Crash of the Titans

من کراش تا یک قسمتی رفتم کهتو یک راهرو هستم میرم جلو 3 تا هیولا هستند.اول بر میگردم عقب ماسک طلایی پشت سرم رو میگیرم اینا رو میزنم بعد کای ادم میاد با 2 تا روباه . یکی از در ها باز میشه میرم داخل
یک راه رو هست که اتیش و تیغ داره .این رو هم رد میکنم
میرسم به یک جایی که دریچه از دیوار میاد بیرون میپرم روشون میرم اون طرف .2 تا هیولا هست اصلا نمیمیرن
هرچی مشت و لگد میزنم دفاع میکنند
اینجا رو باید شانسی رد کرد؟ چون ماسک هم نمیده !
مراحل بالا هم هستم

اگر اپیزود موردنظر رو بگویید شاید بیشتر بتوانم راهنمایی کنم.چون در طول بازی راهروهای بسیاری وجود دارند.
ولی در هر حال به هنگام مقاومت تایتان ها از حمله Y استفاده کنید که حلال مشکلات است.

خب رسیدم غولآخر اصلی بازی ! :دی این یکی واقعا" سخت هست.همون دختر نیمه ماشینی ـه است که سوار یک دستگاه چرخدنده لانچر که به پرتاب کننده لیزر هم مجهز است شده...
کل بازی 20 اپیزود بیشتر نیست.

اولا که کسی مجبورت نکرده که حتما CoTT رو بگیری.اگر دنبال اچیومنت و گیمراسکور هستی برو سراغ بازیهای واقعا درپیت وگرنه این بازی برخلاف اینکه پلتفرمر است در نوع خودش خیلی سخت است و حالت رو میگیره تا تمومش کنی.
شما که موردت اچیومنت است برو Rayman : Riving Rabbids و امثالهم رو تهیه کن.

دوما اینکه مواظب حرف زدنت باش.این بازی یکی از Franchise های بسیار سابقه دار و البته اسم و رسم دار است.کسی که این بازی رو تموم میکنه نه بخاطر اچیومنت بلکه بخاطر خود کراش است.وگرنه من از همون اواسط بازی که G ام رسید 358 بازی رو ول میکردم.

چطوری حامد ؟ کم پيدايی ؟ راستی واقعاً بابت اون قضيه که آخرش هم يارو مارو گزاشت سر کار دستت درد نکنه ، ديديش از طرف من يه متلک درس و حسابی بارش کن ، بگزريم
آقا من episode 5 هستم ! يه جايی هست که با اون قوله که هست قل ميتونی بخوری باهاش رو تازه ميگيری و يکمی ميری جلو بد ميرسی به يه بن بست ! اونجا ميزنی ديوار جلوتو خراب ميکنی که پشتش يه در هست
اين در باز نميشه واسم و هرچی ميزنم ميگه locked ! چيکارش کنم ؟!

چطوری حامد ؟ کم پيدايی ؟ راستی واقعاً بابت اون قضيه که آخرش هم يارو مارو گزاشت سر کار دستت درد نکنه ، ديديش از طرف من يه متلک درس و حسابی بارش کن ، بگزريم
آقا من episode 5 هستم ! يه جايی هست که با اون قوله که هست قل ميتونی بخوری باهاش رو تازه ميگيری و يکمی ميری جلو بد ميرسی به يه بن بست ! اونجا ميزنی ديوار جلوتو خراب ميکنی که پشتش يه در هست
اين در باز نميشه واسم و هرچی ميزنم ميگه locked ! چيکارش کنم ؟!
به به آقا رضا ی گل ! کم پیدایی !!؟ :biggrin1:
به جان خودم خبر نداشتم اینقدر مسخره بازی درمیاره وگرنه زودتر بهت می گفتم.
خوب من اپیزود 20 هستم و از اپیزود 5 چیزی به اونصورت یادم نمیاد.حالا امشب سعی میکنم اون اپیزود رو دوباره بازی کنم تا جواب مشکلت رو بگم.ولی اون غولی که میگی میدونم مخلوطی از کرگدن و خارپشت است ، اتفاقا در مبارزه آخر بازی یکی از اهرمهای پیروزی ات همین تایتان است با وجود کند بودنش ...
منتظر باش حتما" ....

