Multi Platform Crimson Desert

• Thread starter Thread starter CriRo7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Crimson Desert

سبک بازی : open world action adventure
سازنده : Pearl Abyss
ناشر : Pearl Abyss
تاریخ انتشار : زمستان 2021
پلتفرم : Microsoft Windows , PS5 , XBOX X/S

داستان:
گروه های مزدور زیادی در قاره پهناور Pywel در تلاش برای بقا و زنده موندن هستند.
شخصیت اصلی این بازی یعنی Macduff رهبر یک گروه کوچیک از این گروه های مزدوره که از طرفی بار رهبری این گروه رو به دوش میکشه از طرفی هم با خاطرات دردناک گذشتش دست و پنجه نرم میکنه.

تصاویر بازی :

ویدئو:

پولی؟ بیخیال
اون دوستمون هست الان یوزرش یادم نیست رايگان گذاشته بهش گفتم پولیش کن این همه زحمت کشیدی گفت نه دلایل خودشو داشت.
سایتش رو پیدا کردید بذارید‌.

• Poker Face
Reactions: Thundersky
پولی؟ بیخیال
اون دوستمون هست الان یوزرش یادم نیست رايگان گذاشته بهش گفتم پولیش کن این همه زحمت کشیدی گفت نه دلایل خودشو داشت.
مبلغ پولش که دوره الان مسخره هست

بحث حمایت که ما ایرانی ها بتونیم گیم هارو با زیرنویس فارسی بریم

شرکت ها بازیسازی که مارو بایکوت کردن به کتف چپشون

• Like
Reactions: VICE and DM.JAGUAR
پولی؟ بیخیال
من جدیدا زیرنویس فارسی ساز رو تست نکردم ولی سابقا ترجمه هاشون ماشینی بود.
گیمساب رو هم باید بخری ولی کیفیتش با اینها زمین تا آسمونه و واقعا با ارزشه.

نسخه رایگان میخوای اگه اشتباه نکنم یکی از کاربرهای خوبمون پوریای عزیز -Poormaz- بازی رو باکیفیت خیلی خوبی به طور رایگان زیرنویس کرده:
دانلود رایگان زیرنویس و فارسی ساز Crimson Desert
مبلغ پولش که دوره الان مسخره هست

بحث حمایت که ما ایرانی ها بتونیم گیم هارو با زیرنویس فارسی بریم

شرکت ها بازیسازی که مارو بایکوت کردن به کتف چپشون

خود گیم ساب داره ترجمه میکنه ، اون که تموم شد بخرین ، این گوگل ترنزلیتی ها یا نهایتا با Ai رو اصلا پول براش ندید.
Screenshot 2026-08-25 173933.jpg

آخرین ویرایش:
Goty دیشب یه آپدیت گنده گرفت و نوشتن رو کات سین ها و استوری و اینا کار کردن . من که انقدر همه گفتن داستان و شخصیت هاش بد هستن و اصلا وجود نداره که وقتی بازی رو شروع کردم تعجب کردم . بله داستان در حد ویچر و اینا نیست ولی بازم قشنگه . در کل بازی انقدر خفنه که چند روزه خودم رو به مریضی و آی حال ندارم زدم و دارم از زیر کار در میرم تا بیشتر بازی کنم . پشم ریزونه واقعا انقدر شهر و محیط زندست که من همون ماهیگیری و چوب و سنگ بردن و Fetch کوئست ها هم داره بهم میچسبه .

چقدر پرفورمنس بهتر شده!
عالی بود! خفن تر شد ، باورم نمیشه این همه جزئیات و پردازش داره روی کنسول اجرا میشه! واقعا الان دیگه میشه گفت یه بازی نسل ۹‌ای داریم میبینیم!
هرچقدر استودیو ها از اون آنریل کوفتی جدا شدن و موتور خودشون رو بهتر کردن خروجی شون بهتر شد! موتور اینا رو در کنار دسیما (هورایزن۲ و Death stranding 2 ) تا اینجا چشم نواز ترین و در عین حال خوش پرفورمنس!!!! ترین میدونم 😗

32gb اپدیت داده؟ چخبر شده؟
Screenshot_20260826_102324_Instagram.jpg

چقدر پرفورمنس بهتر شده!
عالی بود! خفن تر شد ، باورم نمیشه این همه جزئیات و پردازش داره روی کنسول اجرا میشه! واقعا الان دیگه میشه گفت یه بازی نسل ۹‌ای داریم میبینیم!
هرچقدر استودیو ها از اون آنریل کوفتی جدا شدن و موتور خودشون رو بهتر کردن خروجی شون بهتر شد! موتور اینا رو در کنار دسیما (هورایزن۲ و Death stranding 2 ) تا اینجا چشم نواز ترین و در عین حال خوش پرفورمنس!!!! ترین میدونم 😗

