Multi Platform Crimson Desert

• Thread starter Thread starter CriRo7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Crimson Desert

سبک بازی : open world action adventure
سازنده : Pearl Abyss
ناشر : Pearl Abyss
تاریخ انتشار : زمستان 2021
پلتفرم : Microsoft Windows , PS5 , XBOX X/S

داستان:
گروه های مزدور زیادی در قاره پهناور Pywel در تلاش برای بقا و زنده موندن هستند.
شخصیت اصلی این بازی یعنی Macduff رهبر یک گروه کوچیک از این گروه های مزدوره که از طرفی بار رهبری این گروه رو به دوش میکشه از طرفی هم با خاطرات دردناک گذشتش دست و پنجه نرم میکنه.

تصاویر بازی :

ویدئو:

ولی باورم نمیشه این بازی اسکم نیس :دی
تریلر اولیه اینقد که 6 تا بازی مختلفو ریخته بودن تو هم گفتم این یا اسکمه یا هم قراره به قدری دَون گرید بشه که نسخه ریلیز هیچ شباهتی با این نداشته باشه، اما اینایی که بعدش اومد امیدوارم کرد.

این تریلر 50 دقیقه ایه چقد ترو تمیز بود، همزمان هم به قدری خوبه که میشه هایپ بود براش هم اونقدری پرفکت نیست که بگی قراره خیلی دون گرید بشه، انیمیشن اسبشم خوبه برعکس 90 درصد بازیا.

فقط امیدوارم مثل ووکانگ نشه که 4 سال بعد تریلرش ریلیز شد :دی

• Like
Reactions: stanley
ولی باورم نمیشه این بازی اسکم نیس :دی
تریلر اولیه اینقد که 6 تا بازی مختلفو ریخته بودن تو هم گفتم این یا اسکمه یا هم قراره به قدری دَون گرید بشه که نسخه ریلیز هیچ شباهتی با این نداشته باشه، اما اینایی که بعدش اومد امیدوارم کرد.

این تریلر 50 دقیقه ایه چقد ترو تمیز بود، همزمان هم به قدری خوبه که میشه هایپ بود براش هم اونقدری پرفکت نیست که بگی قراره خیلی دون گرید بشه، انیمیشن اسبشم خوبه برعکس 90 درصد بازیا.

فقط امیدوارم مثل ووکانگ نشه که 4 سال بعد تریلرش ریلیز شد :دی
خب دقیقا همین داره میشه.
این اولین نمایشش 2019 یا 2020 بود.

یکی Crimson Desert بود یکی یه بازی دیگه که مدرن و اکشن بود ، خبری از اون نیست دیگه.
خیلی انیمیشن صورتشون اگزجره بود و همه حالات رو نشون میداد حین گیم پلی ، نمیدونم اسمش چی بود.

pearl abyss، صاحب بزرگ ترین ارت استیشن کره جنوبی هست!
صاحب انجین خودشونن
چند سال پیشم استدیو ccp games(سازنده های EVE online) رو خریدن
ولی خب تازه دارن به سمت بزرگ شدن میرن، منابع به نسبت کارایی که می کنن کم دارند!
اینا همچنان black desert انلاین رو دارن ساپورت می کنند...

ولی خب اینا یک عنوان دیگه ای دارند که خبری ازش نیست
اونم...:دی

• Like
Reactions: m.a.t
خب دقیقا همین داره میشه.
این اولین نمایشش 2019 یا 2020 بود.

یکی Crimson Desert بود یکی یه بازی دیگه که مدرن و اکشن بود ، خبری از اون نیست دیگه.
خیلی انیمیشن صورتشون اگزجره بود و همه حالات رو نشون میداد حین گیم پلی ، نمیدونم اسمش چی بود.

آها پیدا کردم اسمش PLAN 8 بود:

من ٣٠ دقیقه از این گیم پلی ۵٠ دقیقه ای بازی رو دیدم و واقعا عالی بود! هرچند کامبت بازی زیاد به دلم نچسبید و روون نبود ولی دنیای بازی خیلی زنده و پویاست و کاملا ادمو تو خودش غرق میکنه جوری که فقط میخوای توی دنیاش قدم بزنی و از اتفاقات اطرافت لذت ببری. صداگذاری محیطی هم خیلی خوب بود و روی حس پویایی دنیای بازی تاثیر داشت. بنظرم چیزی که دارن نشون میدن خیلی چیز خفنیه اما تنها ترس من سیر داستانی، شخصیت ها و المان های rpg بازیه که باید امیدوار بود خوب پیاده سازی کرده باشن.

• Like
Reactions: delta05

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or