Multi Platform Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

crash-nsane-trilogy-logo-600x337.jpg

Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy

پلتفرم: PlayStation 4، Xbox One، Switch و PC

تاریخ انتشار: 9 تیرماه

قیمت: 39$

Crash N.Sane Trilogy نسخه ریمستر شده یا دوباره سازی شده سه نسخه اول سری Crash Bandicoot، یعنی Crash Bandicoot و Crash Bandicoot 2:Cortex Strikes Back و Crash Bandicoot:Warped است که توسط استدیو Vicarious Vision در دست ساخت بوده و سال آینده توسط Activison به صورت انحصاری برای کنسول PS4 منتشر خواهد شد.

N.Sane طبق وعده سونی یک ریمستر ساده نبوده و تنها به رزولوشن و فریم ریت بالاتر بسنده نمی‌کند و همانند یک Remake‌ واقعای همه چیز مجدد و از نو طراحی شده است. با این حال به گفته سازندگان N.Sane Trilogy یک دوباره سازی نیست و برای توصیف بازی خود از عبارت Remaster Plus استفاده می‌کنند. Dan Tanguay کارگردان بازی می‌گوید:

"اولین گام برای بازسازی Crash اینه که تشخیص بدیم چه چیزی این بازی رو اینقدر خاص کرده و باعث شده فن‌ها بعد از گذشت این همه سال هنوز اون رو دوست داشته باشن. و بهترین راه برای این کار بازی کردن مجدد Crash های قدیمیه! ما انقدر سه شماره اول رو بازی کردیم که دکمه‌های دسته‌هامون از دم خراب شدن!! علاوه‌بر این ما مجدد همه کانسپت آرت‌های کرش‌های اورجینال و تبلیغاتشون رو بررسی کردیم. حتی برای بهتر شدن کار منابع الهام Naughty Dog زمان ساخت بازی (Who Framed Roger Rabbit و Looney Tunes) رو نگاه کردیم تا ببینیم این ایده‌ها از کجا امدن."

V2 برای رسیدن به یک بازسازی بی‌نقص کار خود را بر پایه سه اصل بزرگ بنا نهاده است:

طراحی مجدد همه مراحل و مدل سازی دوباره آبجکت‌ها، بر اساس طراحی اصلی

31280965751_d6a2c965b2_o-670x377.jpg

طراحی مجدد همه شخصیت‌ها، بدون دخل و تصرف در ظاهر (تا مدل‌ها بجای شماره‌های اخیر به بازی‌های اصلی وفادار باشن)

30574389754_136c81aa5b_o-670x377.png

طراحی و ساخت مجدد همه صحنه‌های نمایشی مطابق با نسخه‌های اصلی

31280965251_d3a36f6de5_o-670x376.png

اما با این حال V2 برای مدرن شدن گیم‌پلی تغییراتی را نیز در همه نسخه‌ها اعمال کرده است:

اضافه شدن سیستم دخیره سازی اتوماتیک و دستی (خداحافظ مموری کارت!)

طراحی منو‌‌های جدید که کلیه اطلاعات را یکجا و کنار هم در اختیار گیمرها قرار می‌دهد.

31280965101_bc1824597f_o-670x376.png

اضافه شدن مراحل زمانی به هر سه شماره بازی

31280964961_6507238d5f_o-670x376.png

آخرین ویرایش:
بنظر من ctr از همه نسخه ها بهتر بود و ارزش تکرار فوق العاده بالایی داشت. خودم برای تکمیل کردنش با چند تاز از دوستام حدود چند ماه وقت گذاشتیم تو کلوپ!( البته منظور از تموم کردن ۱۰۱٪ کردن و سه ستاره کردن مراحل و بردن اکساید در تایم تریل تمام مراحل!)
بعد از اون هم نسخه سوم بازی که نشان از بلوغ ناتی داگ در ساخت کراش های پیاده داشت و تنوع بالا و ایده های فوق العاده باعث شده بود من یکی بالا دهها بار از صفر تا صد برمش!( با گرفتن تمام کلید سفیدها و الماس ها!)
شماره اول. بنظرم بهتر از شماره دوم بود، من نتونستم با شماره دوم اونطور که باید ارتباط برقرار کنم و شاید کمترین نسخه بود که تموم کردم و نهایتش یه هفت هشت بار.
اما کراش باش رو اصلا در حد و اندازه های ساخته های ناتی داگ نمیدونم! بازی خوب و سرگرم کننده ای بود اما یه کراش اورجینال نه!

