Multi Platform Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

crash-nsane-trilogy-logo-600x337.jpg

Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy

پلتفرم: PlayStation 4، Xbox One، Switch و PC

تاریخ انتشار: 9 تیرماه

قیمت: 39$

Crash N.Sane Trilogy نسخه ریمستر شده یا دوباره سازی شده سه نسخه اول سری Crash Bandicoot، یعنی Crash Bandicoot و Crash Bandicoot 2:Cortex Strikes Back و Crash Bandicoot:Warped است که توسط استدیو Vicarious Vision در دست ساخت بوده و سال آینده توسط Activison به صورت انحصاری برای کنسول PS4 منتشر خواهد شد.

N.Sane طبق وعده سونی یک ریمستر ساده نبوده و تنها به رزولوشن و فریم ریت بالاتر بسنده نمی‌کند و همانند یک Remake‌ واقعای همه چیز مجدد و از نو طراحی شده است. با این حال به گفته سازندگان N.Sane Trilogy یک دوباره سازی نیست و برای توصیف بازی خود از عبارت Remaster Plus استفاده می‌کنند. Dan Tanguay کارگردان بازی می‌گوید:

"اولین گام برای بازسازی Crash اینه که تشخیص بدیم چه چیزی این بازی رو اینقدر خاص کرده و باعث شده فن‌ها بعد از گذشت این همه سال هنوز اون رو دوست داشته باشن. و بهترین راه برای این کار بازی کردن مجدد Crash های قدیمیه! ما انقدر سه شماره اول رو بازی کردیم که دکمه‌های دسته‌هامون از دم خراب شدن!! علاوه‌بر این ما مجدد همه کانسپت آرت‌های کرش‌های اورجینال و تبلیغاتشون رو بررسی کردیم. حتی برای بهتر شدن کار منابع الهام Naughty Dog زمان ساخت بازی (Who Framed Roger Rabbit و Looney Tunes) رو نگاه کردیم تا ببینیم این ایده‌ها از کجا امدن."

V2 برای رسیدن به یک بازسازی بی‌نقص کار خود را بر پایه سه اصل بزرگ بنا نهاده است:

طراحی مجدد همه مراحل و مدل سازی دوباره آبجکت‌ها، بر اساس طراحی اصلی

31280965751_d6a2c965b2_o-670x377.jpg

طراحی مجدد همه شخصیت‌ها، بدون دخل و تصرف در ظاهر (تا مدل‌ها بجای شماره‌های اخیر به بازی‌های اصلی وفادار باشن)

30574389754_136c81aa5b_o-670x377.png

طراحی و ساخت مجدد همه صحنه‌های نمایشی مطابق با نسخه‌های اصلی

31280965251_d3a36f6de5_o-670x376.png

اما با این حال V2 برای مدرن شدن گیم‌پلی تغییراتی را نیز در همه نسخه‌ها اعمال کرده است:

اضافه شدن سیستم دخیره سازی اتوماتیک و دستی (خداحافظ مموری کارت!)

طراحی منو‌‌های جدید که کلیه اطلاعات را یکجا و کنار هم در اختیار گیمرها قرار می‌دهد.

31280965101_bc1824597f_o-670x376.png

اضافه شدن مراحل زمانی به هر سه شماره بازی

31280964961_6507238d5f_o-670x376.png

آخرین ویرایش:
نه من دریا رو میخوام ببینم:(
اصلا همون دو مورد اول(جت اسکی و زیر دریا) ، وقتی U4 بازی میکردم همش مرحله ی دوم و یازدهم، یاد کراش میفتادم:)) میخواااام:((

حالا من هیچی ، ولی به طور کلی تبلیغات بازی اصلا خوب نیست! قرار نیست بازی رو فقط اونایی که روی PS1 بازی کردن،دوباره بازی کنند! باید جذب مشتری های جدید کنند!
که این اتفاق فقط با نمایش های خوب و خفن اتفاق میفته!
ولی وقتی کل نمایش های گیم پلی بازی،شامل یک مرحله میشه...خو این چه تبلیغیه؟ :|
PSX ترکوند ، اصل نمایشو تبلیغ هم همونجا بود که سایتا خودشون براش تبلیغات گسترده ای کردن ، مجله ها هم که از خجالتش در میان ، سونی هم موقع لانچش یه تریلر خفن میده .

PSX ترکوند ، اصل نمایشو تبلیغ هم همونجا بود که سایتا خودشون براش تبلیغات گسترده ای کردن ، مجله ها هم که از خجالتش در میان ، سونی هم موقع لانچش یه تریلر خفن میده .
یک نمایش و یک لانچ تریلر؟؟؟
هزارتا نمونه ی تبلیغ اینجوری رو دیدیم:| بعد میگن پلتفرمر نمیفروشه!

