Criterion Games : تصاویر NFS جدید Fake است

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

NFS-Out-of-the-Law.jpg

حتما شما نیز امروز 2 تصویر منتشر شده از NFS جدید یا همان Out of the Law را دیده اید . به نظر می اید که این دو Concept Art متعلق به NFS جدیدی باشد که Criterion در دست ساخت دارد و چندی پیش از سوی EA تایید شده بود است .

اما امروز Criterion در صفحه Tweeter خود نوشت که : قضیه ی NFS ای که از امروز بر روی نت امده است ، 100 % ساختگی و تقلبی است .

داستان اصلی : امروز سایت هواداران بازی NFS شعبه چک ( که شاخه ای از یوروگیمر چک است ) 2 تصویر از بازی جدید سری Need For Speed به نام Out of the Law منتشر کرد
و ذکر کرد این 2 شات ، Concept Art جدیدی از بازی NFS ای است که Criterion Games در دست ساخت دارد است .

تا انجایی که از این Art ها قابل درک است این است که این Art ها شباهت عجیبی با بازی Most Wanted و UnderGround دارد .
و میشود فهمید در جایی مانند Sun Bay City که برگرفته از سان فرانسیسکو است میگذرد .

البته سایت چکی پلتفرمی برای این بازی اعلام نکرد ولی حدس زده برای PC - PS3 و X360 منتشر می شود .

منبع

هرکاری می خوان بکنن بکنن فقط یه چیز حسابی بدن...! که این از EA بعیده...:دی

منم موافقم.ولی شرکت سازندش امیدهارو زنده میکنه:biggrin1:فقط خدا کنه پلیس داشته باشه:cheesygri
100000 درصد مخالفم چون تو این مدت هر چی بازی داره میسازه همه شاخ از اب در اومدن اونم به طور بسیار شگف اوری.

EA Games شاسگول با شکست Pro Street درک نکرد که مردم از NFS یک انتظار دیگه ای دارند
و یک Simulation نمی خوان بازم اومد و Shift رو داد
من نمی گم بازی بدیه , ولی هیچ وقت نمی تونم اسم NFS رو اولش بیارم
من Undercover رو خیلی خیلی بیشتر از Shift پسندیدم
امیدوارم دوباره NFS به روال قبلیش برگرده
نمی دونم اینجا چند نفر NFS 1 رو بازی کردن , (تحت Dos بود) ولی واقعا طعم اون دستی کشیدن هاش رو هنوزم احساس می کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or