بازی crash bash به شدت جذاب بود
خط داستانی از بازی حذف شده بود و هسته ی اصلی بازی رو مینی گیم ها تشکیل میدادن و بیس بازی به صورت مالتیپلیر بود
بهترین سرگرمی بود برای زمانی که با فامیل یه جا جمع میشیم

کجا تایید شده این قضیه؟
شعبه ایرلند اکانت تویتر Playstation تائید کرده .
will launch on 30th June 2017. To clarify our earlier post, it will be coming to PlayStation 4 and PS4 Pro first.
PlayStation Ireland on Twitter

تعحبی هم نداره مالک IP اکتیویژن هست و اونا هم بفکر پول هستند . البته 99% Console Exclusive هست و فقط برای PC میاد :D .

شعبه ایرلند اکانت تویتر Playstation تائید کرده .

PlayStation Ireland on Twitter

تعحبی هم نداره مالک IP اکتیویژن هست و اونا هم بفکر پول هستند . البته 99% Console Exclusive هست و فقط برای PC میاد :D .
تعجب داشتن که داره! اکتی مالک IP هست، ولی حق سه نسخه ی اول دست سونی هست!
از سونی بعیده اینکارا:-"

• Like
Reactions: Max Blood
اگر امتیاز 3 نسخه اول دست سونی بود که دیگه این همه داستان نداشت برای ریمستر کردنشون سال ها پیش به بهترین نحو ممکن ریمستر یا حتی ریبوت و عرضه شون میکرد. حق نشر کلیه IP کرش دست اکتی هست .

چرا بعید باشه ؟ از چه منظری تعجب داره ؟ میدونی که سونی بازیهایی داره که روی PC هم توافق کرده ریلیز بشه . اتفاقا روی PC بیاد خیلی خوبه و سودش تو جیب سونی هم میره و حرکت سنجیده ایه از این نظر که خیلی از دهه نودیا که گیمو کنار گذاشتن میتونن روی pc دوباره تجربش کننو حالشو ببرن همه

تنها بازی ایه که دوس دارم دوستداران هر پلتفورمی تجربش کنن روی پلتفورم خودشون تا ببینن لذتو عشق به سونی و بازیهاش یعنی چی .

قبلاً هم بهت گفتم امیر ، امتیاز اون 3 نسخه دست سونی هست ولی فقط اون 3 تا بازی روی PS1 :D هر گونه بازسازی مجدد یا کالکشن یا تغییر اسم یا هر چیز دیگه ایش مربوط به سونی نمیشه :D یعنی اکتی همین که یه مثلاً N Sane زده تنگ اسم بازی ، بازی میشه مال اکتی و روی هر پلتفرمی از PS2 و XBOX اورجینال گرفته تا موبایل می تونه بازی رو عرضه کنه حالا بازسازی بودنش و اینا بماند :D

پ.ن : حرکت هم حرکت خیلی خیلی ضایعیه ! این روشنفکریا که بقیه هم تجربه کنن ماس مالیه :دی به هر حال کسی پول یه پلتفرم رو میده میتونه حق داشته باشه که نخواد یه سری بازیای شناسنامه دار روی پلتفرم دیگه ای بیاد، و گرنه برای رعایت حال دل ملت هم که شده بیان Halo رو روی PS4 هم بدن همه برن و راضی باشن دیگه ؟! :دی

اگر امتیاز 3 نسخه اول دست سونی بود که دیگه این همه داستان نداشت برای ریمستر کردنشون سال ها پیش به بهترین نحو ممکن ریمستر یا حتی ریبوت و عرضه شون میکرد. حق نشر کلیه IP کرش دست اکتی هست .
حق نشر اون سه تا که مطمئنا دست سونیه و چیز واضحیه!:دی ، دقت هم کنید میبینید 4تای اول رو PSN منتشر شده.
ولی بقیه ش(از Bash به بعد) دست اکتیه و سونی هیچکاری نمیتونه بکنه!

