Criterion: مایکروسافت از ما خواست برای کینکت Burnout بسازیم

RattleSnake

کاربر سایت
20330766956089200213.jpg

Criterion Games سازنده عنوانی Racing آرکید Need For Speed: Most Wanted و Burnout Crash در حال ساخت بازی جدیدی است. Alex Ward کارگردان و رئیس این استدیو درمورد کنسول‌های نسل قبل گفت:"
از نظر من Kinect وسیله‌ای موثر و جالبی است. من شخصا اولین باری که دستگاه Kinect را دیدم آن را فراموش نکرده‌ام. نسخه Demo بازی Burnout Paradise در آن بخوبی اجرا می‌شد."

Alex Ward درمورد خواسته مایکروسافت از آنان گفت:"
اگر درست یادم باشد، مایکروسافت از ما درخواست کرد یک Burnout ویژه بسازیم که از قابلیت‌های Kinect استفاده کند، درست چیزی مانند Wii Sports تا بازی را در جعبه قرار بدهد ما درخواست آنان را رد کردیم چرا که سرمان به شدت با ساخت Need For Speed: Hot Pursuit شلوغ بود."

Project Natal یک دمو از قابلیت‌های Kinect بود و یک نسخه motion-sensing از بازی Burnout Paradise بود. در این Demo که نمایش داده شد قادر بودند با دست خود فرمان ماشین را کنترل کنند و با فهمیدن اینکه پای خود را کجا بگذارند با سرعت تر حرکت می‌کردند.

Criterion سال‌های پیش پیش برخی از قابلیت‌های Kinect را در نسخه Xbox 360 بازی Burnout Crash و Need For Speed: Most Wanted اجرا کرده بود.

منبع

اقا یکی مثل من که با زور می شینه رو صندلی و پاش رو میزه موقع بازی کردن گیم پد هم رو شیکمش که خدایی نکرده سنگینی نکنه رو مچ دستش و گردنش رو قسمت نشیمنگاه صندلی واقع شده کنکت میخواد چیکار! یعنی من یک ساعت که بشینم پا اسکایرم وضعیتم می شه مثل ی موتاد تو جوب
اصلا فکر اینکه بخوام ی فرمون رو هوا بگیرم یا پارو تکون بدم و.. اصلا ندارم . یعنی کنکت اصلا بگیم ی چیز فوق العاده از اب در بیاد بازم ی کسایی مثل من نمیتونن باش کنار بیان .

دقیقا... تا 2 هفته اول کلی باهاش حال میکنی ولی بعدش میشه یه وسیله دکوری
موو هم همینطور

بله برای دوستان عزیزی که حوصله ایستادن جلوی دستگاه رو ندارن و ترجیح میدن لم بدن رو صندلی و با فشار دو تا دکمه یه کاری ر وانجام بدن کینکت بعد از یه مدت میشه دکوری.

ولی من خیلی آدم رو دیدم که خرید کنسول رو به خاطر کینکتش انجام دادن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or