Multi Platform Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

crash-nsane-trilogy-logo-600x337.jpg

Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy

پلتفرم: PlayStation 4، Xbox One، Switch و PC

تاریخ انتشار: 9 تیرماه

قیمت: 39$

Crash N.Sane Trilogy نسخه ریمستر شده یا دوباره سازی شده سه نسخه اول سری Crash Bandicoot، یعنی Crash Bandicoot و Crash Bandicoot 2:Cortex Strikes Back و Crash Bandicoot:Warped است که توسط استدیو Vicarious Vision در دست ساخت بوده و سال آینده توسط Activison به صورت انحصاری برای کنسول PS4 منتشر خواهد شد.

N.Sane طبق وعده سونی یک ریمستر ساده نبوده و تنها به رزولوشن و فریم ریت بالاتر بسنده نمی‌کند و همانند یک Remake‌ واقعای همه چیز مجدد و از نو طراحی شده است. با این حال به گفته سازندگان N.Sane Trilogy یک دوباره سازی نیست و برای توصیف بازی خود از عبارت Remaster Plus استفاده می‌کنند. Dan Tanguay کارگردان بازی می‌گوید:

"اولین گام برای بازسازی Crash اینه که تشخیص بدیم چه چیزی این بازی رو اینقدر خاص کرده و باعث شده فن‌ها بعد از گذشت این همه سال هنوز اون رو دوست داشته باشن. و بهترین راه برای این کار بازی کردن مجدد Crash های قدیمیه! ما انقدر سه شماره اول رو بازی کردیم که دکمه‌های دسته‌هامون از دم خراب شدن!! علاوه‌بر این ما مجدد همه کانسپت آرت‌های کرش‌های اورجینال و تبلیغاتشون رو بررسی کردیم. حتی برای بهتر شدن کار منابع الهام Naughty Dog زمان ساخت بازی (Who Framed Roger Rabbit و Looney Tunes) رو نگاه کردیم تا ببینیم این ایده‌ها از کجا امدن."

V2 برای رسیدن به یک بازسازی بی‌نقص کار خود را بر پایه سه اصل بزرگ بنا نهاده است:

طراحی مجدد همه مراحل و مدل سازی دوباره آبجکت‌ها، بر اساس طراحی اصلی

31280965751_d6a2c965b2_o-670x377.jpg

طراحی مجدد همه شخصیت‌ها، بدون دخل و تصرف در ظاهر (تا مدل‌ها بجای شماره‌های اخیر به بازی‌های اصلی وفادار باشن)

30574389754_136c81aa5b_o-670x377.png

طراحی و ساخت مجدد همه صحنه‌های نمایشی مطابق با نسخه‌های اصلی

31280965251_d3a36f6de5_o-670x376.png

اما با این حال V2 برای مدرن شدن گیم‌پلی تغییراتی را نیز در همه نسخه‌ها اعمال کرده است:

اضافه شدن سیستم دخیره سازی اتوماتیک و دستی (خداحافظ مموری کارت!)

طراحی منو‌‌های جدید که کلیه اطلاعات را یکجا و کنار هم در اختیار گیمرها قرار می‌دهد.

31280965101_bc1824597f_o-670x376.png

اضافه شدن مراحل زمانی به هر سه شماره بازی

31280964961_6507238d5f_o-670x376.png

آخرین ویرایش:
بازی انقدر خوبه دوتا تاپیک داره :D
خواسته بیشتر :D:
کاش Team Racing هم میزاشتن توی کالکشن! یه مود آنلاین هم واسش میزاشتن که صبح تا شب فقط Crash بزنیم :D اون مسیرهای مخفی هر مپ رو هم هنوز یادمه :D

Crash Team Racing بعدا مستقلا ریمستر میشه!:دی

خب، تایید شد که بازی به طور کامل توسط استودیو Vicarious Visions ریمستر میشه و شامل سه نسخه اول بازی هست. این استودیو از زیرمجموعه اکتیویژن هست و همون استودیو سازنده Skylanders هست. فقط هم خبر عرضه برای PS4 هست.
Crash Bandicoot PS4 remasters are being developed by Vicarious Visions - VideoGamer.com

اینکه دارن دائم از کلمه ریمستر استفاده میکنن من رو بشدت نگران کرده یعنی اگه قرار بود ریمیک وار باشه کار خیلی واضح مثل tearaway یا R&C بیانش میکردن...
حالا خدا میدونه چی میشه دیگه :دی
تنهد امیدم اینه که به دلیل اضافه نشدن محتوی جدید فقط میگن ریمستر...
گرافیک و انجین بازی باید کاملا دستخوش تغییر بشه

• Like
Reactions: 235matin235
اون که قطعا ادامه داره و یحتمل همین الان در حال ساخته. Ins هم یه تیم نداره. راحت میتونن چندتا بازی رو هندل کنن.
خدا از دهنت بشنوه مرد ...یعنی روحم واسه این بازیایی که اتمسفر شاد دارن میره هر روزم آیپیاش کمتر میشه
این کرش skylanders خیلی مسخرس انگار از فامیلای چیزش !!!

