Multi Platform Crimson Desert

• Thread starter Thread starter CriRo7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Crimson Desert

سبک بازی : open world action adventure
سازنده : Pearl Abyss
ناشر : Pearl Abyss
تاریخ انتشار : زمستان 2021
پلتفرم : Microsoft Windows , PS5 , XBOX X/S

داستان:
گروه های مزدور زیادی در قاره پهناور Pywel در تلاش برای بقا و زنده موندن هستند.
شخصیت اصلی این بازی یعنی Macduff رهبر یک گروه کوچیک از این گروه های مزدوره که از طرفی بار رهبری این گروه رو به دوش میکشه از طرفی هم با خاطرات دردناک گذشتش دست و پنجه نرم میکنه.

تصاویر بازی :

ویدئو:

من هنوز تو رام کردن اسب موندم
سخت نیست
اول اینکه استامینات زیاد کرده باشی نسبتا ، بعد یه معجونی چیزی ام بخور اون لحظه که استامینات رو اضاف کنه

بعد به محض اینکه سوار اسب شدی دوربینو بیار بالا ، دیگه اصلا کار به چرخوندن دوربین نداشته باش.. فقط اون شوک دسته که فک میکنم شوک چپی بود LS رو ببر به هر سمتی که باسن مبارک اسب میره خیلی نرم همراه باسنش حرکت کن ریلکس.. انجام میشه .. فک نکن که نمیشه .. میشه..

من هنوز تو رام کردن اسب موندم
با پستی که صفحه قبلی گذاشتم دیگه خیلی راحته رام کردنشون! :دی
رام کردن اسب به کنار اینقدر کار ریز و درشت دیگه میشه تو بازی کرد که اصلا به عقل جن هم نمیرسه که میشه انجامشون داد!! به شخصه سرگیجه میگیرم از این همه گستردگی!

• Like
Reactions: Roozbeh psp
با پستی که صفحه قبلی گذاشتم دیگه خیلی راحته رام کردنشون! :دی
رام کردن اسب به کنار اینقدر کار ریز و درشت دیگه میشه تو بازی کرد که اصلا به عقل جن هم نمیرسه که میشه انجامشون داد!! به شخصه سرگیجه میگیرم از این همه گستردگی!
امیر یه توضیح کلی میدی بازی چطوری جلو میره ؟ اصلا داستان و شخصیت پردازی چیزی داره ؟یعنی یک Plan بزرگ داستانی داره که شما درواقع با پیشرفت تو بازی و انجام کوئست ها داستانش رو جلو ببری ؟ اگر داره حالت مرموز داره که آدم تشنه بیشتر دونستنش بشه یا نه ؟
به جز این گشت و گذار و آیتم پیدا کردن و کوئست زدن حس Rewarding داره ؟ مثلا یه باس یا منطقه رو نتونی بزنیش و بخاطر اون مجبور باشی بری آپگرید بشی یا آیتم جدید پیدا کنی ؟

خلاصه منظورم اینه بازی صرفا جنبه وقت گذرونی بدون هدف داره یا نه همه این فعالیت ها و غیرو تهش یه هدف و پاداش درستی داره در آخرش ؟

• Like
Reactions: AM!R
امیر یه توضیح کلی میدی بازی چطوری جلو میره ؟ اصلا داستان و شخصیت پردازی چیزی داره ؟یعنی یک Plan بزرگ داستانی داره که شما درواقع با پیشرفت تو بازی و انجام کوئست ها داستانش رو جلو ببری ؟ اگر داره حالت مرموز داره که آدم تشنه بیشتر دونستنش بشه یا نه ؟
به جز این گشت و گذار و آیتم پیدا کردن و کوئست زدن حس Rewarding داره ؟ مثلا یه باس یا منطقه رو نتونی بزنیش و بخاطر اون مجبور باشی بری آپگرید بشی یا آیتم جدید پیدا کنی ؟

