Multi Platform Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

crash-nsane-trilogy-logo-600x337.jpg

Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy

پلتفرم: PlayStation 4، Xbox One، Switch و PC

تاریخ انتشار: 9 تیرماه

قیمت: 39$

Crash N.Sane Trilogy نسخه ریمستر شده یا دوباره سازی شده سه نسخه اول سری Crash Bandicoot، یعنی Crash Bandicoot و Crash Bandicoot 2:Cortex Strikes Back و Crash Bandicoot:Warped است که توسط استدیو Vicarious Vision در دست ساخت بوده و سال آینده توسط Activison به صورت انحصاری برای کنسول PS4 منتشر خواهد شد.

N.Sane طبق وعده سونی یک ریمستر ساده نبوده و تنها به رزولوشن و فریم ریت بالاتر بسنده نمی‌کند و همانند یک Remake‌ واقعای همه چیز مجدد و از نو طراحی شده است. با این حال به گفته سازندگان N.Sane Trilogy یک دوباره سازی نیست و برای توصیف بازی خود از عبارت Remaster Plus استفاده می‌کنند. Dan Tanguay کارگردان بازی می‌گوید:

"اولین گام برای بازسازی Crash اینه که تشخیص بدیم چه چیزی این بازی رو اینقدر خاص کرده و باعث شده فن‌ها بعد از گذشت این همه سال هنوز اون رو دوست داشته باشن. و بهترین راه برای این کار بازی کردن مجدد Crash های قدیمیه! ما انقدر سه شماره اول رو بازی کردیم که دکمه‌های دسته‌هامون از دم خراب شدن!! علاوه‌بر این ما مجدد همه کانسپت آرت‌های کرش‌های اورجینال و تبلیغاتشون رو بررسی کردیم. حتی برای بهتر شدن کار منابع الهام Naughty Dog زمان ساخت بازی (Who Framed Roger Rabbit و Looney Tunes) رو نگاه کردیم تا ببینیم این ایده‌ها از کجا امدن."

V2 برای رسیدن به یک بازسازی بی‌نقص کار خود را بر پایه سه اصل بزرگ بنا نهاده است:

طراحی مجدد همه مراحل و مدل سازی دوباره آبجکت‌ها، بر اساس طراحی اصلی

31280965751_d6a2c965b2_o-670x377.jpg

طراحی مجدد همه شخصیت‌ها، بدون دخل و تصرف در ظاهر (تا مدل‌ها بجای شماره‌های اخیر به بازی‌های اصلی وفادار باشن)

30574389754_136c81aa5b_o-670x377.png

طراحی و ساخت مجدد همه صحنه‌های نمایشی مطابق با نسخه‌های اصلی

31280965251_d3a36f6de5_o-670x376.png

اما با این حال V2 برای مدرن شدن گیم‌پلی تغییراتی را نیز در همه نسخه‌ها اعمال کرده است:

اضافه شدن سیستم دخیره سازی اتوماتیک و دستی (خداحافظ مموری کارت!)

طراحی منو‌‌های جدید که کلیه اطلاعات را یکجا و کنار هم در اختیار گیمرها قرار می‌دهد.

31280965101_bc1824597f_o-670x376.png

اضافه شدن مراحل زمانی به هر سه شماره بازی

31280964961_6507238d5f_o-670x376.png

آخرین ویرایش:
دوستان توی این نسخه اون بازی ماشین سواری که مسابقه میدادیم هم هست یا نه ؟
نخیر.
ctr رو خیلی از طرفدار ها از جمله خود من انتظار باز سازی شو داریم
پ ن: دلم میخواد امسال psx نشونش بدن

