Crash of the Titans

اقايوني(خانوما زياد نيستن گفتم اقايون ناراحت نشيد) كه بازي كردن
بگن گيم پليش چطوره باrs
ميشه دوربين رو چرخوند من كاري به گرافيكش ندارم
فقط چون از بچگي عشق كراش بودم ميخوام بازي رو بگيرم

منم بازی رو گرفتم :دی

امتیاز من به بازی ( پس از حدود 40 دقیقه بازی )

گرافیک : 5

گیم پلی : 8

صداگذاری : 7

داستان : 7 :دی

کلا : 7.1 :دی

----------------------

بازیه خوبیه ؛ فقط یه کم گرافیکش بده / منو که راضی کرد ( دلم برای اینجور بازی ها تنگ شده بود :دی )

3 صفحه است بعد از پست رضا دارید سر چیزهای بی ارزش بحث می کنید.کاشکی مهدی الان اینجا بود تا راهنمایی تان کند.حالا که نیست بروید بگردید تاپیک CRASH رو در انجمن بازیهای پرطرفدار کنسولی رو پیدا کنید تا به جواب مواردی که اختلاف نظر دارید برسید.

دوستان من الان اپیزود 16 هستم که بعد از Family Tree است.دوباره اون ماسک خودش را به یک ابر تایتان چسبانده ! خیلی شکست دادنش سخت است.ببینم این آخرین غول بازی است یا بازم اپیزود داریم ؟
ولی انصافا این یارو که مثل گالوم در ارباب حلقه ها بود خیلی خیلی خنده دار بود وقتی با خودش حرف میزد ! :biggrin1:

منه بدبخت بازی میکردم دستگاهم 3 چراغ داد
8g9f2mu.jpg

سه چراغ :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::sick::sick::sick::sick::sick::sick:

من تا 13 رفتم خدايش كم اوردم از 8 به بعدش خيلي سخته فكر كنم اولين نفري كه به اونجا رسيده خودتي
اگر بخواهی در جا اپیزودها رو رد کنی و اگر کراش فن نباشی کارت خیلی سخت می شود ، مثلا من اول تا اپیزود 5 رفتم ، بعد تا آخر اپیزود 10 ، بعدش در جا ادامه دادم تا رسیدم اپیزود 16 ... کلا بازی روند تکراری و خطی دارد و حوصله آدم سر می رود.
اتفاقا فکر می کردم آخرین نفری هستم که رسیدم به غول آخر بازی ! :دی
اینجا دیگر کار خیلی سخت می شود 4 تا 4 تا تایتان خفاش و مارمولک سرت میریزه و باید کلی سرعت عمل داشته باشی.الان کل جان کراش Upgrade شده و دیگه مطمئن هستم که این غول آخر بازی است.

اگر هم قسمتی از بازی برایت سخت است دنبال زره طلائی باش که حلال همه مشکلات است !

اگر بخواهی در جا اپیزودها رو رد کنی و اگر کراش فن نباشی کارت خیلی سخت می شود ، مثلا من اول تا اپیزود 5 رفتم ، بعد تا آخر اپیزود 10 ، بعدش در جا ادامه دادم تا رسیدم اپیزود 16 ... کلا بازی روند تکراری و خطی دارد و حوصله آدم سر می رود.
اتفاقا فکر می کردم آخرین نفری هستم که رسیدم به غول آخر بازی ! :دی
اینجا دیگر کار خیلی سخت می شود 4 تا 4 تا تایتان خفاش و مارمولک سرت میریزه و باید کلی سرعت عمل داشته باشی.الان کل جان کراش Upgrade شده و دیگه مطمئن هستم که این غول آخر بازی است.