• Like
وضعیت بحرانی. کرش هارا فکر کنم اکتی میسازه.

Activision Worries For Crash Bandicoot HD Remaster

وضعیت وقتی بحرانی تر میشه که بازی 3 تا sku داره و احتمال داره برای پلتفرم های دیگه هم میاد.
[RUMOR TIME] Crash Bandicoot Remastered has 3 Different SKUs?

من یک چیزی را نمیفهمم. پس چرا باید این شایعات راه میفتاد که کرش مال سونی شده؟ یعنی همه چیز به موفق بودن این 3 گانه بستگی داره؟ یعنی تو بهترین حالت سونی شل گرفته تا اگر از 3 گانه حمایت نشد و فروش کافی نکرد نه تنها ip را نخره یا قرار داد بلند مدت ننویسه بلکه بازی برای پلتفرم های دیگه هم بیاد:|/:):-w=;

اصلا نمیخوام به این فکر کنم که کرش مولتی ادامه پیدا کنه. پون گند میزنه به خاطرات فقط. سونی اینجا پول پرست بازی در بیاره اعتبارش خیلی کم میشه.

وضعیت بحرانی. کرش هارا فکر کنم اکتی میسازه.

Activision Worries For Crash Bandicoot HD Remaster

وضعیت وقتی بحرانی تر میشه که بازی 3 تا sku داره و احتمال داره برای پلتفرم های دیگه هم میاد.
[RUMOR TIME] Crash Bandicoot Remastered has 3 Different SKUs?

من یک چیزی را نمیفهمم. پس چرا باید این شایعات راه میفتاد که کرش مال سونی شده؟ یعنی همه چیز به موفق بودن این 3 گانه بستگی داره؟ یعنی تو بهترین حالت سونی شل گرفته تا اگر از 3 گانه حمایت نشد و فروش کافی نکرد نه تنها ip را نخره یا قرار داد بلند مدت ننویسه بلکه بازی برای پلتفرم های دیگه هم بیاد:|/:):-w=;

اصلا نمیخوام به این فکر کنم که کرش مولتی ادامه پیدا کنه. پون گند میزنه به خاطرات فقط. سونی اینجا پول پرست بازی در بیاره اعتبارش خیلی کم میشه.

آره بدبخت شدیم Vicarious Vision میسازه بازیو!:دی

اما خوب دور از شوخی قابل انتظار هست. از اونجایی که امتیاز بازی دست اکتی هست خوب سونی که نمیاد بسازه، یعنی تو بازی که سودش برای یکی دیگس نمیاد شریک بشه که الکی. و بین انتخاب هایی که اکتی میتونست داشته باشه VV از همه بهتره. چون اینا دارن اسکالندرز رو هم میسازن و یکم تجربه خواهند داشت. و طراحی کرش اینجا اصلا بد نیست. ضمن اینکه میشه انتظار داشت بازی با همین انجین ساخته بشه و گرافیک مشابه داشته باشه.

اگه اینطور باشه خوبه من راضیم. چون تصور این بود یه گرافیک فوق افتضاح که بلواقع فقط HD شده ببینیم. اما آرت استایل Skylanders رو میپسندم!

آره بدبخت شدیم Vicarious Vision میسازه بازیو!:D

اما خوب دور از شوخی قابل انتظار هست. از اونجایی که امتیاز بازی دست اکتی هست خوب سونی که نمیاد بسازه، یعنی تو بازی که سودش برای یکی دیگس نمیاد شریک بشه که الکی. و بین انتخاب هایی که اکتی میتونست داشته باشه VV از همه بهتره. چون اینا دارن اسکالندرز رو هم میسازن و یکم تجربه خواهند داشت. و طراحی کرش اینجا اصلا بد نیست. ضمن اینکه میشه انتظار داشت بازی با همین انجین ساخته بشه و گرافیک مشابه داشته باشه.

