Multi Platform Crash Team Racing Nitro-Fueled

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Beenox
تاریخ انتشار
June 21, 2019
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. Xbox One
  3. Nintendo Switch
در سالگرد 20 سالگیه Crash Team Racing قرار است دوباره به این دنیای ریسینگه پر هیجان برگردیم! با گذشت 20 سال و پیشرفت تکنولوژی در همه ی زمینه ها، این بار بازی رو میتونیم روی کنسول های PS4 , X1 و Switch تجربه کنیم. این بازی قرار است در تاریخ 21June 2019 عرضه بشه!

سازنده های بازی تاکید کرده اند که مهم ترین مورد در بازسازیه این بازی، براشون حفظ اصالت بازی هست، هر پیشرفتی یا چیزی که به بازی اضافه بشه باید حتما همچنان بازی اصالت و حس و حال نسخه ی اورجینال رو حفظ کنه!
همچین هرچقدر که CTR به عنوان یک ریسینگ براشون اهمیت داره، همونقدر کاراکترها و هرچیزی که دور بر اون هاست براشون مهم هست! برای همین تیم سازنده سعی کرده تا به خوبی شخصیت ـه این کاراکترها و حس و حال محیط رو با تکنولوژی امروزی به نمایش بزاره.

همه میدونیم که اون زمان چقدر با Spilit Screenـه بازی حال میکردیم و همیشه توی بازی کل کل داشتیم و سعی میکردیم هرجور شده با استفاده از راه مخفی ها و سلاح ها و نکات ریز و درشت توی کنترل بازی،رقیب هامون(بچه های محل و فامیل:p ) رو شکست بدیم و جام رو ببریم بالای سرمون! :D اما حالا...میتونی به صورت آنلاین هم رقابت کنیم >:) البته هنوز Spilit Screen تا 4 نفر سر جای خودش باقیه!
یکی از قابلیت های جدید نشون داده شده اینه که به نظر میرسه میشه علاوه بر کاراکتر،ماشین رو هم انتخاب کنیم و دیگه هر کاراکتر محدود به ماشین خودش نیست.

تیم سازنده قول داده که هنوز موارد دیگه ای در مورد بازی هست که ازشون رونمایی نکرده! پس منتظر اخبار بعدی باشید!

با تشکر از @NINJѦ برای طراحی سردر تاپیک:-bd

Last edited by a moderator:
سلام
یک حالت کلاسیک داره مثل قبل ؟؟؟ و یک حالت دیگه که مپ و شخصیت و ارتقا شخصیت اضافه شده ؟؟؟؟؟
مپ ها حالت روز و شب میشه انتخاب کرد ؟؟؟؟
آره یه حالت کلاسیک داره که سیستمش دقیقا مثل قبله
حالت جدید انتخاب درجه سختی و کاستومایز کردن کاراکتر رو داره و AI هم ممکنه کاستومایز شده باشن و ...
ارتقا شخصیت نیست، صرفا ظاهریه تغییرات
و خیر مپ ها حالت و شب و روز ندارن

چند تا زمین اضافه شده؟
اون حالت بتل رویالش هست؟همون که فقط باید همدیگه رو میزدیم
فکر کنم کلا 37تا مسیر داره:-" هر ماه هم یک مسیر اضافه میشه(رایگان)
حالت Battle هم 12تا مپ داره

روی قاب PS این بازی زده محتوای اضافی انحصاری PS این محتواها شامل چی هستند دوستان؟
3تا اسکین کلاسیک برای crash و coco و dr. cortex
و یکی از مراحل هم به صورت کلاسیک تو بازی وجود داره(خیبی فاجعه میزنه:)) مپ ساده تر یعنی پیدا نکرده بودن بزارن تو بازی:| )

منظور از کلاسیک هم... چند ضلعیه:-" مثل گرافیک PS1 تا حدی... گرچه Coco رو اصلا خوب در نیوردن:|

دوستان نسخه ی سوییچ دو روزه اومده .
الان نصب کردم اهنگ بازی رو که شنیدم یاد قدیما افتادم . حیف امتحان دارم و وقت ندارم که فعلا بازی کنم.
View attachment 109771
View attachment 109772
تازه شنیدم هم ps4 و هم xbox تو بعضی از فروشگاه ها داره به فروش میرسه ! :o (البته بین اون ها هم سوییچ بود :D )

تازه شنیدم هم ps4 و هم xbox تو بعضی از فروشگاه ها داره به فروش میرسه ! :o (البته بین اون ها هم سوییچ بود :D )
داش مسعود من حقیقتش خیلی وقته بازیو بازی نکردم یه ذره در مورد دکمه ها که هرکدوم چیکار میکنن و ترفندهای بازی توضیح میدی؟ آخه اصلا حس آفلاین نیست

خوشا به سعادت دوستانی که دیجیتالی خریدن... ما که باید صبر کنیم موجود بشه...بعد ببینیم کی به دستمون میرسه:(

داش مسعود من حقیقتش خیلی وقته بازیو بازی نکردم یه ذره در مورد دکمه ها که هرکدوم چیکار میکنن و ترفندهای بازی توضیح میدی؟ آخه اصلا حس آفلاین نیست
یه سری ویدیو آموزشی تو بازی هست، فقط برای بخش آنلاین...مواظب خودت باش! بعضی ویدیوها نشون میده آدمای خطرناکی پای بازی هستن:)) کل مسیر رو با بوست میرن...که تمرین میخواد:دی

خبر رسیده بازی رو Normalش هم سخته، هارد که دیگه ... :دی

خوشا به سعادت دوستانی که دیجیتالی خریدن... ما که باید صبر کنیم موجود بشه...بعد ببینیم کی به دستمون میرسه:(

یه سری ویدیو آموزشی تو بازی هست، فقط برای بخش آنلاین...مواظب خودت باش! بعضی ویدیوها نشون میده آدمای خطرناکی پای بازی هستن:)) کل مسیر رو با بوست میرن...که تمرین میخواد:D

خبر رسیده بازی رو Normalش هم سخته، هارد که دیگه ... :D
من فعلا فقط آنلاین میرم آفلاین کاری ندارم بازی آنلاین نداشت به این زودیا نمیخریدم :D

من فعلا فقط آنلاین میرم آفلاین کاری ندارم بازی آنلاین نداشت به این زودیا نمیخریدم :D
پاشو آفلاین برو تمرین بشه برات! میری میترکیا، مخصوصا که میگی دو قرنه CTR نزدی:دی
+کاراکتر باز کنی:دی اگر علاقه داشته باشی البته:دی

پاشو آفلاین برو تمرین بشه برات! میری میترکیا، مخصوصا که میگی دو قرنه CTR نزدی:D
+کاراکتر باز کنی:D اگر علاقه داشته باشی البته:D
چند دست آنلاین میزنم دیدم خیلی فاصله دارم آفلاین میزنم دستم بیاد ولی اوایل فک نکنم حرفه ای زیاد باشه

• Like
Reactions: MASOUD-CRASH

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or