PC CRPGs

پلتفرم‌ها
  1. PC
درود لطفاً ده بازی برتر خودتون چه قدیمی و چه جدید که توی سبک سی آر پی جی هستند معرفی کنید. من یکم نوبم توی این ژانر هر بازی که ایزومتریک بود رو سی آر پی جی می‌دونم.مثلا می‌دونم که فال اوت یک و دو سی آر پی جی هستن،دیسکو الیسیوم و بالدرز گیت، و ... پلین اسکیپ تورمنت.

پ. ن. جی آر پی جی هم بود مشکلی نداره. مهم اینه که توی کامپیوتر بشه بازی کرد.

• Like
Reactions: pouria.sh
تو خودت که همه رو لیست کردی. :D

برای من از 10تا خیلی بیشتر هستن.

Pillars of Eternity 1-2 (یکی از مدرنترین CRPGهای کلاسیک که شاهکار هستن که مظلوم واقع شدن و اونقدری دیده نشدن ، شاید چون خیلی سعی کردن ویژگیهای کلاسیک سبک رو حفظ کنن)
Baldur's Gate 1-2-3 ( نسخه اول و دوم + icewind dale ها که نیاز نیست لیستشون کنم که یادآور دوران اوج بایوور هستن و خب نسخه سوم که لارین باهاش دنیا رو ترکوند)
Wasteland 2-3 (نسخه اول رو بازی نکردم ولی از اون هم خیلی تعریف میکنن ولی خب خیلی قدیمیه)
KOTOR 1-2 (جفتشون عالی هستن مخصوصا Kotor 2 که آبسیدین ساخت)
Fallout 1-2 (شاید بهترین فالوتهای ساخته شده تا به حال ، مخصوصا شماره دوم)
Divinity Original Sin 2 (میشه گفت لارین با این بازی سبک CRPG رو از حالت کلاسیکش خارج کرد و ویژگیهای مدرن رو بهش اضافه کرد و اون رو در BG3 ادامه داد ، شاید همین دلیل موفقیت بیشترش به نسبت پیلارزهای آبسیدین شد)
Arcanum (یکی از بهترین بازیهای سبکه که واقعا آندرریته)
Pathfinder: WotR (این رو حتی از BG3 هم بیشتر دوست دارم ، بازیهای Owlcat فوق العادن)
Rogue Trader (یکی از بهترین بازیهای سبک و همینطور بهترین بازی دنیای وارهمر 40k ، دوباره از Owlcat)
Dragon Age Origins (آخرین شاهکاری که بایوور تو این سبک ساخت)
Tyranny (حیف که هیچوقت نسخه بعدیش رو نتونستیم ببینیم ، یکی از بهترین گیم پلی ها رو حین مبارزات با جادو داشت و همینطور چندتا از بهترین کرکترهای صنعت بازی)
Planescape: Torment (سلطان داستان گویی عمیق تو این سبک و یا شاید تو کل صنعت ، طوریکه بیشتر میشه گفت یه رمانه تا بازی)
=======================
برای بازی های RPG این تاپیک رو دنبال کن.
یا اگه خواستی اونجا مطلب بزار.

طرفداران ژانر RPG

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or