اگر هم قسمتی از بازی برایت سخت است دنبال زره طلائی باش که حلال همه مشکلات است !
من اخرین باری که کراش با پی اس2بازی کردم با ماشین مسابقه میدادم اینم همونجوریه یا باید اینجا هم
بکشیم(چقدربکشیم؟)؟
اگه یه کم توضیح بدید ممنون میشم

من اخرین باری که کراش با پی اس2بازی کردم با ماشین مسابقه میدادم
Crash : Tag Team Racing

اینم همونجوریه یا باید اینجا هم بکشیم ؟
نه خیلی فرق دارند.اونجا اساس پیشروی در بازی روی مسابقات KARTing بود ولی اینجا پایه های بازی بر اکشن استوار است.در CoTT شما همیشه با لشکری از دشمنان ریز و تایتان ها در حال مبارزه خواهید بود.معمولا بعضی جاها دیوار سرخ رنگی جلوشون هست که باید تا می توانی دشمنانت را بکشی تا اون دیوار محو شود.ولی در بیشتر جاها میتونی از مبارزه کردن اجتناب کنی و به راحت ادامه بدهی.در کنار اکشن بازی قسمت Skate سواری و پرواز کراش از خطی شدن روند بازی تا حد زیادی جلوگیری کرده.

کراش همیشه از بازی های مورد علاقه من بوده و من از این بازی روی PS1 خیلی خاطره دارم ولی روی PS2 اصلا بازیش نکردم چون نداشتم :cheesygri اما این یلی بهم حال داد ولی خیلی سخت شده من الان تو اپیزود 9 گیر کردم اونجا که موجودات سبز از آب سبز درمیان خیلی سخته اصلا کشته نمیشن :( من که آخرش کراش بازم :p نتونستم بکشمشون اونجا بچهها که اینو بازی میکنن البته منظورم خدای نکرده بچه های اینجا نیست ها اینجا همه ماشاالله استادن . چطوری میخوان برن جلو :confused::cool: شایدم من خودمو زیاد دست بالا گرفتم :cheesygri:laughing::laughing: به هار حال از اپیزود 9 به بعد بازی دو چندان سخت میشه

من الان تو اپیزود 9 گیر کردم اونجا که موجودات سبز از آب سبز درمیان خیلی سخته اصلا کشته نمیشن
شما در ابتدای کار اصلا نبرد رو در رو با اونها نکن چون واقعا کار سخت است.سعی کن ازشون فرار کنی و به سمت جعبه های گوشه مرداب برو...یک آیتم زره طلایی اونجاست که اگر بگیریش با یک ضربه میتونی این تایتان ها را گیج کنی و رویشان بپری.سرعت عمل هم از یاد نبر...
هر چی فکر کردم حیوونی رو شبیه اینگونه تایتان ها نیافتم.در عوض اینها خیلی خیلی شبیه Orc ها هستند ، GreenSkin هم هستند پس دیگه هیچی...:دی

با سلام دوباره خدمت دوستان
آقا من این غولش هم رد کردم.انصافا خیلی سخت بود و اعصابم رو واقعا به هم ریخت ولی با یک سری استراتژی مندرآوردی توانستم شکستش بدهم.:biggrin1:
قبل از اینکه نزدیک راهروی منتهی به جایی که غول هست برسید ، حتما یک مارمولک رو گیج کنید و رویش بپرید ، اونوقت به سمت راهرو بروید.بعد دمو ، اول ردیف اول دشمنان ساده را بزنید و در فاصله نزدیک شدن ردیف دوم اون تایتان های خفاش و مارمولک را از راه دور با اشعه مارمولک تایتان تون بزنید.یکی از دشمنان ردیف دوم که بمیرند ، یک آیتم زره طلایی پیدا می شود که بلافاصله بگیریدش و به سمت غول بروید.با یک ضربه گیج می شود و رویش بپرید ، منبع سمت راست یا چپ را ابتدا خراب کنید.اگر سمت وسطی را خراب کنید کارتان خیلی سخت می شود.در ادامه مبارزه باید به مرور از حملات سیل تایتان ها فرار کنید و در موقع مناسب با تایتان خفاشی که سوارش هستید یک حمله ویژه ( A ) ، سپس یک حمله انرژیک ( Y ) به سمت غول داشته باشید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or