View attachment 419110
امیر من چون اسپویل میشه برام تو یوتوب نرفتم کلیپ ها رو ببینم الان پرفورمنس واقعا بهتر شده ؟ من رو Quality بازی میکنم و 120 هرتز و اینا فعاله و Vertical Sync رو خاموش کردم فقط و فریم عالی میده فکر کنم 40 میده البته بخاطر VRR تلوزیونه . بازی گرافیکش خیلی قشنگه ولی خیلی Shimering و آرتیفکت تو تصویر میاد مخصوصا تو Indoor و وقتی بارون میاد کلا تصویر تار و بلوری میشه میخوام ببینم برای شما هم همینه یا تنظیماتی رو عوض کنم رفع میشه ؟ مثلا ری تریسینگ رو بردارم یا این چیزا .

امیر من چون اسپویل میشه برام تو یوتوب نرفتم کلیپ ها رو ببینم الان پرفورمنس واقعا بهتر شده ؟ من رو Quality بازی میکنم و 120 هرتز و اینا فعاله و Vertical Sync رو خاموش کردم فقط و فریم عالی میده فکر کنم 40 میده البته بخاطر VRR تلوزیونه . بازی گرافیکش خیلی قشنگه ولی خیلی Shimering و آرتیفکت تو تصویر میاد مخصوصا تو Indoor و وقتی بارون میاد کلا تصویر تار و بلوری میشه میخوام ببینم برای شما هم همینه یا تنظیماتی رو عوض کنم رفع میشه ؟ مثلا ری تریسینگ رو بردارم یا این چیزا .
قربانت،
من خیلی با ستینگش کلنجار رفتم به اینا رسیدم.
نیمدونم پرو داری یا بِیس ، من کنسولم معمولیه ،
قبل از این آپدیت بزرگه، روی Quality تقریبا ۳۵ یه خورده بیشتر فریم میداد ، اوکی بودم باهاش ، افت هم نداشت استیبل بود ولی خب چشمم به زیر حداقل ۴۰ ۵۰ عادت نداره ، روی بالانس خیلی بهتره ۵۵ ۶۰ میداد ، ولی الان خیلی فرق‌ کرده رو بالانس نزدیک ۶۰ و اکثرا ثابت روی ۶۰ میده ، روی Quality هم ۵۰ رو راحت میده ،
یه موردی که هست وقتی VRR روشن میکردم تصویر یه حالت چشمک زدن بدی پیدا میکرد ، اصلا کار نیمکرد VRR منم سر همین خاموشش میکردم ، ولی دیشب V-Sync رو روشن کردم درست شد ، الان با VRR تصویر روان تری هم ارائه میده.
بقیه تنظیمات گرافیکی هم پایین میذارم بعلاوه تنظیمات HDR که وقتی من این ستینگ رو گذاشتم تفاوت رو واقعا حس کردم.
راستی گزینه Particle effect quality هم روی پرفورمنس تاثیر خیلی کمی داره.
راجع به اون مواردی که گفتی هم من دارمشون ولی زیاد نیست. فکر می‌کنم از انجینش باشه دیگه!
1a042b0d72199-screenshotUrl.jpg
1a042b0c0e393-screenshotUrl.jpg
...
هندلینگ اژدها سواریش هم بهتر شده یه حالت دیگه هم اضافه شده به مدل سواریش ، ولی من به همون قبلی عادت کردم :دی
1a042b09feb76-screenshotUrl.jpg
1a042b0fee838-screenshotUrl.jpg

آخرین ویرایش:
خیلی هایپ این بازیم حیف وقت ندارم
بازیش‌ خیلی حوصله و روان آروم میخواد که فعلا اکثرا نداریم ! از طرفی حیف هم هست که یکی بخواد تند تند و به قصد تموم کردنش یا حتی پلات کردنش پلی‌ش بده! قشنگ با این قصد بازی تلف میشه! اینقدر بزرگه که حتی با پلات کردنش هم کلی Missable داره!
باید بازی یه گوشه باشه روزی مثلا یه ساعت پلی بدیش مثل چند صفحه از یه کتابی که نمیخوای تمومش کنی !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or