تو خودت که همه رو لیست کردی.
برای من از 10تا خیلی بیشتر هستن.
Pillars of Eternity 1-2 (یکی از مدرنترین CRPGهای کلاسیک که شاهکار هستن که مظلوم واقع شدن و اونقدری دیده نشدن ، شاید چون خیلی سعی کردن ویژگیهای کلاسیک سبک رو حفظ کنن)
Baldur's Gate 1-2-3 ( نسخه اول و دوم + icewind dale ها که نیاز نیست لیستشون کنم که یادآور دوران اوج بایوور هستن و خب نسخه سوم که لارین باهاش دنیا رو ترکوند)
Wasteland 2-3 (نسخه اول رو بازی نکردم ولی از اون هم خیلی تعریف میکنن ولی خب خیلی قدیمیه)
KOTOR 1-2 (جفتشون عالی هستن مخصوصا Kotor 2 که آبسیدین ساخت)
Fallout 1-2 (شاید بهترین فالوتهای ساخته شده تا به حال ، مخصوصا شماره دوم)
Divinity Original Sin 2 (میشه گفت لارین با این بازی سبک CRPG رو از حالت کلاسیکش خارج کرد و ویژگیهای مدرن رو بهش اضافه کرد و اون رو در BG3 ادامه داد ، شاید همین دلیل موفقیت بیشترش به نسبت پیلارزهای آبسیدین شد)
Arcanum (یکی از بهترین بازیهای سبکه که واقعا آندرریته)
Pathfinder: WotR (این رو حتی از BG3 هم بیشتر دوست دارم ، بازیهای Owlcat فوق العادن)
Rogue Trader (یکی از بهترین بازیهای سبک و همینطور بهترین بازی دنیای وارهمر 40k ، دوباره از Owlcat)
Dragon Age Origins (آخرین شاهکاری که بایوور تو این سبک ساخت)
Tyranny (حیف که هیچوقت نسخه بعدیش رو نتونستیم ببینیم ، یکی از بهترین گیم پلی ها رو حین مبارزات با جادو داشت و همینطور چندتا از بهترین کرکترهای صنعت بازی)
Planescape: Torment (سلطان داستان گویی عمیق تو این سبک و یا شاید تو کل صنعت ، طوریکه بیشتر میشه گفت یه رمانه تا بازی)
=======================
برای بازی های RPG این تاپیک رو دنبال کن.
یا اگه خواستی اونجا مطلب بزار.