قبلاً هم بهت گفتم امیر ، امتیاز اون 3 نسخه دست سونی هست ولی فقط اون 3 تا بازی روی PS1 :D هر گونه بازسازی مجدد یا کالکشن یا تغییر اسم یا هر چیز دیگه ایش مربوط به سونی نمیشه :D یعنی اکتی همین که یه مثلاً N Sane زده تنگ اسم بازی ، بازی میشه مال اکتی و روی هر پلتفرمی از PS2 و XBOX اورجینال گرفته تا موبایل می تونه بازی رو عرضه کنه حالا بازسازی بودنش و اینا بماند :D

پ.ن : حرکت هم حرکت خیلی خیلی ضایعیه ! این روشنفکریا که بقیه هم تجربه کنن ماس مالیه :D به هر حال کسی پول یه پلتفرم رو میده میتونه حق داشته باشه که نخواد یه سری بازیای شناسنامه دار روی پلتفرم دیگه ای بیاد، و گرنه برای رعایت حال دل ملت هم که شده بیان Halo رو روی PS4 هم بدن همه برن و راضی باشن دیگه ؟! :D
احسان این چیزی که میگی درست نیست:-"
خیلی راحت اگر توافقی صورت نگیره به طور کلی، سونی میتونه به دلیل کپ زدن مراحل،داستان و هزارتا چیز دیگه شکایت کنه:دی ، حالا هرچی که اکتی هم دستش باشه! ولی4تای اول رو بدون سونی نمیتونه کاری کنه!:-"
همینطور که سونی بدون اکتی نمیتونه اونا رو ریمستر کنه!:دی

پ.ن: منم با این چیزایی که میگن مخالفم!:دی به شدت هم مخالفم، کنسوله و بازی انحصاریش! و Iconهای اون کنسول! اینکه بیاد رو کنسول 4تا دیگه هم لذت ببرن اصلا برام مهم نیست:-" کسی میخواد لذت ببره به آغوش گرم PS (یا هر کنسولی) بپیونده:دی

پ.ن : حرکت هم حرکت خیلی خیلی ضایعیه ! این روشنفکریا که بقیه هم تجربه کنن ماس مالیه :D به هر حال کسی پول یه پلتفرم رو میده میتونه حق داشته باشه که نخواد یه سری بازیای شناسنامه دار روی پلتفرم دیگه ای بیاد، و گرنه برای رعایت حال دل ملت هم که شده بیان Halo رو روی PS4 هم بدن همه برن و راضی باشن دیگه ؟! :D
پس تیریپ روشنفکرانه بهم نمیاد ، اعتقاداتمو بچه ها بهش ایمان دارن :Dدستمو خوندن :D halo رو که روی pc هم میشه بعضی نسخه هاشو تجربه کرد ولی من هیچوقت از halo خوشم نیومد :D

از انحصار هم خارج بشه اصالتش مشخصه از کجا اومده سعی کن تو هم احسان روشنفکر باشی first:D

• Like
Reactions: 235matin235
دیگه خدایش سه گانه کرش بیاد برا pc باید یک خاک تو سری جانانه به سونی گفت که نمیتونه نماد کنسولش رو انحصاری نگه داره:|
امیدوارم اینم مثل اشتباه ویدئو تبلیغاتی سونی باشه که یاکوزا و پرسونا رو انحصاری کنسولی معرفی کردن
الان اینجا دوتا چیز باعث سردرگمی میشه اول این که چرا تو تریلر تاریخ انتشار اسم pc رو نبردن؟ مرض دارن؟:| دوم این که یکی از کاربرا اومده از همین شعبه پرسیده بازی انحصار ps4 هست؟ اونم گفته اره انحصاریه چرا نگفته انحصاری کنسولی؟:|
من تا تریلری نیاد و اسم pc کنارش نباشه باورم نمیشه
اکتی از پدر من میترسه بگه بازی انحصار کنسول هست نه تمام انحصاری؟:|
الان نسخه دوم ni no kuni با تریلر تایید کردن یا همین ace combat خود سازنده بازی گفته بازی مولتی پلتفرمه

به نظر منم اومدنش رو X1 منتفیه با توجه به سازنده بودن خود استودیو ND برای این 3 شماره و مالکیت سونی ولی الان اکتی میتونه روی pc بیارتش و احتمال زیاد pc هم منتشر میشه با فاصله

• Like
Reactions: 235matin235

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or