Multi Platform Crimson Desert

• Thread starter Thread starter CriRo7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Crimson Desert

سبک بازی : open world action adventure
سازنده : Pearl Abyss
ناشر : Pearl Abyss
تاریخ انتشار : زمستان 2021
پلتفرم : Microsoft Windows , PS5 , XBOX X/S

داستان:
گروه های مزدور زیادی در قاره پهناور Pywel در تلاش برای بقا و زنده موندن هستند.
شخصیت اصلی این بازی یعنی Macduff رهبر یک گروه کوچیک از این گروه های مزدوره که از طرفی بار رهبری این گروه رو به دوش میکشه از طرفی هم با خاطرات دردناک گذشتش دست و پنجه نرم میکنه.

تصاویر بازی :

ویدئو:

تنها مشکلی که دارم باهاش فضای Inventory هستش :Dرسما دهنمو سرویس کرده! هی باید مدیریت‌ش کنم.
البته این مشکل خیلی بازی های این سبکی هستش ولی خب چیز رومخیه!
وگرنه بقیه چیزای بازی در حد خیلی خفنن!
اره خیلی رو مخه cap ۲۴۰ داره که خیلی به نظرم کمه باید تا ۳۰۰ تا جا میداشت

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
سلام.
کی این مراحلی که همش باید از یک نقطه بریم سراغ یک نقطه دیگه، یک کاری انجام بدیم و دوباره برگردیم نقطه اول تموم میشه و داستان بهتر میشه؟ یا کل داستان بر این مبنا هست؟

سلام.
کی این مراحلی که همش باید از یک نقطه بریم سراغ یک نقطه دیگه، یک کاری انجام بدیم و دوباره برگردیم نقطه اول تموم میشه و داستان بهتر میشه؟ یا کل داستان بر این مبنا هست؟
وسط همین مسیرها کلی اتفاقات غیر منتظره باحال میوفته .
من اینطوریم که ماموریت ها رو track نمیکنم ، توی مسیر میرم کلی ساید کوئست و ماموریت اصلی رو انجام میدم.
شما همونطوری نقطه به نقطه هم بخوای بری چه با اسب چه پیاده اینقدر محیط بازی زنده س که کلی ماجرا نصیبت میشه.

وسط همین مسیرها کلی اتفاقات غیر منتظره باحال میوفته .
من اینطوریم که ماموریت ها رو track نمیکنم ، توی مسیر میرم کلی ساید کوئست و ماموریت اصلی رو انجام میدم.
شما همونطوری نقطه به نقطه هم بخوای بری چه با اسب چه پیاده اینقدر محیط بازی زنده س که کلی ماجرا نصیبت میشه.
ممنون. پس کل داستان همینجوری هست؟

دوستان همون اول کار میشه اژدها گرفت. یکی از تخم ها به هیچ اسکیلی نیاز نداره.

راهنماش یوتیوب هم هست. من چپتر ۳ ردیفش کردم.
ببین خلاصه بگم اول باید تخمش رو پیدا کنی بذاری توی یه لونه اژدها ، ۵ دقیقه واقعی صبر کنی ، وقتی ۵ دقیقه گذشت میری روی تخم hatch رو میزنی جوجه اژدها از تخم در میاد ، میشه pet‌ت! بعدش باید level‌ش رو ببری بالا فکر کنم تا ۳ باید ببری واسه بالا بردنش باید بهش گوشت بدی ، تیندر میت بود اگه اشتباه نکنم از فروشگاه‌ها بخر ، جلوش که discard کنی دراپ ميشه جلوش ، میخورش لول آپ میشه فقط وقتی ۳‌یا ۴ بار دادی برو بیشترین ساعتی که میخوری بخواب دوباره بیا تکرار کن این کار رو چون زیاد پشت سر هم بدی لول آپ نمیشه باید زمان بگذره .
وقتی لول ش ۳ شد میری روش L1 میزنی یه گزینه داشت یادم نیس از حالت Pet بودن میشه Mount یعنی میتونی سوارش شی!
همه عکسا رو با گوشی گرفتم حجم هم آوردم پایین کیفیتش اومده پایین .
اینجا لوکیشن تخم هست
View attachment 413571
اونجا که قرمز کردم:
View attachment 413573
برمیداری میاری میذاری اینجا:
View attachment 413574
View attachment 413572
...
اینم من با دوتا مرکب هام:دی
View attachment 413575
View attachment 413576
اسب هم لیجندری هست رام کردنش خیلی حال داد!

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
ببین خلاصه بگم اول باید تخمش رو پیدا کنی بذاری توی یه لونه اژدها ، ۵ دقیقه واقعی صبر کنی ، وقتی ۵ دقیقه گذشت میری روی تخم hatch رو میزنی جوجه اژدها از تخم در میاد ، میشه pet‌ت! بعدش باید level‌ش رو ببری بالا فکر کنم تا ۳ باید ببری واسه بالا بردنش باید بهش گوشت بدی ، تیندر میت بود اگه اشتباه نکنم از فروشگاه‌ها بخر ، جلوش که discard کنی دراپ ميشه جلوش ، میخورش لول آپ میشه فقط وقتی ۳‌یا ۴ بار دادی برو بیشترین ساعتی که میخوری بخواب دوباره بیا تکرار کن این کار رو چون زیاد پشت سر هم بدی لول آپ نمیشه باید زمان بگذره .
وقتی لول ش ۳ شد میری روش L1 میزنی یه گزینه داشت یادم نیس از حالت Pet بودن میشه Mount یعنی میتونی سوارش شی!
همه عکسا رو با گوشی گرفتم حجم هم آوردم پایین کیفیتش اومده پایین .
اینجا لوکیشن تخم هست
View attachment 413571
اونجا که قرمز کردم:
View attachment 413573
برمیداری میاری میذاری اینجا:
View attachment 413574
View attachment 413572
...
اینم من با دوتا مرکب هام:دی
View attachment 413575
View attachment 413576
اسب هم لیجندری هست رام کردنش خیلی حال داد!
اسب از کجا 😁

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or