Multi Platform Crash Bandicoot 4: It's About Time

169825

بالاخره پس از لیک‌های فراوان و با گذشت 22 سال از انتشار آخرین نسخه‌ی شماره‌دار Crash Bandicoot، شماره‌ی چهارم با نمایش تریلری معرفی شد.

این بازی Crash Bandicoot 4: It's About Time نام دارد و 11 مهر 1399 با قیمت 60 دلار برای کنسول‌های PS4 و XONE و در آینده برای کنسول نسل نهمی مایکروسافت XSeriesX منتشر خواهد شد.

در این بازی علاوه بر Crash، شخصیت‌های Coco و Doctor Neo Cortex و Dingodile و Tawna قابل بازی هستند.

گیم‌پلی بازی به سه نسخه‌ی اول وفادار است و تنوع شخصیت‌های قابل بازی + قدرت‌های مختلف ماسک‌ها که به این نسخه اضافه شده، تنوع گیم‌پلی را بسیار بالا خواهد رفت.

این نسخه دارای اسکین‌های زیادی برای شخصیت‌های قابل بازی است که با پیشروی در بازی آزاد خواهند شد و نیازی به پرداخت پول اضافی نیست.

بازی دارای Local Multiplayer است و گیمرها می‌توانند در حالت‌های Checkpoint Race و Crate Combo با یکدیگر رقابت کنند.

شماره‌ی چهارم بسیار گسترده‌تر از شماره‌های قبلی است و شامل دهها مرحله‌ی مختلف است.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

تصاویری از بازی:

11.jpg 44.jpg 22.jpg 33.jpg 55.jpg CB4_Sony_Beat_Screenshot_Dingo.png Quantum_Screenshot_Marketing_Reveal_06.png

آخرین ویرایش:
اگر منظورش کراش های ND باشه که LOVE :))

ولی اینا... :| ایده ای ندارم در 4 حرف چجوری میشه گفت گند زدن با این طراحیاشون:(
امیر الکی حساسی واقعا. طراحی خوشگل و قشنگی داره به نظر من. حالت چل و خل وار کرش کم شده ولی در عوض نمکش بیشتر شده!

• Like
Reactions: Irisviel Ackerman
عکسش رو تو بخش PS5 گذاشتم... به نظر من افتضاحه! خود کراش حالا هیچی، ولی بقیه کاراکترها واقعا بدن! خیلیییی بد!

عکس روی باکس‌شاتش خوبه ولی اگه بخوایم در مورد تصاویری که از گیم‌پلی لو رفته صحبت کنیم واقعا خوب نیستن و ناامید کننده‌ست.
حالا امیدوارم بازی از نظر گیم‌پلی به جای اینکه فقط از سه شماره اول تقلید کنه، خلاقیت‌هایی داشته باشه و راه ماریو رو در دنباله‌سازی پیش بگیره (البته خوشبین نیستم)

امروز هم صبر کنیم ببینیم چه چیزی به طور رسمی رونمایی میشه، بعد میشه دقیق‌تر در موردش نظر داد.

بعد از مدت ها انتظار شماره چهارم کرش بندیکوت لو رفت! بر اساس باکس‌شات‌های لو رفته این بازی برای نسل 8 و 9 و کنسول‌های Ps4 و Xone و XSeriesX منتشر خواهد شد.
اخه لعنتی PC خار داشت؟:| رو جعبه ایسک باسک هم دادن ولی PC نه

من بعید می دونم چیز مالی از اب دربیاد. برای pc هم 1 سال بعدش احتمالا میاد ctr که همچنان نیومده علتشم اینه که اکتی قفل نمی ذاره روی بازی هاش ترجیح می ده زمانی که کامل فروخت بدتش.

من بعید می دونم چیز مالی از اب دربیاد. برای pc هم 1 سال بعدش احتمالا میاد ctr که همچنان نیومده علتشم اینه که اکتی قفل نمی ذاره روی بازی هاش ترجیح می ده زمانی که کامل فروخت بدتش.

کلا که دید مثبتی به بازی نیست ولی امیدوارم بازی در حد 8 از 10 باشه.

این عکسی که از باکس شاتش پخش شده ، شدید حس ریل سواریهای رچت رو میده :D

من از اسمشم یاد رچت افتادم. "A Crack in Time"
و البته Plants vs Zombie 2 اوایل که معرفی شد دنباله‌ی اسمش دقیقا همین بود: It's About Time

یه کلیپ 3-4 ثانیه ای ازش اومده که به نظر میاد دقیقا شکل قبلیا باشه از نظر گیم پلی (حالا چقدر اضافات داشته باشه معلوم نیست)

کلیپ و کلی اسکرین‌شات از گیم‌پلی منتشر شده اما خیلی بد کیفیتن.
درسته، به نظر میرسه بازی شبیه به سری‌های قبل باشه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Kainé

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or