Multi Platform Crimson Desert

• Thread starter Thread starter CriRo7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Crimson Desert

سبک بازی : open world action adventure
سازنده : Pearl Abyss
ناشر : Pearl Abyss
تاریخ انتشار : زمستان 2021
پلتفرم : Microsoft Windows , PS5 , XBOX X/S

داستان:
گروه های مزدور زیادی در قاره پهناور Pywel در تلاش برای بقا و زنده موندن هستند.
شخصیت اصلی این بازی یعنی Macduff رهبر یک گروه کوچیک از این گروه های مزدوره که از طرفی بار رهبری این گروه رو به دوش میکشه از طرفی هم با خاطرات دردناک گذشتش دست و پنجه نرم میکنه.

تصاویر بازی :

ویدئو:

بازى منو ياد اين ساندويچ بمبى ها ميندازه :D
بازی خیلی کلاژ طور به نظر میاد اما از طرف دیگه سال پیش E33 و KCD2 ثابت کردند هنوز میشه سورپرایز شد :دی
باید دید این بازی شگفتی امسال میشه یا نه!

بازی خیلی کلاژ طور به نظر میاد اما از طرف دیگه سال پیش E33 و KCD2 ثابت کردند هنوز میشه سورپرایز شد :دی
باید دید این بازی شگفتی امسال میشه یا نه!

خيلى حالت از هر درى سخنى داره :D
بايد ديد اينهمه تنوع عمق هم داره يا پر از خاليه :D

• Like
Reactions: m.a.t and Isildur
من اصلا فکر نمیکردم بازی عرضه بشه هنوز پستم هست اول تاپیک ولی خب سوپرایزم کرد. با اینکه راستش زیاد دل و دماغ بازی کردن ندارم اما امیدوارم از نظر کیفیت هم سوپرایز بشم. پیش خرید نکردم چون تجربه نشون داده بازیهایی که همه چیز رو میخوان با هم انجام بدن معمولا هیچکدوم رو عالی انجام نمیدن. الان cdpr و راکستار و یوبی سالهاست دارن اوپن ورلد میسازن ولی بازیهای هیچدوم به اندازه این بازی مکانیزم و آزادی عمل نداره. شاید شاهد یک cdpr دیگه باشیم شاید هم نه.

آره منم دو دلم نسبت بهش ، البته امیدوارم بعدا بیاید بگید اشتباه میکردی ولی ترجیح میدادم اسکیل کوچکتر ولی بالغ تر داشته باشه .
ولی تصور اینکه بازی همه چیش خوب باشه
پرفورمنس ، داستان گرافیک و همه ایده هارو تونسته باشه اجرا کنه ، واقعا دیوونه کنندس!🤯
من اصلا فکر نمیکردم بازی عرضه بشه هنوز پستم هست اول تاپیک ولی خب سوپرایزم کرد. با اینکه راستش زیاد دل و دماغ بازی کردن ندارم اما امیدوارم از نظر کیفیت هم سوپرایز بشم. پیش خرید نکردم چون تجربه نشون داده بازیهایی که همه چیز رو میخوان با هم انجام بدن معمولا هیچکدوم رو عالی انجام نمیدن. الان cdpr و راکستار و یوبی سالهاست دارن اوپن ورلد میسازن ولی بازیهای هیچدوم به اندازه این بازی مکانیزم و آزادی عمل نداره. شاید شاهد یک cdpr دیگه باشیم شاید هم نه.

• Like
Reactions: jdepp
یسری اطلاعات از بازی اومده که نشون میده بشدت باکیفیت و پرمحتواس.
نقشه بازی دو برابر اسکایریم و از RDR 2 بزرگتره که به این شکله (خودشون هم ویدیو رسمی منتشر کردن که هر ۵تا منطقه بزرگ و فعلی رو نمایش دادن و هرکدوم جغرافیا و حال و هوای بخصوص خودشو داره):
1001549280.jpg

محیط بازی تخریب پذیری داره و بخاطر آب و هوای پویایی که داره محیط دائما در حال تغییره. قابلیت پرواز داریم که برخی از نقاط نقشه به صورت جزایر شناور هستن و میشه بهشون دسترسی داشت.
سیستم مبارزه راحت و کژوال نیست و یادگیریش زمانبره ولی جذاب توصیف شده.
محتوای بازی متنوع و بسیار زیاده و کلی کار برای انجام دادن داریم. یکسری یوتیوبر تونستن چند ساعت ابتدایی رو پلی بدن و گفتن که حتی بعضی ماموریتها چند روش برای تموم‌ کردن داره که باعث شده تکراری و خطی نباشه. حتی راه رسیدن به بعضی باسها از پیش تعیین شده نیست.
همشون نظرشون بابت کیفیت کلی بازی مثبت بوده و میگن یه چیز عجیب و غریب خوبیه.

بازی واقعا تو همه نمایش هاش انگار داره یه معجزه ای نشونت میده از بس که خوب میزنه!

فقط دو تا مورد داره که یکم آدم بهش شک کنه(اونم نه همه چیزش، کیفیت واقعا خوب میزنه)

یکی داستان هست که احتمالا یه چیز ساده ای باشه و صرفا بهانه ای برای پیشبرد بازی ( معمولا بازی هایی که داستان خفنی دارن یه چیزی مثل اکسپدیشن از همون تریلر اول با کارگردانی و موسیقی حساب کار دست آدم میاد:دی )

مورد دوم اینکه نمایش کنسولی نداشته بازی، امیدوارم با یک سایبرپانک2 روی کنسول مواجه نشیم یا یک دانگرید عجیب غریبی نداشته باشه
من خودم به شخصه با سی فریم بودن مشکل ندارم، ولی اینکه یهو مپ پر از مه بشه، یا گل و گیاهاش به صفر میل کنه خیلی ضدحال میشه برام:(

ولی کلا بازی انقدر محتوا و تنوع داره به نظر میرسه سه ماه تو دنیاش غرق میشه آدم :))

----

نمیدونم این تریلرهای توضیحات بازی رو دیدید یا نه، ولی ببینید ، ارزش داره :

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or