Criterion Games : تصاویر NFS جدید Fake است

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

NFS-Out-of-the-Law.jpg

حتما شما نیز امروز 2 تصویر منتشر شده از NFS جدید یا همان Out of the Law را دیده اید . به نظر می اید که این دو Concept Art متعلق به NFS جدیدی باشد که Criterion در دست ساخت دارد و چندی پیش از سوی EA تایید شده بود است .

اما امروز Criterion در صفحه Tweeter خود نوشت که : قضیه ی NFS ای که از امروز بر روی نت امده است ، 100 % ساختگی و تقلبی است .

داستان اصلی : امروز سایت هواداران بازی NFS شعبه چک ( که شاخه ای از یوروگیمر چک است ) 2 تصویر از بازی جدید سری Need For Speed به نام Out of the Law منتشر کرد
و ذکر کرد این 2 شات ، Concept Art جدیدی از بازی NFS ای است که Criterion Games در دست ساخت دارد است .

تا انجایی که از این Art ها قابل درک است این است که این Art ها شباهت عجیبی با بازی Most Wanted و UnderGround دارد .
و میشود فهمید در جایی مانند Sun Bay City که برگرفته از سان فرانسیسکو است میگذرد .

البته سایت چکی پلتفرمی برای این بازی اعلام نکرد ولی حدس زده برای PC - PS3 و X360 منتشر می شود .

منبع

چه ربطی داره این؟ یعنی منتشر شدن آرت های Fake به معنیه بدرد نخور بودنه بازیه؟ واقعاً منطق زیبایست...
خب من که نگفتم به درد نخورده . گفتم ؟:confused:
منظورم این بود که معلوم نیست با این نسخه چیکار کنن.
نسخه های قبلی اون همه تبلیغ میشد واسش ولی وقتی دیدیم زیاد چنگی به دل نزدن و یه NFS دوست داشتنی نبود. خودتونم میدونید.

البته سایت چکی پلتفرمی برای این بازی اعلام نکرد ولی حدس زده برای PC - PS3 و X360 منتشر می شود .
ماشین حساب-موبایل- DS-PSP-Wii-و شایدم هم PS2 :-"
نسخه های قبلی اون همه تبلیغ میشد واسش ولی وقتی دیدیم زیاد چنگی به دل نزدن و یه NFS دوست داشتنی نبود. خودتونم میدونید.
نسخه قبلی که اصلا NFS نبود- به قول رفیقم اسم این بازی SHIFT هست نه NFS:smile:

آخ که حالا بعدا همین بشه بزنی درب داغونشون کنی خوب بمیرین تکذیب میکنید اصلش را هم بگید یک دونه عکس از بازی اونم اینکه الان اصلا کسی طرفش نمیره چه مشکلی داره گذشت اون دوران الان forza شاهی میکنه

آخ که حالا بعدا همین بشه بزنی درب داغونشون کنی خوب بمیرین تکذیب میکنید اصلش را هم بگید یک دونه عکس از بازی اونم اینکه الان اصلا کسی طرفش نمیره چه مشکلی داره گذشت اون دوران الان forza شاهی میکنه
باز مقایسه ها شروع شد حالا تاپیک تا صفحه ی n ام با همین مقایسه ها پیش میره ....

criterion كارش درسته حتما يه بازي اي درست ميكنه كه همه طرفداراي قديمي حال كنن.
NFS چيزي كه كم داشت تو شهر بودن و تيونينگي مثل underground 2 بود. كه criterion اولي رو خيلي با حال انجام ميده ولي تو دومي اصلا تجربه نداره(چي شد):biggrin1:
البته يه داستان تپل مثل MW هم ميخواد كه ايشالا اونم رديف شه.....

تازه خوشحال شده بودم ... :(( ای بابا ملت رو سر کار میزارن ! :mad:
ولی خوب معلومه که بازی خدایی میشه ! :love:
البته نباید با 2 تا عکس امیدوار شد. من خودم امیدوار شدم :biggrin1: ولی تجربه میگه نباید به عکسا اعتماد کرد اونم 2تا آرت.:biggrin1:

وای وای! اگه مخلوطی از Underground و Most Wanted بدن دست مردم, قطعا می ترکونه! :دی من هنوز هم Underground و Most Wanted رو به خیلی بازی های ماشینی حال حاضر ترجیح میدم. این Criterion Games هم سابقه اش خوبه: سری Burnout (که حتی مال PSPش یکی از بهترین های نوع خودش بود.) و Black هم مال این استودیو هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or