------
ویرایش :
اپیزود 5 رو دوباره تموم کردم ولی دری ندیدم که بشود پشتش گیر کرد ! چون کل مرحله اسکیت بورد سواری بود.
به ناچار اپیزود 6 هم بازی کردم و فهمیدم گیرت کجاست.اونجایی که در قفل است تو باید از تایتان بیایی پایین و چند بار پرش متوالی و چسبیدن به دیوار از صخره بالا بری.حالا چون احتمال میدم اون تایتان جدیدی که بعد از این سراغت میاد یک مشکلی برات درست کنه پیشنهاد میکنم که اول از همه آیتم زره طلایی روی اون وانت پکیده را بگیری تا بتوانی با یک ضربه اون رو گیج کنی.یک سری بخش اسکیت بورد هم انتهای اپیزود 6 هست که باید از دابل پرش استفاده کنی و برای سکوی آخری بعد دابل پرش ، پرواز بکنی.

آخرین ویرایش:
سلام
حالا اگه باز يارورو ديدی بگو بياد طرف ما
دستت درد نکنه ولی همون ديشب تمومش کردم ، اشتباهی بهت گفتم Episode 5 چون Episode 6 بود اون اون آخرش و همون طور که گفتی بايد از ديوار ميپريدم بالا!
زياد آخه علاقه اي به اينجور مراحل ش که يکم با مغز بازی ميکنه و فکری هست ندارم ، Crash TTR رو هم يه جا گير کرده بودم رو 60 % ديگه تمومش نکردم
در هر صورت من بازی رو تازه فرصت کردم بگيرم و بازی کنم تا همه نسخه هاشو بازی کرده باشم از 1 ، Gamer های سوسول امروزی ديگه زياد طرف Crash نميرن
به هر حال من تو اين نسخه جديد چيزايی که فهميدم نسبت به نسخه قبلی خيلی کنترل بازی بهتر شده ، تنوع و جذابيت بازی خيلی زيادتر شده امّا در مجموع احساس ميکنم با همه اين تفاسير Gameplay جذاب تری داشت Tag Team Racing و CoT گرافيکش هم يه خورده ميلنگه ..

حالا اگه باز يارورو ديدی بگو بياد طرف ما
خب من فکر نکنم دیگه اصلا یارو رو ببینمش چون امروز رفتم ازش RockBand رو بگیرم گفت عصری بیا ، در صورتیکه پریروز بهش گفته بودم حتما برای فردا ( دیروز ) آماده کنه واسه ی من...خلاصه از آدم بدقول اصلا خوشم نمیاد ؛ حالا با یکی از دوستان همشهری هماهنگ کردم هر وقت خواست بازی از NextGen بگیرد منم خبر کنه تا با هم سفارش بدهیم و .... بازی PC هم دیگه عمرا" از اهواز بگیرم ، فقط از Com. , West Game می گیرم.

-------
البته اون قسمتی که گفتی خودم قریب به 2 ماه پیش گیر کردم چند ثانیه ، چون عادت نداشتم توی سری بازیهای کراش ، کنترل را بخوانم.ولی دیگه ناچاری مجبور شدم اون یکی رو بخونم.:دی
CoTT خیلی چیزاش می لنگه ! تو بگو کجاش نمی لنگه !:دی
این Invert Camera ـش خیلی عجیب غریب است در نوع خودش ، بعضی جاها که دوست داری زاویه اش هنگام مبارزه با باس ها بالا برود برعکس میاد همسطح زمین ، یک جاهایی هم پرشهای ناجوری دارد از یک محیط به محیط دیگر ... باگ هم زیاد دارد ، بعضی ضربات کراش به تایتان نمی خورد ، خیلی از مواقع درجه سختی بازی یکدفعه بالا می رود و بعضی جاها خیلی آسون میشه بازی و چند مورد دیگه ...
ولی همه اینها رو میشه فراموش کرد وقتی که کراش رو بیاری نزدیک دوربین و چند لحظه بی حرکت به حال خودش رها کنیش...همه ضعفهای بازی رو میشه با یک نگاه در چهره ساده و احمق مآب و اون فیزیک اندام کراش فراموش کرد. واقعا موجودات جالبی هستند این خاندان بندیکوت ! :دی