خلاصه منظورم اینه بازی صرفا جنبه وقت گذرونی بدون هدف داره یا نه همه این فعالیت ها و غیرو تهش یه هدف و پاداش درستی داره در آخرش ؟
سلام.
بازی در اول عرضه مشکلات فنی و باگ داشته که دلیل متای پایینش غالبا همین بوده ، الانم تقریبا همشون برطرف شدن و دارن بهتر میشن چون من کمتر شده برم توش آپدیت نداده باشن:دی عجیب استودیو پای کاری دارن!
بازی هم یه داستان اصلی و خط داستانی مشخص داره و با ساید کوئست‌ها یواش یواش داستان و کاراکترها پیشرفت میکنه، یه مقدار اتمسفر رازآلود هم داره که پلیر رو کنجکاو می‌کنه بفهمه تهه قضیه چیه.
مثلا یه کاراکتری هست خیلی از زمان خودش جلوتره ، همون باعث شده ما توی یه بخشی از بازی تکنولوژی و آثار اون کاراکتر رو توی زندگی مردم اون بخش ببینیم😙
ساید کوئست ها هم بیخودی واسه پر کردن مپ نیستن .
اکسپلور، اکتشاف، باس‌فایت، گنج ها و لوت ها و آیتم های آپگریدی واقعاً برای قوی‌تر شدن و پیشرفت توی بازی کاربرد دارن.
کمپ و بیس داریم کلی کارگر و متخصص میتونیم داشته باشیم و کمپ رو تقویت کنیم .
باس فایت ها و کات سین های خوبی داره. در کل یه هدف مشخص پشت بازی هست و صرفاً Open World برای وقت‌گذرونی نیست.
در کل(۲:دی) اگه کسی بخواد بگیرش و زودی تمومش کنه و پلاتش کنه توصیه نمیکنم :دی من خودم اینطوری میرمش که روی کنسولم هست مثلا روزی یه ساعت اینا میرم ساید کوئست میرم ، باس فایت میرم جایی رو کشف میکنم و اینطوری! بعد از این همه نصف مپ هنوزم واسم دست نخوره‌س!!!
اینم خلاصه تقریبا بدون اسپویل داستان اول بازی:
بازی در سرزمین Pywel جریان داره؛ جایی که جنگ، درگیری سیاسی و قدرت‌طلبی بین گروه‌ها و قلمروهای مختلف وجود داره. شخصیت اصلی، Kliff، رهبر گروهی از مزدوران به نام Greymanes هست.

در ابتدای داستان، کلایف و افرادش درگیر یک اتفاق ویرانگر می‌شن و گروهش از هم می‌پاشه. بعد از این اتفاق، کلایف وارد مسیری می‌شه که فقط بحث انتقام یا نجات افراد خودش نیست؛ کم‌کم متوجه می‌شه پشت اتفاقاتی که برای خودش و سرزمین Pywel افتاده، توطئه‌ها، نیروهای قدرتمند و رازهای بزرگ‌تری وجود داره.

در واقع ساختار داستان این‌طوریه که تو از یک ماجرای نسبتاً شخصی و مربوط به Greymanes شروع می‌کنی، ولی با پیشرفت کوئست‌ها، دامنه‌ی داستان بزرگ‌تر می‌شه و وارد مسائل سیاسی، جنگ‌ها، شخصیت‌های مختلف و رازهای دنیای بازی می‌شی.
19fe729358818-screenshotUrl.jpg
همین الان یه هویی:دی

سخت نیست
اول اینکه استامینات زیاد کرده باشی نسبتا ، بعد یه معجونی چیزی ام بخور اون لحظه که استامینات رو اضاف کنه

بعد به محض اینکه سوار اسب شدی دوربینو بیار بالا ، دیگه اصلا کار به چرخوندن دوربین نداشته باش.. فقط اون شوک دسته که فک میکنم شوک چپی بود LS رو ببر به هر سمتی که باسن مبارک اسب میره خیلی نرم همراه باسنش حرکت کن ریلکس.. انجام میشه .. فک نکن که نمیشه .. میشه..
عالی بود دمت گرم انجام شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or