Criterion در حال ساخت Need for Speed برای عرضه در سال اینده

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
سلام

needforspeed.jpg

در طول کنفرانسی که این روزها EA در حال برگزاری ان است ، Frank Gibeau رئیس این شرکت اعلام کرد عنوانی از Need For Speed وجود دارد که توسط سازندگان Burnout یعنی Criterion Games در حال ساخت است .

" در سال های اخیر ، ما نتوانستیم از منابع لایق و مناسبی برای این فرانچایز خود استفاده کنیم، در نتیجه این روند باعث افت کیفیت Need For Speed شد "

" Need For Speed سال اینده از هم اکنون زیر دستان توانمند استدیوی Criterion Games قرار دارد که چندین بار به خاطر بازیهایشان جوایز ارزشمندی برده اند . و این بازی در سال اینده عرضه خواهد شد "

منبع

واقعا نمی دونم چرا بعد از Carbon این سری کلا گند زد ؟ (البته Shift خیلی عالی بود )
Carbon یکی از بهترین بازی های زندگیمه . :دی
راستی استدیوی سازنده ی این بازی چی بود ؟ ( اون موقع کلا به این چیزا اهمیت نمیدادم !!! )

انونسمنت عالی و خوشحالی بود و عجیب تکان دهنده. Criterion اگر حالیش بود که اون طوری به Burnout گند نمیزد. بماند که از نظر فنی فوق العاده هستن.
خیر ببینی نیما، بسی خوشحالتر شدیم :دی.

منتظر NFS ّبدون راننده باشید :biggrin1: محیط طراف هم اگه مثل B P باشه که عملا گند میزنن بهش!!

نیترو هم روی ماشین سوار میکنند میشه UnderG جدید:biggrin1:

خدا ديگه اين يكي رو بخير كنه، حالا بعد از شاهكارهاي BlackBox :sick: نوبت به NFS با طعم Burnout رسيده! :laughing:

NFS هایی که BlackBox ساخته بود خیلی هم خوب بودن ، به غیر از Undercover که البته Undercover هم اونجوری که میگین بد نبود ، خوب هم نبود در حد متوسط. مشکل اینه که انتظارات از NFS زیاد شده بود. حیف که BlackBox ترکید! NFS دیگه تموم شده! :(

من که خیلی از این موضوع خوشحالم ! البته خبرش رو چند ماه پیش به صورت ناقص داده بودن ولی الآن دیگه رسمی تر شد :دی
با اینکه اصلآ از Paradise خوشم نیومد (برعکس Burnout های قبلی) ولی از اونجایی که NFS: Hot Pursuit 2 رو بیشتر از همه NFS ها دوست دارم و سبک کاری Criterion هم به اون بازی شبیه هست , انتظار یه بازی فوق العاده رو دارم ! از یه نظر دیگه هم خوشحالم که حداقل Criterion بازی ای مثل Shift (با وجود همه خوبی هاش) نمیسازه که اصلآ NFS نباشه !
برای اولین بار هم میتونیم شاهد کار کردن Criterion روی ماشینهای واقعی باشیم !

خدا کنه توی شماره ی بعدی جو Fast and Furious ی بازی برگرده به علاوه ی پلیس های باهوش (نه مثل آندرکاور) و البته یه شهر شلوغ که هم شب داشته باشه هم روز !

از نظر من بهترین سازنده arcade-racing همین Criterion ـه و بهترین بازی arcade-racing هم BurnOut !
حالا paradise تو گیم پلی یه سری ایراد داشت ولی شاهکار های مثل burnout 3,burnout:revenge,black رو نمیشه نادیده گرفت.
همون خلق کردن صحنه های تصادف تو سری BurnOut نشان دهنده هنر Criterion ـه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or