بازی وقتی انقدر متنوع هست، اونم 3تا بازی رو شامل میشه، چرا 90% نمایش هاش باید شامل مراحل تکراری بشه؟
فعلا بار تبلیغاتیه بازی، بیشتر بر اساس نوستالژیه(همین که میگی PSX ترکوند!) ، از پتانسیل خود بازی اصلا استفاده نمیکنند:|

یک نمایش و یک لانچ تریلر؟؟؟
هزارتا نمونه ی تبلیغ اینجوری رو دیدیم:| بعد میگن پلتفرمر نمیفروشه!

بازی وقتی انقدر متنوع هست، اونم 3تا بازی رو شامل میشه، چرا 90% نمایش هاش باید شامل مراحل تکراری بشه؟
فعلا بار تبلیغاتیه بازی، بیشتر بر اساس نوستالژیه(همین که میگی PSX ترکوند!) ، از پتانسیل خود بازی اصلا استفاده نمیکنند:|
آروم باش :D ، برا تو که این همه سال اعصاب خودتو ما رو هم :D بهم ریختی که چرا اسمش توی ناتی ، تیشرتش به تن شان لیدن ، و ایستراگش روی تریلر تبلیغاتیش میومد ولی توی همایشها خبری ازش نبود قبول دارم خیلی سخت بود ، و بدتر از اون اینسایدر بازیایی که هر سال در میاوردی میخواستم بزنمت آخریا :D ، همه ی اینا رو یادمه ، ولی به مرادت رسیدی امیر دیگه ول کن:D ، همون چیزی که میخواستی شد ، میدونم IP خیلی مهمیه و دوس داری بولد بشه توی سطر بازیای سونی ، برا تبلیغاتش هیچ جای نگرانی وجود نداره چون اگر آمار پیشخریدش کم بود سونی نگرانی به دل راه میداد ، از بابت فروشش خاطرت جمع ، تو UC4 حرکت بزرگی زد با نیتن پای تلویزیون که خودش تبلیغ بزرگی شد .

تاریخ دقیق انتشار بازی کی هست؟
30 June ، اگر اشتباه نکنم 9 تیر

آروم باش :D ، برا تو که این همه سال اعصاب خودتو ما رو هم :D بهم ریختی که چرا اسمش توی ناتی ، تیشرتش به تن شان لیدن ، و ایستراگش روی تریلر تبلیغاتیش میومد ولی توی همایشها خبری ازش نبود قبول دارم خیلی سخت بود ، و بدتر از اون اینسایدر بازیایی که هر سال در میاوردی میخواستم بزنمت آخریا :D ، همه ی اینا رو یادمه ، ولی به مرادت رسیدی امیر دیگه ول کن:D ، همون چیزی که میخواستی شد ، میدونم IP خیلی مهمیه و دوس داری بولد بشه توی سطر بازیای سونی ، برا تبلیغاتش هیچ جای نگرانی وجود نداره چون اگر آمار پیشخریدش کم بود سونی نگرانی به دل راه میداد ، از بابت فروشش خاطرت جمع ، تو UC4 حرکت بزرگی زد با نیتن پای تلویزیون که خودش تبلیغ بزرگی شد .
بعد ماکان میگه من اصلا این چیزا رو ندیدم که انجام دادی:| بزنم خفش کنم:-"
ولی به هر حال خیر! با چیزی که میگی راضی نمیشم:دی ، من میگم باید به نسل جدید هم شناخته بشه این بازی:دی
آینده ی سری برام مهم نیست، چون دست اکتیه بازی و فروششم مال اونه:| ولی خود این بازی برام مهمه که دیده بشه:دی (مگر اینکه باعث ساخت ریمستر CTR و یا سری Spyro بشه!)
تو هم اگر بازی های مورد سبک پلتفرمر بود و چیزی مثل Puppeteer رو میدیدی که با اون تبلیغات افتضاح اصلا دیده نشد! یا GRیی که همین اواخر اومده و اینم به حقش نرسید و هزار و یک بازیه دیگه، دوست داشتی بازی در حد خودش تبلیغ بشه!