اولا که کسی مجبورت نکرده که حتما CoTT رو بگیری.اگر دنبال اچیومنت و گیمراسکور هستی برو سراغ بازیهای واقعا درپیت وگرنه این بازی برخلاف اینکه پلتفرمر است در نوع خودش خیلی سخت است و حالت رو میگیره تا تمومش کنی.
شما که موردت اچیومنت است برو Rayman : Riving Rabbids و امثالهم رو تهیه کن.

دوما اینکه مواظب حرف زدنت باش.این بازی یکی از Franchise های بسیار سابقه دار و البته اسم و رسم دار است.کسی که این بازی رو تموم میکنه نه بخاطر اچیومنت بلکه بخاطر خود کراش است.وگرنه من از همون اواسط بازی که G ام رسید 358 بازی رو ول میکردم.
اولا لحن حرف زدنتو عوض کن.دوما اینجا چاله میدون نیست که شاخ شونه میکشی که مواظب حرف زدنت و...بشین پست منو درست حسابی بخون ببین اصلا من حرفی از زیادی یا کمی اشیومنت زدم که میای غیرت رو بازی بخرج میدی؟؟
تو اگه این بازی(که حتی یه پیکسل شیدر نداره) برات بازیه شاخه پس بازی شاخ بازی کنی دیگه فکر کنم سکته بزنی!
جالبه کرش های ps1 تقریبا 50 فرم و کرش های ps2 60 فرم اجرا میشدند ولی این یکی ماشالله 20 فرمم نیست بازیش با این قدرت اکس باکس.

ببخشید استاد ! تکرار نمیشه.
نمیدونستم من هنوز توی Recreation خودم گیرم ولی دنیا پر از Pro است.
تلفظ Frame هم به این صورت است : freim
یک لحظه فکر کردم هی دارید فرم پر کنید برای اثبات توانایی های نداشته تون.

ببخشید استاد ! تکرار نمیشه.
نمیدونستم من هنوز توی Recreation خودم گیرم ولی دنیا پر از Pro است.
تلفظ Frame هم به این صورت است : freim
یک لحظه فکر کردم هی دارید فرم پر کنید برای اثبات توانایی های نداشته تون.
شما نمیخواد به من تلفظ انگلیسی یاد بدید.بنده خودم دو سال تورنتو کانادا زندگی میکردم و از لحاظ زبان و تلفظش هیچ مشکلی ندارم که شما بخواید تلفظ فرم رو به من یاد بدید.
جالبه اینجا خیلی ها خودشونو پرو گیمر:cheesygri فرض میکنند.چی بگه آدم والا:laughing:

اگر شما یک روز هم در ونکوور زندگی کرده باشید اون حرفها رو در پیام خصوصی بهم نمی زدید که نشاندهنده سطح پایین شعورتون باشد.
البته در ایران Pro به معنای واقعی کلمه نداریم.اما ادعای حرفه ای بودن تا دلتان بخواد.

آقا بازیش چقدر مسخره اس!!یه اشیومنت داده 13 تا گیم اسکوره!!!قیافه گیم اسکورم رو خراب کرد با این اشیومنتش!

بهتر بود بجایه اینکه بگی بازی مسخره ایه میگفتی سیستم اچیومنت مسخره ای داره. اینجوری سوء تفاهم نمیشد.
در ضمن ایشون نظرشو گفته، دلیلی نداره به خاطر یه جمله اینجوری بهش بپرین و غیرتی بشین.
بگذریم بازیش چطوره؟ یه نفر اگه میتونه نکات مثبت و منفی این بازی رو بنویسه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or