
موتور جدید از بازی سازی در تمامی پلتفرم های فعلی پشتیبانی می کند.کنسول های نسل بعد، Wii U، PC و کنسول های بعد از آن در آینده اضافه خواهند شد.
VG247

آخرین ویرایش:
ازدیروز میحاستم یه سوال بپرسم نتونستن اکانتم رو بازیابی کنم مجبور شدم یکی بسازم
توی تمام تریلرای رایز هم میگه Achieved With CryEngine شماره ای دیگه نمیگه,تایید نکردن رایز از چی استفاده میکنه؟
توی این صفحه گفته شده کرای انجین 3 ولی توی E3 اشاره ای به عدد 3 نشد
Ryse®: Son of Rome | Crytek
---------------------------------------------------------------------
دوستان الان کرایتک کلا از ea جدا شد؟

ازدیروز میحاستم یه سوال بپرسم نتونستن اکانتم رو بازیابی کنم مجبور شدم یکی بسازم

توی این صفحه گفته شده کرای انجین 3 ولی توی E3 اشاره ای به عدد 3 نشد
Ryse®: Son of Rome | Crytek

توی عکسای بالا که عکس از رایز هم هست

توی عکسای بالا که عکس از رایز هم هست
عکسای بالا در همه
حتی لیست استودیو های کرایتک هم هست
اما در کل فکر کنم بازی با انجین جدید ساخته بشه چون توی e3 یرلی گفت "latest version of cryengine"

2-3 سالی میشه که از کرای انجین همچین عکسهائی میبینیم ولی هر بازی که باهاش میسازن، گرافیکش حتی در حد UE 3 هم نیست.(به جز کرایتک)
یکسره بگو برا خودم ساختم و فقط خودم بلدم باهاش بازی بسازم.

یادش بخیر تو این چند سال قبل که کرای انجین 3 وارد بازار شده بود(بعضی ها میگفتن از زمان خودش جلوتر بود و تیم کرایتک میگفتن که ما هنوز هم توی بازی هامون تمام قدرت موتور رو به کار نمیگیریم) و موتور های دیگه توان رسیدن بهش رو نداشتن.
حالا که Unreal 4 اومد در حد کرای انجین 3 و یه کم بالاتر، خودی نشون بده (اشاره به تریلر infiltrator)، کرای تک عقب نشست و با کرای انجین 4 وارد شد. کیف میکنم با این تیم کرایتک.:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or