اون تی شرت، اون مرحله توی U4 و توییت های مختلف تیم PS از کراش های قدیمی و ... ، اینا همش نوستالژیه! نه تبلیغی که بازی رو به مخاطب جدید معرفی کنه!
بازی های Indie و حتی بازیی مثل Yooka Laylee ، چند برابر این نمایش و تریلر داشتن:دی و زرت و زورت از قابلیت ها و تنوع مراحلشون نشون میدادن! خوب چرا این بازی نباید نشون بده؟

البته کراش به طور کلی فروشش خوبه! ولی بازم این نوع تبلیغات اشتباه محضه:|

30 June ، اگر اشتباه نکنم 9 تیر

بعد ماکان میگه من اصلا این چیزا رو ندیدم که انجام دادی:| بزنم خفش کنم:-"
ولی به هر حال خیر! با چیزی که میگی راضی نمیشم:D ، من میگم باید به نسل جدید هم شناخته بشه این بازی:D
آینده ی سری برام مهم نیست، چون دست اکتیه بازی و فروششم مال اونه:| ولی خود این بازی برام مهمه که دیده بشه:D (مگر اینکه باعث ساخت ریمستر CTR و یا سری Spyro بشه!)
تو هم اگر بازی های مورد سبک پلتفرمر بود و چیزی مثل Puppeteer رو میدیدی که با اون تبلیغات افتضاح اصلا دیده نشد! یا GRیی که همین اواخر اومده و اینم به حقش نرسید و هزار و یک بازیه دیگه، دوست داشتی بازی در حد خودش تبلیغ بشه!

اون تی شرت، اون مرحله توی U4 و توییت های مختلف تیم PS از کراش های قدیمی و ... ، اینا همش نوستالژیه! نه تبلیغی که بازی رو به مخاطب جدید معرفی کنه!
بازی های Indie و حتی بازیی مثل Yooka Laylee ، چند برابر این نمایش و تریلر داشتن:D و زرت و زورت از قابلیت ها و تنوع مراحلشون نشون میدادن! خوب چرا این بازی نباید نشون بده؟

البته کراش به طور کلی فروشش خوبه! ولی بازم این نوع تبلیغات اشتباه محضه:|
چون رو مخم بودی هر سال هیچوقت یادم نمیره و هنوزم یادش میفتم تیک میگیرم :D:| ، Puppeteer اونجوری که انتظار داشتم باهاش حال کنم نکردم . دیگه تبلیغ از این بالاتر که برای یه کنفرانس مهم عکس یه بازی روی تیشرت مدیر باشه ؟ همین که دهن به دهن بچرخه و همه بیان تو سایتو رسانه رازهای تیشرتو این چیزا رو کشف کنن برای بقیه هم جالبه بدونن چیه که همه دارن له له میزنن براش ، اتفاقا اینجور تبلیغات جو رسانه ایو فروم رو بیشتر هایپ میکنه ، در مورد اکتی هم زیاد سخت نگیر حداقل برای این مورد . چون این کارو به نحو درستی پیادش کرده و نمیشه تحسینش نکرد ، برا آینده بازم نگران نباش چون بنظر همکاری زوریِ :D خوبی شکل گرفته .

امیدوارم crash CTR هم براش یه برنامه ای بریزن لذت بازی کردن با رفیقات اون صفحه split شده کوری خوندن برا رفیقات لذت برد و باختش اصلا دنیایی بود:((

میشه گفت یکی از بهترین ها تو سبک کارتینگ هست که اسمش تو تاریخ صنعت گیم جاودانه

9f82_img_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B7%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B9_%DB%B0%DB%B0%DB%B2%DB%B6%DB%B1%DB%B0.jpg

امیدوارم crash CTR هم براش یه برنامه ای بریزن لذت بازی کردن با رفیقات اون صفحه split شده کوری خوندن برا رفیقات لذت برد و باختش اصلا دنیایی بود:((
خود من کرش رو بیشتر به خاطر همین بازی دوس دارم.:x
چقدر با پسر داییم میرفتیم کلوپ و دو نفره بازیش میکردیم.8->

آخرین ویرایش:
خود من کرش رو بیشتر به خاطر همین بازی دوس دارم.:x
چقدر با پسر داییم میرفتیم کلوب و دو نفره بازیش میکردیم.8->[/QUOTE

من ps1 دست تو تمیز سری ۱۰۰۰ ژاپنی بود ۲ نوع خروجی تصویر داشت اون زمان خریدم ۲۱۰ هزار ، جعبه تخم مرغی بهش میگفتن :D
خونه ما کلوپ شده بود البته نه دوستا بلکه فامیلا ;;)
همه میومدن بازی میکردیم نفری و به نوبت :"> دسته اولم که مال من بود با شعار سونی ۱ منه دسته ۱ مال منه :))

یکی سر ps1 یکی سر wii خونه ما کلوپ شد ، البته چه عرض کنم سر wii مجبور شدمـ۳ تا ویموت نانچاک اضافع بگیرم دهنم صافوشد هم کم بود هم گرون :D و خونه ما با جاست دنس و ..... تبدیل به دیسکو شده بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or