Criterion در حال ساخت Need for Speed برای عرضه در سال اینده

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
سلام

needforspeed.jpg

در طول کنفرانسی که این روزها EA در حال برگزاری ان است ، Frank Gibeau رئیس این شرکت اعلام کرد عنوانی از Need For Speed وجود دارد که توسط سازندگان Burnout یعنی Criterion Games در حال ساخت است .

" در سال های اخیر ، ما نتوانستیم از منابع لایق و مناسبی برای این فرانچایز خود استفاده کنیم، در نتیجه این روند باعث افت کیفیت Need For Speed شد "

" Need For Speed سال اینده از هم اکنون زیر دستان توانمند استدیوی Criterion Games قرار دارد که چندین بار به خاطر بازیهایشان جوایز ارزشمندی برده اند . و این بازی در سال اینده عرضه خواهد شد "

منبع

ممنون برای ترجمه .
خوب دیگه این EA هم فهمید خودش گند زده به IP بازی NFS . فقط امید وارم به همون سبک ارکید RACE قدیم برگرده نه سبک Burnout NFS که وقتی ماشین به یه جا خورد بپاشه حالا دمیج بدنه تا حدودی تو این بازی خوب میشه اما نه دیگه مثل Burnout .

ممنون نیما.
فقط هندلینگ سری رو بتونه به NFS بدمن حله!
فیزیک هم که واقعا همیشه سری BurnOut عالی بودن.امید بسیاری بهش هست کلا Criterion روی هر چی دست میذاره طلا میشه حتی وقتی یک سبک متفاوت مثل Black رو توی کارنامشون ثبت کردند که واقعا فوقالعاده بود!

من از ریسینگ خوشم نمیومد ولی سراغ nfs رفتم چون حالت داستانی داشت و همینطور محیطش داخل شهر بود
بهترین هیجانی که من توی یه بازی ریسینگ داشتم موقعی بود که پلیسا تو most wanted تعقیبم میکردن
امیدوارم بهتر بشه این چیزیه که از وقتی pro street رو دیدم میگم!

کلا nfs بدرد نمی خوره من از اون شماره 1 تا حالا این بازی را بازی کردم بعض هاشو اولاش ول کردم البته این نظر من است نریزیت رو سرم :cheesygri

من که اصلا خوشم از برن اوت نمیاد چون فقط باید دستت رو بگیری روی تریگر و گاز بدی!شده چندین بار اواسط بازی پارادایس خوابم برد!شماره آخر NFS بی نظیر بود.امیدوارم که اینا هم مثل اکتیویژن رفتار کنن!هر سال یدونه
Slightly Mad بسازه یدونه سیتروئن. نمی گم از مسابقات خیابونی بدم میاد (من عاشق موست وانتد و میدنایت کلاب هستم) ولی ازین برت اوت اصلا خوشم نمیاد!

ما اگه نخوايم سالي يه nfs ببينيم بايد كي رو ببينيم؟
EAبه جا اينكه burnout يا black جديد رو بده بسازن دوباره ميخوادnfs بسازه.به نظرم ميذاشت اين استوديو بازيهاي خودشو مي ساخت خيلي بهتر بود.
اين nfs :sick:تنها ريسينگي هست كه سالي يه دونه ازش مياد.
EA با اين كاراش واقعا تعريف جديدي رو از واژه MILK كردن ارائه داده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or