اگه اینطور باشه خوبه من راضیم. چون تصور این بود یه گرافیک فوق افتضاح که بلواقع فقط HD شده ببینیم. اما آرت استایل Skylanders رو میپسندم!
هم اینکه ثابت شد دوباره سازیه خوبه. هم اینکه نشون میده قرار داد و هدف سونی صرفا این کالکشن نیست. اگر این موفق عمل کنه تازه حرکت سونی که قرار داد بلند مدت یا خرید ip شروع میشه.

یک چیزیم هست این وسط. رو کرش وارپدی که ناتی داگ ساخته فقط بهبود گرافیکی و دوباره سازی انجام بشه بیاد بازار هم به نظرم پلتفرمر های دیگه را درو میکنه. و موفقیت بازی احتمالش زیاده.
---
سناریوی بد میشه موفقیت این بازی و طمع اکتی و کرش جدید مولتی.:D که خطرناک تر و محتمل تر از خراب کردن 3 گانست. اینجاست که سونی وارد عمل میشه. خوشبختانه الان دیگه اینقدر همه از سونی انتظار دارند خصوصا با معرفی اخیر e3 که فکر میکنم سونی شده یک ساختمون بفروشه ولی کرش انحصاری ساخته خودش رونمایی میکنه:D:|

یکی از فانتزی هام این بود که به واقعیت پیوست :x امید وارم همین روزا یه تریلر بدن ببینیم در چه حد ریمستر میکنن اما کلا من عاشق کرش های کلاسیک هستم هر چی باشه میخرم خیلی سال ها منتطر کرش جدید بودم فعلا اینو میدن گرم شیم و خاطرات کودکی زنده بشه یه عده ام که تا حالا انجام ندادن طرفدار های جدید بشن تا بعدا با کرش جدید سوپرایز بشیم
هر چند با توجه با اینکه دست اکتیویژن ام تو کاره نگرانی هایی ام وجود داره خداکنه اکتیویژن یه کم بجای سود به فکر گل روی مشتری باشه :D

• Like
هم اینکه ثابت شد دوباره سازیه خوبه. هم اینکه نشون میده قرار داد و هدف سونی صرفا این کالکشن نیست. اگر این موفق عمل کنه تازه حرکت سونی که قرار داد بلند مدت یا خرید ip شروع میشه.

یک چیزیم هست این وسط. رو کرش وارپدی که ناتی داگ ساخته فقط بهبود گرافیکی و دوباره سازی انجام بشه بیاد بازار هم به نظرم پلتفرمر های دیگه را درو میکنه. و موفقیت بازی احتمالش زیاده.
---
سناریوی بد میشه موفقیت این بازی و طمع اکتی و کرش جدید مولتی.:D که خطرناک تر و محتمل تر از خراب کردن 3 گانست. اینجاست که سونی وارد عمل میشه. خوشبختانه الان دیگه اینقدر همه از سونی انتظار دارند خصوصا با معرفی اخیر e3 که فکر میکنم سونی شده یک ساختمون بفروشه ولی کرش انحصاری ساخته خودش رونمایی میکنه:D:|

دیگه مسلم شد که اکتی IP رو نمیفروشه. البته نمیدونم سونی هم مایل به خرید هست یا نه، اما با این تفاسیر اکتی عمرا IP رو نمیده بره! حتی اگه بازی رو ریمستر کنه و خوب بفروشه میاد خودش میده همین VV یه ادامه بسازه و برای همه پلتفرم ها منتشر میکنه!:دی اکتی دیوتر از این حرف هاست!:دی

• Like
درک نمیکنم اگه سونی مالک نیست و اکتیویژن همه کارست پس دلیل اون تیزر و سطل اشغال که عکس کراش بود چیه؟
توی اون تیزر بوضوح کراش داره بازیافت میشه و به سونی برمیگرده!
Crash-to-Sony-Image.jpg

دلیل عکس کرش روی تیشرت توی سونی اکسپرینس چیه؟

چرا باید سونی تریلر رو تو e3 نمایش بده؟

بشخصه اگه سونی و یکی از استودیوهای شاخش بازی رو نسازه اصلا علاقه ای به تجربش ندارم! کما اینکه چندین کراش تو بازار موجوده که فقط اسم کراش رو یدک میکشند و بیش از نیم ساعت نمیشه تحملشون کرد!
اکتیویژن هم اگه قرار بود تنهایی بسازه خب دوباره مولتی پلتفرم میساخت تا سود بیشتری عایدش بشه!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or