• Like
Reactions: 235matin235
دوست عزیز خیلی ببخشید ولی اینطور که نمیشه همین طوری بگید از اینترنت گیفت نخرید! (حکایت همون پشت گود نشستن و گفتن لنگش کن هست!)
برای من و خیلی از دوستان تنها راه تهیه ی گیفت معتبر که مشکلی هم براش پیش نیاد شاید فقط همین یکی دوتا سایت معتبر در این زمینه باشه
اگه راه بهتری سراغ دارید خب راهنمایی کنید در صورت امکان
البته اگه دوست دارید
ویرایش : من خودم ابتدا از یک نفر تلفنی گیفت میخریدم اما بعد مدت کوتاهی کلن خبری ازش نشد! سایت های معروف که در این زمینه هستن خوبیش اینه که همیشه فعال هست و سریع کار آدم انجام میشه

Sent from Tapatalk
داداش مگه من گفتم از اینترنت گیفت نخر:| مگه به غیر از اینترنت جایه دیگه ای هم میفروشن؟:D
من گفتم از سایت هایی که تو گوگل سرچ میکنید تهیه نکنید که شامل سایت های معتبر هم میشه:D چون همین سایتا دارن دلاری 3800 تا 4200 میکنند تو پاچه مردم به بهونه معتبر بودن ومعروف بودنشون:D

• Like
Reactions: 235matin235
نخیر.
ctr رو خیلی از طرفدار ها از جمله خود من انتظار باز سازی شو داریم
پ ن: دلم میخواد امسال psx نشونش بدن
منم دلم میخواد Crash bash ریمسترش رو بسازن و یه جورایی آنلاینش کنن بشه آنلاین بازی کرد یه مرحلش بود از همون اولش که شروع میشد میخندیدم تا آخرش که تموم میشد خیلی حال میداد :((
nyma_crash_bash_ps1_6.jpg

اینو :((:((

به نظرم وقتی کسی قلق مراحل رو دستشه، نباید اونقدر براش سخت باشه دوباره رفتنشون:-"
اول هم از همون Warped شروع کرده که قبلا هم تایم ترایل داشته:D ، دشمن ها و جعبه ها و ... که توی تریلرها فرقی نکرده بود جاشون! ، میمونه فقط زمان مورد نیاز، که اونم بازی رو بگیریم مشخص میشه تغییری کرده یا نه!(که اینم فکر نمیکنم:-")

و برای پلات هم Platinum Relicنمیخواد، و اگر تایم ترایل Gold باشه هم جوابگو خواهد بود!:-"
گفتم يه جاي كار ميلنگه
رفيقم كه اكانتشو باهام شير كرده در يك اقدام انتحاري بازي رو پيش خريد كرده ! يه ديگ پر نوستالژي به همراه ٣ تا پلات به بدن ميزنيم !
من كه خودم واقعا قصد نداشتم پول بريزم تو حلق اكتيويژن ! ولي با اين فروش با اينده بازي ميخوان چي كار كنن ! يه نسخه جديد با استاندارد ها و ويژگي هاي نسخه هاي كلاسيك ميسازن يا باز ميزنن جاده خاكي
خداوكيلي ياد اون كارتينگي كه ساخته بودن مي افتم دلم ميخواد برم دستشويي

گفتم يه جاي كار ميلنگه
رفيقم كه اكانتشو باهام شير كرده در يك اقدام انتحاري بازي رو پيش خريد كرده ! يه ديگ پر نوستالژي به همراه ٣ تا پلات به بدن ميزنيم !
من كه خودم واقعا قصد نداشتم پول بريزم تو حلق اكتيويژن ! ولي با اين فروش با اينده بازي ميخوان چي كار كنن ! يه نسخه جديد با استاندارد ها و ويژگي هاي نسخه هاي كلاسيك ميسازن يا باز ميزنن جاده خاكي
چاره ای نیست انگار این ip گرفته دستش اکتی بیخیالم نمیشه از اونور اسپایدرمنم دستشون بود ولی خوب قراردادشون با مارول تموم شد اونا هم رفتن سراغ یک استودیو دیگه چون اسپایدرمنم خراب کرده بودن خدا به کرش رحم کنه قراردادم که ندارن بشه ازشون گرفت

گفتم يه جاي كار ميلنگه
البته برای باز کردن طبقه ی مخفی و مراحلش تو نسخه ی کلاسیک هم تایم ترایل Platinum نمیخواست:-" حتی Gold هم نمیخواست:دی از این نظر تازه آوانس دادن:دی

به نظرم درسته اکتی بسیار فلان فلان تشریف میدارد:دی ولی حمایت از این بازی واجبه! :دی ، ممکنه همینطور که گفتی برن سراغ یک بازی ساخت خودشون، با همون استانداردهای کلاسیک( که میشه مثل Crash Bandicoot: The Wrath of Cortex تا حدودی) و ما این رو نمیخوایم! :دی
ولی احتمال دیگه هم هست که CTR و یا حتی Bash رو ریمستر کنند، چون درخواست ها مخصوصا برای CTR خیلی زیاده! :دی من ترجیح روی این مورد ریسک کنم،چون ارزشش رو داره:))
البته اینکه به فکر ریمستر/ریمیک کردن Spyroـهای کلاسیک هم بیفتن هم احتمالش هست! :دی این اتفاق هم بیفته عالی میشه! :دی

در کل پیشنهاد میدم شما هم حمایت بنمایید:دی ... به امید آینده ای روشن:-" (بعدشم هر بلایی خواستن سر کراش میارن، همونطوری که روی PS2 اوردن:| )
البته پیش فروش بازی خیلی خوب بوده! یحتمل تا حالا تصمیم گرفتن و یا حتی شروع کردن که چیکار کنند، شاید توی PSX حتی مشخص بشه وضعیت:دی

البته برای باز کردن طبقه ی مخفی و مراحلش تو نسخه ی کلاسیک هم تایم ترایل Platinum نمیخواست:-" حتی Gold هم نمیخواست:D از این نظر تازه آوانس دادن:D

به نظرم درسته اکتی بسیار فلان فلان تشریف میدارد:D ولی حمایت از این بازی واجبه! :D ، ممکنه همینطور که گفتی برن سراغ یک بازی ساخت خودشون، با همون استانداردهای کلاسیک( که میشه مثل Crash Bandicoot: The Wrath of Cortex تا حدودی) و ما این رو نمیخوایم! :D
ولی احتمال دیگه هم هست که CTR و یا حتی Bash رو ریمستر کنند، چون درخواست ها مخصوصا برای CTR خیلی زیاده! :D من ترجیح روی این مورد ریسک کنم،چون ارزشش رو داره:))
البته اینکه به فکر ریمستر/ریمیک کردن Spyroـهای کلاسیک هم بیفتن هم احتمالش هست! :D این اتفاق هم بیفته عالی میشه! :D

در کل پیشنهاد میدم شما هم حمایت بنمایید:D ... به امید آینده ای روشن:-" (بعدشم هر بلایی خواستن سر کراش میارن، همونطوری که روی PS2 اوردن:| )
البته پیش فروش بازی خیلی خوب بوده! یحتمل تا حالا تصمیم گرفتن و یا حتی شروع کردن که چیکار کنند، شاید توی PSX حتی مشخص بشه وضعیت:D
من ترجیح میدم بجایه ساخت بازیه جدید همون CTR رو ریمسترش کنند(البته اگه بتونند ریمیکش کنند بهتره:-":D)
این بازی باید تو اوج خداحافظی کنه:D البته این بازی خدایه پتانسیله شاید بشتر از هر بازیه دیگه ای پتاسیل یک شاهکار نسل جدید رو داشته باشه ولی نه بدست اکتیویژن یا بدن دست مدیا مولکول یا ناتی داگ 50 نفر از افراد کاربلد رو استخدام کنه با نظارتشون یه تیم بسازن یه چیز خیلی خوف بالاتر از تصوراتمون تحویل بدن:D ولی میدونم اینا همش خواب و خیاله دیگه اکتی سابقش در رفته:D
ولی جدا از خیال پردازی اکتی اگه یه خورده عقل تو سرش باشه نمیره ریسک کنه یه چیز جدید بسازه میره CTR رو ریمستر میکنه میده بیرون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or